Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!
Olvasgatom itt a fórumot és hát én nem szeretnék leszólni vagy rossz hírét kelteni senkinek, de néha eljárok egy pesti szerelő sráchoz(ágo mellett) aki mondta nekem, hogy bizony kellett dogoznia néha az endúro-sok után. Még egyszer, ez nem fikázás csak egy megjegyzés. ÉN nem is szervizeltetem ott a vasat, de hát ez én vagyok ugye.
Vegyél VFR-t, már régóta szeretnék kipróbálni egyet!
600F és vfr800al nem jársz rosszul GSX-R nekem is bejövős de pont a túra aspektus miatt kizártam a sorból.
Oda majd legközelebb egy nagyobb vassal. Ha már itt tartunk, ki mit javasol? A következő modellek kerültek képbe mint következő vas: Honda CBR600F, VFR800, Yamaha Thundercat. Még kicsit szemezek a GSXR600-zal is, bár az nem alkalmas annyira túrázni. Esetleg valami naked? Azok se kimondott túrás vasak a szélvédelem miatt. Vagy vegyek ismét Kawasakit, hogy ne kelljen nevet változtatnom?
Sajnos mindegyik megkéri az árát, és szakszervízekben se szabad már bízni. Jó szerelőjük a Hondásoknak van meg a Kawásoknak ha jól tudom utóbbit csak hallottam előbbit személyes tapasztalatból tudom.
Nah fasza augusztusba megyek hasonlóra én is, ennyierővel igazán átugorhattál volna svájcba is
Én inkább kerülöm őket egy ideje legalábbis a szerelőt mindenképp, a boltosokkal viszont nincs bajom azok tényleg normálisak.
köszi a tippet. Vettem egy honda nsr125f-et, hát vannak rajta érdekességek... pl egy 50es aprilia kipuffja "hogy ne legyen olyan hangos" és stb.. nem értek sokat a 2 üteműhöz de azt tudom hogy a kipuff kb a lelke a kétüteműeknek. Meg a karbit is ki kéne pucolni meg beállitani. Kipuffot már vettem elvileg kedden jön postán. Remélm meguszom anélkül hogy gy vagyont ölnék bele.. :S :)
Mi itthon megoldunk mindent,de ha választani kellene szervízt,akkor én is Steve-vel értek egyet és az mondom,hogy Enduro Akármit vettem eddig ott mindig segítőkészek voltak és korrektek
Mondtam én,hogy hitvány sz@r az a meló... Szerintem kb. két hét mire összeáll,akkor már jöhet bármi
Az Enduro motorosbolt szervizébe jártam, korrektnek találtam őket. Tiborc utcában vannak.
Tud valaki Pécsen jo megbizható szerelőt aki nem huz le ?
Bréking: Miss Kawa elkelt, Balassagyarmatra került. Nagyon fog hiányozni a kiscsaj. Nem is. Már most hiányzik. Remélem jó dolga lesz ott.
De most sürgősen venni kell valamit helyette.
haj fire má nem melózom a kúton meguntam te mit vettél aztán gyere velünk gurulgatni
Valami hazai túrát összehozhatnánk a nyár folyamán!
Ez szól a többieknek is!
Jah,eléggé elvoltam tünve!Hétköznap szinte mindennap meló van,többnyire hétvégén tudtam motorozni,de akkor is mindig utassal!Idén nyáron megpróbálok kicsir több időt szakítani a mocizásra!
A sólyomra pedig úgy vigyázok mint a szemem fényére!
Sziasztok!
Kingston&Firehorn köszönöm Nektek is!
Firehorn a nyár folyamán egyszer,kétszer lehet össze szedem a bátorságom,és felmegyek veletek!
Csak majd várjatok be,ha nagyon lemaradnék!
No, tegnap megérkeztem a 6 napos osztrák-szlovén-olasz körmenetemről (Pécs-Grossklein-Bled-Tolmin-Bohinj-Treviso-Trento-Garda tó-Milánó-Velence-Pécs).
Végig príma idő, príma utak, eszméletlen panorámák. Képek hamarosan...
Énn is ilyen akarok lenni öregkoromba. Persze zx10r-el
Hali Urak! Újra van kétkereküm is, ma költözött hozzám egy 04-es Ninja 636, szóval újra indul a móka.
Dzsozé! Írj egy sms-t vagy vmit,hogy mikor melózol, benéznék vmikor dumálni
Roli! Gratula az új géphez,remélem ezzel már felmerészkedsz a hegyre majd velünk is
hali semmi különös dógózóm azt ha van idöm gurulgatok az asssszonykámmal ha gondolod összefuthatnánk valamikor aztán vigyázz magadra meg a sólyomra ez nem 95 paci és veled mi van te is nagyon eltüntél
Aztamindenit Roli millió gratula az új géphez:-)
Megint a seggemet, pontosabban az fölött 2 centire
Jó reggelt!
FANO,Rambo köszönöm szépen nektek is!
FANO én is gratulálok az új gépedhez!
Mi a bajod Vanyek?Midet lukasztották?
Helló Roland ! Gratulálok a busához, vigyázz rá, és magadra is