Szevasztok!
Olvasgatom itt a fórumot és hát én nem szeretnék leszólni vagy rossz hírét kelteni senkinek, de néha eljárok egy pesti szerelő sráchoz(ágo mellett) aki mondta nekem, hogy bizony kellett dogoznia néha az endúro-sok után. Még egyszer, ez nem fikázás csak egy megjegyzés. ÉN nem is szervizeltetem ott a vasat, de hát ez én vagyok ugye.
Oda majd legközelebb egy nagyobb vassal. Ha már itt tartunk, ki mit javasol? A következő modellek kerültek képbe mint következő vas: Honda CBR600F, VFR800, Yamaha Thundercat. Még kicsit szemezek a GSXR600-zal is, bár az nem alkalmas annyira túrázni. Esetleg valami naked? Azok se kimondott túrás vasak a szélvédelem miatt. Vagy vegyek ismét Kawasakit, hogy ne kelljen nevet változtatnom?
Sajnos mindegyik megkéri az árát, és szakszervízekben se szabad már bízni. Jó szerelőjük a Hondásoknak van meg a Kawásoknak ha jól tudom utóbbit csak hallottam előbbit személyes tapasztalatból tudom.
köszi a tippet. Vettem egy honda nsr125f-et, hát vannak rajta érdekességek... pl egy 50es aprilia kipuffja "hogy ne legyen olyan hangos" és stb.. nem értek sokat a 2 üteműhöz de azt tudom hogy a kipuff kb a lelke a kétüteműeknek. Meg a karbit is ki kéne pucolni meg beállitani. Kipuffot már vettem elvileg kedden jön postán. Remélm meguszom anélkül hogy gy vagyont ölnék bele.. :S :)
Mi itthon megoldunk mindent,de ha választani kellene szervízt,akkor én is Steve-vel értek egyet és az mondom,hogy Enduro Akármit vettem eddig ott mindig segítőkészek voltak és korrektek
Bréking: Miss Kawa elkelt, Balassagyarmatra került. Nagyon fog hiányozni a kiscsaj. Nem is. Már most hiányzik. Remélem jó dolga lesz ott.
De most sürgősen venni kell valamit helyette.
Valami hazai túrát összehozhatnánk a nyár folyamán!
Ez szól a többieknek is!
Jah,eléggé elvoltam tünve!Hétköznap szinte mindennap meló van,többnyire hétvégén tudtam motorozni,de akkor is mindig utassal!Idén nyáron megpróbálok kicsir több időt szakítani a mocizásra!
A sólyomra pedig úgy vigyázok mint a szemem fényére!
Sziasztok!
Kingston&Firehorn köszönöm Nektek is!
Firehorn a nyár folyamán egyszer,kétszer lehet össze szedem a bátorságom,és felmegyek veletek!
Csak majd várjatok be,ha nagyon lemaradnék!
No, tegnap megérkeztem a 6 napos osztrák-szlovén-olasz körmenetemről (Pécs-Grossklein-Bled-Tolmin-Bohinj-Treviso-Trento-Garda tó-Milánó-Velence-Pécs).
Végig príma idő, príma utak, eszméletlen panorámák. Képek hamarosan...
Hali Urak! Újra van kétkereküm is, ma költözött hozzám egy 04-es Ninja 636, szóval újra indul a móka.
Dzsozé! Írj egy sms-t vagy vmit,hogy mikor melózol, benéznék vmikor dumálni
Roli! Gratula az új géphez,remélem ezzel már felmerészkedsz a hegyre majd velünk is
hali semmi különös dógózóm azt ha van idöm gurulgatok az asssszonykámmal ha gondolod összefuthatnánk valamikor aztán vigyázz magadra meg a sólyomra ez nem 95 paci és veled mi van te is nagyon eltüntél
Olvasgatom itt a fórumot és hát én nem szeretnék leszólni vagy rossz hírét kelteni senkinek, de néha eljárok egy pesti szerelő sráchoz(ágo mellett) aki mondta nekem, hogy bizony kellett dogoznia néha az endúro-sok után. Még egyszer, ez nem fikázás csak egy megjegyzés. ÉN nem is szervizeltetem ott a vasat, de hát ez én vagyok ugye.