Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én voltam. Éjszakás voltam és délután csak a városban gurulgattam egy kicsit. Unatkoztam és itthon semmihez nem volt kedvem.
Tegnap láttalak Komlón du 5 fele. Mondom barátnőmnek, ott egy olyan Bandit mint az enyém volt! akkor kapcsoltam, h az Te vagy. Ebknt ha motorozni akarsz 16-án megyünk túrázni 3 napra (2 éj) vagy tengerpart vagy Alpok... majd még eldől
H-K-SZ pihenős, CS-P-SZo-V délutános vagyok. Ki is jöhettek hozzám, a Széchenyi u. 24.ben lakom. Nagyon egyszerű hozzám idetalálni, ha bejöttök Pécs felől, kökönyösben a Petőfi térnél (sarkon a kis Posta meg az árus bódék) balra be a Gorkijba és addig jöttök egyenesen, amíg jobb oldalon pácolt fakerítést nem láttok, ami vízszintes padlókból van, oszlopok tetején fémsapkával.
Ám legyen! Jövő héten ha még leszek itthon gurulhatunk egyet
Szia Adrián. Itthon vagy? Moci megy még?
jó estét úram!
Rendben van Gyurika kellene. Most a Balcsin vagyok . Ha hazaértem akkor kereslek!
MotoGp meg van, ha még érdekel a dolog! 2Gb-os pendrive-ra felfér.
Üdv Pécsiek. Szívesen megismernélek benneteket személyesen, párszor láttam már a csapatotokat (fehérhegyi elágazó járdán, sásdi benzinkút padkáján ücsörögve)....
No tessék Maya ezeket a most találtam a gépemen......
péntek H.ring!
azt hiszem 680 ért...

semmivel. vagyis az enyémet kérte el 1szer
Sziasztok !
Pénteken Hringre valaki a környékeről ?
Vagy csak Lime party-ra esetleg egy Kawás ?
Hali!
Az jó,hogy sikerült eladni,és idén mivel megy?
Esetleg ha valaki felvette a Brünoi Moto2 és a MotoGp érdekelne, vagy a neten hol lehet megnézni?
Nagyon király volt! Csak kevés Rákattantam aszem
Hali, na hogy sikerült az első Hring?
szia!

jól vagyunk, minden oké.

eladta még tavasz elején..
Szia kissb!rég láttalak már téged is.Miujság veletek?Apud elatta már a motort?Nem láttam mostanság a vásárba.
Oksi akkor majd összebeszélünk vasárnap!Még egyszer ne haragudj a krém miatt!
Szia Maya!
Krémre szerencsére már nincs szükség! Szombaton sajna nem érek rá, de azért motorozhatnánk valamikor egy jót. Esetleg vasárnap?
köszi
A magyar bürökrácián nem múlott...másfél hónap alatt ért le a rendszám Pestről Pécsre
má ideje vót...