Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú de jó lehetett..
Néztük mi is cimbivel a túra felhívást, de a piszkos anyegin győzött.
De jövőre remélem összejön valami ilyesmi.
Ez jó hír.. hogyhogy fent maradt az oldala? Kék megvan még?
Mint látod jó az SV amit vettem Tőletek, bejárt már pár országot eddig hibamentesen
Grossglocner 21 km
Igen
helo,
ez a KÉK T túra volt?
Biztos jó volt! Én úgy vagyok vele:kicsi ország kicsi túra
Tegnap este értünk haza a 3 napos osztrák útról, oda kellett volna elgyere. 14 motor 21 fővel, kellemes volt... szuper időben végig 1570km
Gondoltam rajzás lesz az ucsó hétvégén....
Talán délután, de nem biztos, hogy ráérek..
Hali!Vasárnap valaki valamerre? Balaton,Velencei tó,Bajkál tó....
Élményfürdő ! Kattincs a képre.
Üdv mindenkinek!
És is sokat járok Orfű fele, és hétvégén szinte mindig találkozom a motoros sünökkel. Eddig kétszer állítottak meg, (nem ugyanazok) és kötözködtek a sportdob miatt, de mindkétszer elengedtek, mert minden más rendben volt. A sportdobra, a tulságosan megdöntött rendszámra, és az EÜ csomagra vadásznak!
Köszi!
Azt hittem csak a bogarak jönnek a sárgára
...és, a sárga Monstereket külön figyelemmel kísérik azt hallottam
Az említett szakaszokon én csak motorral közlekedem ;)
Téged is?
köszöntem
Talán ha 2x láttam eddig arra őket mind a 2x az úton bringázókat nyaggatták, hogy menjenek fel szépen a kerékpár útra. Pihenő, mánfa szakaszon többször vannak.
Szevasz!
Én viszonylag sokat kanyargok arra, de még egyet se láttam.
Z
Szevasztok Urak!

Hallani mindenfélét a mecseki rendőrrazziákról. Mit tapasztaltatok, Orfű környékén aktívak a sünök?

szép napot!
Motobox, most költöztek át a FEMA-ból a volt Suzuki kereskedésbe, gyárvárosba. ( Motorosport Szabó helyére ) www.motobox.hu

Üdv
a KÉK-T motorosiskola boltjában foglalkoznak Louis cuccokkal
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy Pécsen van-e Louis-os bolt, ahol személyesen is átvehetem a cuccost? Elérhetőség?

Köszi.