Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nebasz.....mikor?
Orfűre is tessék menni
helo mindenki

Tommy , szerintem a pogányi reptérre gondolsz, az meg már volt, nem ?
Sziasztok!

Idén nem lesz Pécsett gyorsulás a reptéren?
Akarom mondani..

Üdvözlet!
Üdözlet!

Holnap kiruccanunk mecsek környékére,tudnátok infókkal szolgálni, merre érdemes menni,látnivalók,hol szoktak trafizni stbstb...
Köszönöm a segítséget!
köszi szépen
Pontosan ezért telepítették oda a sünök, ha megjelennek az eszetlenek, lássák a központból és odaküldjék a járőröket esetleg két motoros rendőrrel.
Sziasztok srácok.Lenne egy kérdésem.Tegnap jártunk a Mecsek pihenőn és kicsit köröztünk is és mikor már indultunk haza akkor vettük észre hogy az egyenes útszakaszra néz egy kamera.Ez a kamera vesz is vagy csak azért van hogy ha motorosok mennek akkor a sünök is gyorsan kiérjenek?Ahogy elkezdtünk körözni rá 10 percre megjelentek a jardok is.
Jól néz ki...F@sz@ időtök volt szerencsére...
Egregyi motoros találkozon.
Egregyi motoros találkozon.
Rollerra gondoltam:-))
Mivé kell átépíteni? Gördeszkává?
Van valaki Pécsen vagy a környéken aki motor átépítéssel foglalkozik?
köszi
Ma sebességmérés volt a pogányi reptér előtt, a szolgálati Astra a Fehér Bárány előtt Pécs felől érkezőket mérte. Én másik irányból mentem, de ezúton is köszönöm az autósnak aki villogott a veszélyre felhíván a figyelmem.
Igen, ismerem a Balázst...a lopott motorja is tőlünk van... Akkor innen is gratula kissb
Augusztus végén,szintén 3 napos lesz. Szentendrén kempingben lesz az alaptábor,onnan megyünk majd túrázni,de ez majd a helyi erők feladata összeállítani.
Tavalyinál kissb barátommal raktuk össze az útvonalat,nagy sikere volt. Pécsről csak mi ketten voltunk,többiek az ország minden részéről jöttek.

Asszem Te ismered Jani barátomat,(kissb)nem tudom tudod-e hogy most volt az esküvője. Júli 23-án fogadtak örök hűséget egymásmak Krisztivel.
Fain...idén mikor rendeződik meg?
Fasza
Persze mindig máshol.
Sziasztok! Tavaly szeptemberben szerveztünk mi is egy kis összejövetelt. Pupu barátunk csinált egy kis bemutatót belőle. Három naposra sikeredett,nagyon jó bui volt. Pénteki nap érkezés egy kis motorozás,szombaton egy egésznapos túra,vasárnap mindenki indult hazafelé. Idén 3x is megrendeződik.

http://youtu.be/vYm8WKiRMwo találkozó[/L]
Szia, irtam emailt.
Szia!

Ha új moci kel jó áron keress meg . Kawa yamaha suzuki,honda stb!
Adatlapomon elérsz
igen a fehéret énis néztem az oldalukon, de kék fehéret szeretnék abból meg csak k9 van már 2.550.000-ért...és nemtudom máshol esetleg olcsóbban van-e k8 kék fehér..bár a 2 ugyan az de úgynézki mégis árban van eltérés