Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, elég bivaly. Gratulálok én is.
Szia Dzsozé!
Köszönöm szépen!
Vasárnap lesz 3hete hogy megvan a gép!
Isten király!
Veled mi a helyzet?
Régen hallottam felőled!
haj roli lecserélted a kawát látom nem vagy kispályás vagány a vas mióta van meg
jah bocs nem vettem észre hogy nem küldte el, most elment
Ajaj, de közel van... nagy műtéti lyukam van még Nem kaptam mélt, de várom. Nem tudom mennyire tudok huzamosabban ülni még a seggemmel egy hét múlva. Viszont megesz az ideg már, h 4 hete nem mentem a motorral, pedig a tank tele, gumik újak, lánc új
Köszi, megpróbálom!
Írtam mailt ha érdekel az erzberg
Enyémet varták már az atival majdnem szembe van egy cipész.
Sziasztok!
Tudtok segíteni Pécsen motoros csizma javításban?
Előre is köszi
június :)
jövőhét ;)
mármint pécs - léka - pécs 600km
Milyen hónap 22?
Jól láttad :)

22-26-ig erzberg. utána bármi jöhet, mondjuk egy rohonc léka (oda vissza 600km) kora reggeli indulással kis pihi a léka tón majd haza.
Dehogynem! Nap mint nap tervezünk nagyobb gurulást....
Jó reggelt Mindenkinek!
Pont a Dombay és a 6-os között jöttem és a motoroszlopba mintha egy kék 650SV lett volna és a régi Banditom ikertestvére leghátul Nem tervezünk egy nagyobb gurulást valamerre?
Hali! Sajnos nem történik semmi extra... ,de szemmel tartalak benneteket !
Ha a Dombay tóra gondolsz akkor igen.....
Jól láttam vasárnap, hogy több ismerős motorkerékpár megfordult itt Pécsvárad mellett innen a fórumról?
Köszönöm!
Rég hallottunk Rólad!
Asszem tudom is melyik lehetett. Én is sokat bringázok arrafelé,nagyon kedvelem a Teca mamától felfelé a kerékpár utat.
Jobbulást.
Hali Urak! Karter jobbulást!
köszi!
Jobbulást.
Hali!
Gurultunk lefele a Fülemüle utcán, és kicsivel a vége előtt valamilyen úthibában megakadt az első kerék, és lendületből belefejeltem az aszfaltba. A többire már csak "homályosan" emlékszem.