Szia. Boglár az jó hely, általában az új mocikhoz van ajándék! Van új fehér-ezüst 2 348 000.- és használt narancs szinü 1 748 000.-ft ért kinálják. De van még más gép is.
Sziasztok!
GSX-R vásárlás elött állok, K8 0km lesz a préda, tudtok ajánlani valami normális helyet ahol érdemes venni ? illetve az enduro motorosboltról vannak tapasztalatok stb ? redbaron ?
Misy, látom te bogláron vetted, van vélemény az ottaniakról? illetve mennyi volt össz vissz ott bogláron ?
Sziasztok!
Szombaton (2011.07.23.) ismét motoros véradó nap lesz az Expo Centerbe. Bátor Zoltán Stunt Riding Show 10.00 és 14.00-kor és még sok egyéb program. Részletes programot itt találjátok: program
Gyertek minnél többen.
Sziasztok. Ma jöttem haza Pécsről és a komlói út végén, szemből, a MOL kút után a földúton a rekettyésben állt a trafi. Aki beesik Mánfa felől, Pécs tábla után 10 méterre már ragasztják is a seggére a stemplit.... Aki meg lentről jön, annak 50 a Hősök tere leágazó után, csak itt már tolni szokták a városból kifelé....
Ma jönne vki délután siófokra motorozni fürödni egyett a városban randalírozni sétányon a csajokat stírölni? 14 00 kor Hőgyészről indulok! Ha vki jönne írjon ide!
szevasz v zoli én aszt hallottam hogy a sok motorbaleset miatt van ez abba kötnek bele amibe tudnak a zsandárok kivan nekik adva hogy szoppassssanak minket motoros bünözöket
Én is most kezdem el kicsit átfaragni a mocit legálisabbá
De a dobbal nem tudom mi lesz mert E szabványos (benne van dombornyomottan stb.) viszont nincs benne szűkítő sőt még helye sincs... kíváncsi leszek mi lesz
Egyik ismerős gixerérén ferdén állt a rendszám. A forgalmi ugrott. Valahol fent a mecsknél történt. (még jó,h az enyémen is olyan) Nem tom mi van akkor mostanában.
Valakinek vagy ismerőseiteknek vették már el mostanság (Kresz módosítások óta) a forgalmiját a baranyai rend őrei? Nekem van konkrétan 2ismerősöm is akit megszabadítottak a forgalmitól...sportdob ill gumi miatt.
Ma is voltam Suzukiéknál gyári alkatrészt rendelni, most kicsit komolyabb dolog kellett volna, de ismét akadályokba ütköztem, ugyanis a gyönyörű szép eladó hölgy nem tudta megnyitni a katalógusukat mert lejárt a program Nembaj, legalább a hölgy jól néz ki De ettől alkatrészem még nem lett
GSX-R vásárlás elött állok, K8 0km lesz a préda, tudtok ajánlani valami normális helyet ahol érdemes venni ? illetve az enduro motorosboltról vannak tapasztalatok stb ? redbaron ?
Misy, látom te bogláron vetted, van vélemény az ottaniakról? illetve mennyi volt össz vissz ott bogláron ?
Szombaton (2011.07.23.) ismét motoros véradó nap lesz az Expo Centerbe. Bátor Zoltán Stunt Riding Show 10.00 és 14.00-kor és még sok egyéb program. Részletes programot itt találjátok: program
Gyertek minnél többen.
De a dobbal nem tudom mi lesz mert E szabványos (benne van dombornyomottan stb.) viszont nincs benne szűkítő sőt még helye sincs... kíváncsi leszek mi lesz