A 13848 sz. hozzászólásom tulaja motoros és a tesója is. Most hívott és megtudtam tőle, a Vadvirág étterem kiszállítja nekik az ételt éttermi árakon. Motorok zárt és biztonságos helyen tárolhatók.
Sikondához, Komlóhoz még közel van Mánfa és Magyarszék között a Kőlyuki betérő étterem a kanyarban, szintén nagyon jó, rendszeresen járok oda velőspacalt enni (Norbi fitt, ápdét ötös, kalóriaszegény, koleszterinmentes)
Mi tavaly ide szerveztünk fórumtalálkozót. Közelben a Vadvirág étterem,ahol barátságosak az árak,és a kemping is nagyon rendben van. Ha fürödni akartok szemben a strand.
Nekünk bejött. Sikonda
Szóval, először is köszi a választ!
Kb 10-12 főről van szó...Orrfűn néztem szállást a Diás Faházba..viszonylag olcsó és jó egyéb ötletetek? olyan helyet keresünk, ami zárt parkolós, olcsó 2500-30006fő/éj van grillezési lehetőség és természetesen lehessen esténként duhajkodni is...kb ennyi, ha van esetleg ötletetek, hogy még hol nézzek szállást írjatok! köszi a segítséget... aztán ha ott vagyunk akár talizhatnánk is...veletek
Legcélszerűbb lenne rögtön orfűn szállást keresnetek valahol a tó mentén és kapásból a szerpentinek közelébe vagytok onnan pedig pécs csak pár perc de elég izgalmas kanyarokon keresztül kell jönni.
Szia!
Nagyon szép helyeken lehet itt motorozni. Szállás lehetöség is van. Szívesen segítek és gondolom rajtam kívül is lesznek páran. De a lényeg. Összeröffenés veletek!
Sziasztok!
A segítségeteket kérném...
augusztusba szeretnénk ellátogatni Pécsre és környékére...szállást keresünk..segítsetek 10-14 fő-vel mennénk
szóval, faház, bungallow vagy ilyesmire gondoltunk, természetesen zárható udvar...grillezési lehetőség meg ilyenek...
köszi....
Szia!
Én voltam ma, igaz nem motorral. Elég szemetes volt az út, főleg Remete rét-től lefele, de szerintem holnapra már letisztul. Azért csak óvatosan! Ha jó lesz az idő, délután én is megnézem.
megye/város: pécs-szalánta
mobil: 06-20-999-9636
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Hol lehet Pécsen olcsón! gumit venni a vasra? 190-es érdekelne! Kösz!
Nekünk bejött.
Sikonda
http://vendeghaz.stemko-roll.h...
Kb 10-12 főről van szó...Orrfűn néztem szállást a Diás Faházba..viszonylag olcsó és jó egyéb ötletetek? olyan helyet keresünk, ami zárt parkolós, olcsó 2500-30006fő/éj van grillezési lehetőség és természetesen lehessen esténként duhajkodni is...kb ennyi, ha van esetleg ötletetek, hogy még hol nézzek szállást írjatok! köszi a segítséget... aztán ha ott vagyunk akár talizhatnánk is...veletek
Nagyon szép helyeken lehet itt motorozni. Szállás lehetöség is van. Szívesen segítek és gondolom rajtam kívül is lesznek páran. De a lényeg. Összeröffenés veletek!
A segítségeteket kérném...
augusztusba szeretnénk ellátogatni Pécsre és környékére...szállást keresünk..segítsetek 10-14 fő-vel mennénk
szóval, faház, bungallow vagy ilyesmire gondoltunk, természetesen zárható udvar...grillezési lehetőség meg ilyenek...
köszi....
Én voltam ma, igaz nem motorral. Elég szemetes volt az út, főleg Remete rét-től lefele, de szerintem holnapra már letisztul. Azért csak óvatosan! Ha jó lesz az idő, délután én is megnézem.