Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszürkültél te is?
Az új hardver. Őexcellenciája a Szürke Eminenciás!
Megköszönném ha segítenél. Még nem kérdeztem meg az elözöt.
Ha esetleg nem vállalja,akkor nekem is van egy barátom aki rám szabta a motoros bőrnadrágot.
Csak nem tudom ki szabad-e írni a nevét,ezt megkérdem még tőle. Ha szükséged lesz rá elérsz e-mail-en és telón is.
Köszi megkérdezem!
Szatmári László

* Szűcsök

Cím: 7626 Pécs, Major utca 8

* -térképen mutat
* útvonaltervezés - innen / - ide

Telefonszám:
(72) 334 662

talán Ő bevállalja
Sziasztok!

Tudtok Pécsen olyan emberkét aki tudna a bőrruhámon variálni? Vettem egyrészes Púpos ruhát szinte ingyen és egy picit nagy. Lehet ezzel egyáltalán csinálni valamit? Köszi!
Én már 50db különböző dolgot rendeltem és minden megjött! Egy Angliából nem jött meg de azt a Pay-Pal visszafizette.
Tavaly tél elején ebay-ről rendeltem féktárcsákat bontottan. Majdnem 1 hónapig rágtam a küszöböt, hogy megérkezik-e a megbeszélteknek megfelelően, vagy csak a pénzem ugrott. Komplikált volt, mert aukcióban csak első volt kiírva, de nekem hátsó is kellett, ezért árat átírta az eladó a kettő árára, de mást nem, papíron csak elsőt vettem, de küldte hátsót is, rettegés volt, hogy nem értettük-e félre egymást, stb...
De megjött és bevált.
Vártam én már 1 hónapnál többet is a kicsi alkatrészére.
Ne tudd meg mennyire el lennél keseredve, ha olyan alkatrész kellett volna ami nincs magyar raktáron... mert akkor 3 hét. Legalábbis régen így volt amikor még volt suzukim (cross). Egyébként ha jól rémlik egyszer nekem azt mondták ott, hogy a hét elején bejövő alkatrész megrendeléseket egyszerre rendelik le mondjuk szerdán vagy csütörtökön és akkor már tényleg itt van másnapra. Nem védeni akarom őket, de sajnos ez nem autósbolt, ahol sokkal jobban pörög a készlet, viszont tényleg idegesítő....
haj nagy a csönd itt urak mindenki motorozik
Az SV-mre egy fékcsőcsavar ami a 2 csövet fogja a nyeregre. egy hétköznapi alkatrész ami neten 600ft-ba kerül és másnap itt van. De nem is az árral van a baj mert 1350 ft volt (betudtam annak, hogy gyári) Hétfőn megrendeltem, és mivel én is szerelő vagyok tudom, ha valamit rendelek másnap ittvan. Hétfőn rendeltem és kedd-szerdán akartam motorozni, de csak ma sikerült. Dühített nagyon, hogy egy ilyen piti alkatrész miatt nem tudok menni, meg az, hogy 5 nap egy alkatrész beszerzés
De már mindegy, mert megjött nem vagyok ideges. Biztos az Endurosok is olvassák ezt, gondolom én vagyok a hülye...
HI! Mi kellett volna sürgösen?
szavaztam
Szóesett az Enduro motorosboltról pár napja. Ha sürgős alkatrészre van onnan szüksége valakinek, az inkább válasszon más helyet. Nem kapkodnak el semmit...
Szavaztam meg továbbküldtem.
Üdv mindenkinek!

Nem tervez senki egy kisebb gurulást? Csatlakoznék, még új vagyok :) .
Ha esetleg átnézne valaki Eszékre velem annak is örülnék (ha más nem tervezne).
Sziasztok!

Motorosok a Gyermekekért címmel versenybe szálltunk. A tét nem kevés. Mivel ez az egyetlen motoros project több, mint 300 projekt mellett, így én képviselhetem a Motoros Társadalmat. 1 hét alatt sikerült az első helyre kerülnünk, ezt azonban meg is kell tudnunk őrizni junius 30-ig. A szavazás facebook-on zajlik. A segítségeteket szeretném kérni, minden szavazat és megosztás nagyon sokat számít! A link, ahol tudtok proginkra szavazni:
Motorosok a Gyermekekért

Nagyon szépen köszönök minden segítséget!

Motoros Üdvözlettel: Anu (Pappné Melinda)
Akkor legyen inkább valamikor jövő hét, hétvégém úgy néz ki, másképp alakul.
Nekem öregecske a járgányom,itt minden holmi van hozzá ami kellhet,és Attila személyes jó barátom is. Én már csak itt maradok. Persze ami otthon elvégezhető,azt magam csinálom,de nem gányolok.
Jó régen szereltettem velük akkor még azt hiszem Feró néven dolgozott ott valaki . Én a Steelhorse kawasakiba viszem a család vasait.
Sajnos még nem hevertem ki teljesen a bringás bukást, de talán a hétvégén már tudok menni, és akkor kipróbálhatod!
Én meg most a CBR600F-et szeretném kipróbálni, mikor jársz errefelé egy próbakarikára?