Akkor más is töri magát bringával? Azt hittem ez csak velem történik meg. Sajna az idei év eleje,és a tavalyi év elég szarul jött ki ezen a téren nekem is.
Én hallottam. A munkatársam lánya,és a barátja szenvedett vasárnap balesetet Orfűn. A srác kulcscsont törést,a lány pedig agyrázkódást szenvedett. Valami autós vágott be eléjük.
Nem nagyon forszíroztam a dolgot,mert eléggé ideges lett az öreg.
Egyébként Ő is motorozik,egy VTR-je van.
Még nincs, de már rajta voltam a dolgon csak sajnos hétfőn nekem is sikerült leamortizálni magam, szerencsére nem mocival, hanem bringával. De néhány hetet biztosan ki kell hagynom.
Sziasztok!
Én voltam arra vasárnap többször is, de nem láttam semmit az esetből.
Viszont megállítottak a motoros rendőrök, és majdnem ugrott a forgalmim a sportdob miatt, de mivel minden más rendben volt, volt segélycsomagom, és a rendszám is megfelelően állt, ezért utoljára még kegyelmet kaptam!
Nem hiszem.
Én hungaroringen voltam vasárnap, amikor hazatelefonáltam. A család kint volt Orfűn a gátnál mikor látták jönni a mentőhelikoptert. Szenben a lovas pálya mellett szált le, állítolag 1 motoroshoz, és kb 1 óra múlva vitték csak el :(
Senki nem járt arra felé délután ?
Nem tudtok közelebbi infót, kit talált el két hete Szigetvár és Pécs között a durrdefektet kapó teherautó gumidarabja és hogy hogy van a motoros? Helikopterrel vitték kórházba, ennyi volt a hír annak idején. Ismeretlenül is jobbulást neki.
Eladták azt amit kinéztem. Most ugy néz ki hogy R1 lesz belőle. találtam egyet Pesten ami elfogadható árban van és jo állapotban is. Még keresgélek, hétvégéig aztán döntök
Valaki esetleg ismeri ezt a motor?
Z.