Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valaki esetleg ismeri ezt a motor?
Z.
Nem pimaszkodik!
Egyébként hogy történt ha nem gond?
Akkor más is töri magát bringával? Azt hittem ez csak velem történik meg. Sajna az idei év eleje,és a tavalyi év elég szarul jött ki ezen a téren nekem is.
Én hallottam. A munkatársam lánya,és a barátja szenvedett vasárnap balesetet Orfűn. A srác kulcscsont törést,a lány pedig agyrázkódást szenvedett. Valami autós vágott be eléjük.
Nem nagyon forszíroztam a dolgot,mert eléggé ideges lett az öreg.
Egyébként Ő is motorozik,egy VTR-je van.
Oh semmi gond hozzá szoktunk

Csak vicc volt
Jájj mit csináltál
Csak a júniust néztem, az évet nem...
(Így kell könnyen, gyorsan komplett hülyét csinálni magadból )
Még nincs, de már rajta voltam a dolgon csak sajnos hétfőn nekem is sikerült leamortizálni magam, szerencsére nem mocival, hanem bringával. De néhány hetet biztosan ki kell hagynom.
Igen, ez konkrétan Magyarhertelenden volt.
ja meg nincs e jelzés a tiéden?
Itt voltál valahol a környéken?
Steve ez már egy éve történt!
Sziasztok!
Én voltam arra vasárnap többször is, de nem láttam semmit az esetből.
Viszont megállítottak a motoros rendőrök, és majdnem ugrott a forgalmim a sportdob miatt, de mivel minden más rendben volt, volt segélycsomagom, és a rendszám is megfelelően állt, ezért utoljára még kegyelmet kaptam!
Nem hiszem.
Én hungaroringen voltam vasárnap, amikor hazatelefonáltam. A család kint volt Orfűn a gátnál mikor látták jönni a mentőhelikoptert. Szenben a lovas pálya mellett szált le, állítolag 1 motoroshoz, és kb 1 óra múlva vitték csak el :(
Senki nem járt arra felé délután ?
Már megint mi történt? Ez?
Sziasztok !
Tudtok valamit a vasárnap Örfűi balesetről ?
Ez egy kicsit több 2005-ös!
Hány éves? Sajnos nekem szűkösek az anyagiak és max 700.000-et szánok motorra.
Szia!

Van egy szép bordó R1-em eladó ha érdekel. De azért a kawa a király!
Nekem.
Azért a mostani is több mint elég.
Hű! Sztem ne bánd! R1 egy álom. Legalábbis nekem.
Nem tudtok közelebbi infót, kit talált el két hete Szigetvár és Pécs között a durrdefektet kapó teherautó gumidarabja és hogy hogy van a motoros? Helikopterrel vitték kórházba, ennyi volt a hír annak idején. Ismeretlenül is jobbulást neki.
Eladták azt amit kinéztem. Most ugy néz ki hogy R1 lesz belőle. találtam egyet Pesten ami elfogadható árban van és jo állapotban is. Még keresgélek, hétvégéig aztán döntök