Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerősömet érdekelné ez a munka. :)
Az az 1 hónap mikortól lenne?
Háló!

tudom van erre hely, de hátha nem utáltok ki ezért:

eladó xj
ebben az a nagy lehetőség,hogy hivatalos! és ha hivatalos akkor lakcímet is kapsz itt kint! és ha az meg van már mehetsz a Munkaügyi Központba,hogy keressenek neked a szakmádba munkát ,de az élet egy nagy kaland.....nekem legalább is az
Dejólenne.. Én mennék, csak nem 1 hónapra, akkor már többre. Mert ez a 6 óra amibe most vagyok az nagyon kevés, de legalább ez biztos, és nem akarnék megint munkanélküli lenni! DE azért szép gesztus tőled!
ha hegeszteni is tudsz akkor tuti vagy....
Sziasztok. S.O.S Munka lehetőség lenne 1 honapra itt kint Bécsbe a munkahelyemen (LOVARDÁBAN). Traktort,utánfutót és egyéb vackokat kéne festeni.Aki kicsit is ért az ilyesmihez annak szivessen várom a hívását.Nagyon korrek helyen vagyok,kapsz szállást hivatalos munkát,kis kalandot :) motorosok előnyben:) délutáni motorozás kötelező.... 43-676 3814601
Csak, hogy el ne felejtsétek és aki még nem látta, nem olvasta, annak akkor itt az ideje!:)
http://www.sportmotor.hu/motor...
Írtam ;)
Jólvan, no para:) akkor ha előbb nem, akkor ott találkozunk, de mehetnénk oda is együtt, majd beszéljünk össze! Meg addig gurulhatnánk 1et, jó lenne ha írnál email címemre és akkor tudom a tied és összebeszélünk valamit!
Most jutottam internetközelbe bocsi. Ebben a pillanatban rendeltem R17-ről új Sportec M3-t azt mondták holnap utánra megjön, úgy hogy ez a gondom megoldódott. Viszont a Pécsi figyelemfelkeltő motorozásra jövünk 2en minimum. de ennél többen is szerintem de ez biztos. :)
Szép estét Mindenkinek!
SVOli! Azt mondtad ma írsz, még nem kaptam választ a gumira! Várom majd! Minden jót!
120-180,190,195,200-as vagott slickek eladoak, kivalo minosegben,barati aron - allapottol fuggoen(4-6mm kozepen).
DunlopGP,Pirelii Diablo, Michelin PilotPower,Bridgestone Battlax,stb.
Elerhetoseg az adatlapomon (telefon, mail).
Ki-ki motorosbolt, az Árkáddal szemben
nem az, kopóalkatrészek, szíjhajtás...
Pécset ki van jó robogós alkatrészforrás, bolt, nem tudod véletlen?
pár bontott műanyag cucc van. mi kellene?
helló, robogó alkatrészekkel is foglalkozol?
Csak egy gyors kérdés:

Pécs,illetve Baranya megye környékén keresek Honda NSR,NS1-t. Tolna,Somogy még szóba jöhet. 50-s papírokkal keresek 50-s,80-s motort legfőképp. Esetleg tudtok eladót a környéken?
Örömmel látom, hogy felébredtünk...
ha vkit érdekelne Pécsett doboz:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Persze! Bocs, nem is néztem meg hogy ott van-e.
Adatlapomon fent van, ott nézd meg! Remélem nem baj, hogy nem írom ki!:)
Köszönöm! Jönni fogok addigra biztos mindenem meglesz! Adj egy e-mail címet aztán előtte összebeszélünk!
Jólvan rendben!
Szép napot!
okés, hétfőre megmondom hogy kell-e. valószínű igen. akkor addig kérlek ne add el! jövök igen! hétfőn írok! köszi!