ebben az a nagy lehetőség,hogy hivatalos! és ha hivatalos akkor lakcímet is kapsz itt kint! és ha az meg van már mehetsz a Munkaügyi Központba,hogy keressenek neked a szakmádba munkát ,de az élet egy nagy kaland.....nekem legalább is az
Dejólenne.. Én mennék, csak nem 1 hónapra, akkor már többre. Mert ez a 6 óra amibe most vagyok az nagyon kevés, de legalább ez biztos, és nem akarnék megint munkanélküli lenni! DE azért szép gesztus tőled!
Sziasztok. S.O.S Munka lehetőség lenne 1 honapra itt kint Bécsbe a munkahelyemen (LOVARDÁBAN). Traktort,utánfutót és egyéb vackokat kéne festeni.Aki kicsit is ért az ilyesmihez annak szivessen várom a hívását.Nagyon korrek helyen vagyok,kapsz szállást hivatalos munkát,kis kalandot :) motorosok előnyben:) délutáni motorozás kötelező.... 43-676 3814601
Jólvan, no para:) akkor ha előbb nem, akkor ott találkozunk, de mehetnénk oda is együtt, majd beszéljünk össze! Meg addig gurulhatnánk 1et, jó lenne ha írnál email címemre és akkor tudom a tied és összebeszélünk valamit!
Most jutottam internetközelbe bocsi. Ebben a pillanatban rendeltem R17-ről új Sportec M3-t azt mondták holnap utánra megjön, úgy hogy ez a gondom megoldódott. Viszont a Pécsi figyelemfelkeltő motorozásra jövünk 2en minimum. de ennél többen is szerintem de ez biztos. :)
Pécs,illetve Baranya megye környékén keresek Honda NSR,NS1-t. Tolna,Somogy még szóba jöhet. 50-s papírokkal keresek 50-s,80-s motort legfőképp. Esetleg tudtok eladót a környéken?
Az az 1 hónap mikortól lenne?