Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is lehet veszek valami olcsóbbat és mellé egy 125-ös bokorugrót.
Nem csak sport játszik. Lehet ránézek vanyek sv1000-ére.
Akkor R6................még kényelmesebb.
Még nem biztos, hogy az lesz, elég tanácstalan vagyok most.
Leglább vehetsz egy kényelmes gixxert.
Egyik szemem sír, a másik örül...
Hmmmmm.Asszem szerelek jövő hónapban egyet.
Ja...............mennyi az annyi?
800
Mennyiért?
Elvitték....
Sziasztok!

Orfű felé volt valaki? Mennyire járható az út? A zuhé miatt vannak átfolyások, kavics stb kihordás?

Lehet holnap (vasárnap) mennénk egy karikát arra.

köszi
Jaja. Azt most néztem én is. Az a baj az R6 ebbe az évjáratba az egyetlen sportmotor ami nem tetszik, bár menni még nem mentem vele. Azon még gondolkodok erősen, hogy meg kéne nézni. A CBR 600 F azért szimpatikus, mert már mentem ilyennel és eléggé meggyőzött. Nem annyira hasalós mint egy sportmotor, de nem is túramotor.
A Merkantinnál most lattam egy R6-ost 760000.-ft a készpénzzel fizetsz még 50-100 lehet alkudni!
sziasztok!
eladók a képen látható pólók!
akit érdekel írjon v. hívjon! készlet erejéig

06205879882
Banki visszavett motorokat megnéztem, de nem találtam most olyat amit érdemes lenne megnézni.
Volt egy banki visszavett sv. Azt megvettem volna. 2008-as ABs-es 600e-ért. Mondjuk azt utána eladtam volna valószínű. Sajna már nincs meg.
Majd jól felveszem a neppermodort és elküldelek pécsre.
Jah legtöbb banknál van lehetőség visszavett mocik vásárlására, de azért nem árt jól körbe nézni, és a saját szakértőjük által adott véleményt pedig kétségekkel kezelni.
Mivan, Mivan, Pécsi lettél?

Majd felhívlak és érdeklődöm a mociért majd aztán elmondom, hogy kva sokat kérsz érte és ennyiért nem veszi meg senki :D
Pl: használtmotor.hu, Merkantinbank.hu banki visszavett motorok! Vatera.hu ! USA behozott motorok. A Google-be beirod hogy használtmotorok és ezer oldalon találsz motorokat.
Hát sok sikert az eladáshoz. Én egy Speed Triple-t néztem meg egyszer komolyabban. Képről nekem annyira nem jött be a motor, de élőbe nagyon durva volt.
Még mindíg az.Tipussal nincs gondom.A megfelelő példányt kell megtalálni.Ha van a kezemben pénz.
Hát ja. Neked van már egyébként valami kiszemelt gép. Mostanában nem olvastam az SV fórumot. Utoljára ha jól emlékszem valami Triumph volt kiszemelve.
Egen.Hát max egy tizest nyernék rajta annyit meg tuti még alkudnak.