Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de csak a kedvetekért....
Hát talán erre az áldozatra még képes vagyok.....
krisztusi korba lépsz nagyon bekel hogy rugjunk
Addig is csak én sajna messze otthonról.....
Na jó, a szülinapom mondjuk....
tök mindegy
És addig?
ok mi lesz az alkalom
18.-án iszunk!
de azt tudjátok hogy 9 honapot forgalomba kell lenni külömben nem emelkedik a bonuszod
idén márc. 10-ét adtam meg, hideg volt....elég sokáig. Jövőre árp.1-et adtam meg szóval ha előtte jó idő lesz hülyét kapok...
Én még nem estem vele-de beszaratott már vagy 5-6 alkalommal a 2 nap alatt .
Visszahelyezésért téyleg nem kell fizetni ha megvárom a végét.
Igen.Te szabod meg hogy meddig legyen kivonatva.Ha nem mondod akkor 6 hó.Így ha pár ezer ft akkor annyi
Én is pont ma irattam át a motort és egyben vonattam ki, nálam elméletben Március 14-én kezdődik a szezon mert addig vonattam ki. Márc 15-i ünnepségeket jó idő szokott már lenni. Ebknt sokan nem tudják, h addig vonatod ki a forgalomból ameddig akarod. Ha nem szólsz semmit az automatikusan fél évet jelent és akkor pénzbe kerül ugye előbb visszavonatni. Tőlem nem kért pénzt a nő mikor kivonattam ma... 3 hónap biztosítás és súlyadó spórolás így, sztem megéri
ja tavaly én is 13000 körül sporoltam meg atomjaira volt szedve ugyhogy ha akartam se tudtam volna menni vele
ja mentem már ilyennel jo nagyot is estem de f@sza volt
Nekem 9,500 az éves biztosítás az adó meg a tököm tudja-még nem tudom(teljesítmény alapján többet fizetek mint te sajnos ).Viszont ha spórolok összesen 10ezret akkor is jó csak már azért is mert hogy a szobába áll azért ne fizessek ennek a rohadt államnak egy vasat se.
Na azért is mondom hogy csak 4,5 hónapra vonattam ki , május elött meg ha jó idő lesz akkor marad a hondázás ,azt most amúgy is nagyon élvezem .
nekem jövöre 10300 lesz a biztositásom egész évre az ado elosztva 1800 / ho szerintem marad
hát ja énis számolgattam csak a kivonatás meg ha nem várod meg a vissza 2400x 2 ha meg marad 8000 és bármikor mehetek
Én most először kivonattam hétfőn.Úgy vagyok most vele hogy ha megjön a jó idő akkor se fogok kapkodni mert megyek addig a krosszal állatkodni,és nem ketyeg az a rohadt adó meg biztosítás.Tavaly nem vonattam ki mert tűkön ültem hogy legyen kis száraz aszfalt és mehessek motorral valamerre.
nem de nemtdom hogy kivonatom egyáltalán
Hali tesó.Mizu?Motort kivonattad te is?
Viszont a Red Baronnál a Yamaha lánckerék szett legolcsóbbjára 25 és 30000fT közötti árat mondtak(szerelés NÉLKÜL).
A kawánál a Lánckerék szett ára és le/ felszerelése,a hátsó fék javítása(nem volt rajta akkor),a fékbetétek ára és cseréje és a komplett minden eggybe volt 27000.Lebontva lánckerékszett 18k,betétek,4,5k szervízdíj 4,5k.Ez még emészthető így mindenért.