Én is pont ma irattam át a motort és egyben vonattam ki, nálam elméletben Március 14-én kezdődik a szezon mert addig vonattam ki. Márc 15-i ünnepségeket jó idő szokott már lenni. Ebknt sokan nem tudják, h addig vonatod ki a forgalomból ameddig akarod. Ha nem szólsz semmit az automatikusan fél évet jelent és akkor pénzbe kerül ugye előbb visszavonatni. Tőlem nem kért pénzt a nő mikor kivonattam ma... 3 hónap biztosítás és súlyadó spórolás így, sztem megéri
Nekem 9,500 az éves biztosítás az adó meg a tököm tudja-még nem tudom(teljesítmény alapján többet fizetek mint te sajnos ).Viszont ha spórolok összesen 10ezret akkor is jó csak már azért is mert hogy a szobába áll azért ne fizessek ennek a rohadt államnak egy vasat se.
Én most először kivonattam hétfőn.Úgy vagyok most vele hogy ha megjön a jó idő akkor se fogok kapkodni mert megyek addig a krosszal állatkodni,és nem ketyeg az a rohadt adó meg biztosítás.Tavaly nem vonattam ki mert tűkön ültem hogy legyen kis száraz aszfalt és mehessek motorral valamerre.
Viszont a Red Baronnál a Yamaha lánckerék szett legolcsóbbjára 25 és 30000fT közötti árat mondtak(szerelés NÉLKÜL).
A kawánál a Lánckerék szett ára és le/ felszerelése,a hátsó fék javítása(nem volt rajta akkor),a fékbetétek ára és cseréje és a komplett minden eggybe volt 27000.Lebontva lánckerékszett 18k,betétek,4,5k szervízdíj 4,5k.Ez még emészthető így mindenért.
A kawánál a Lánckerék szett ára és le/ felszerelése,a hátsó fék javítása(nem volt rajta akkor),a fékbetétek ára és cseréje és a komplett minden eggybe volt 27000.Lebontva lánckerékszett 18k,betétek,4,5k szervízdíj 4,5k.Ez még emészthető így mindenért.