Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6-út homokbányánál kell bemenni és a hatos mellett végig fel egyenesen.Pécs és Vasas között kb.
Átnézték-hibátlan a karbi is szerencsére .Meg mire annyira merem húzni neki hogy megragasztanám addig úgyis átnézetem még vagy 3X is
Hol is van ez a pálya?
250 es jobban kezelhető? ?Kinek?Akkorát rugott hogy azt hittem kiszakad a kezem.És 1 cm-t húztam sacc a gázon.A kanyarba lendülettel mentem be és az ugratókra is mert nem mertem gázt húzni hátha eldobja a seggét.
O.K.szólok,csak legyen jó idő mert múlt héten 2-3 nappal az eső után is állt sok helyen a víz a pályán.
Sógi az első körben az első visszafordító után a yamahával akkorát basz.dott mint az ólajtó .Pedig tud motorozni,nem most először ült motoron
Nem kell felajánlanod helyette a bandikát sem .Ha van kedved akkor kipróbálhatod-kurva nagy élményindexe van-és be tud szaratni rendesen a vas .
Hozzál kamerát ha tudsz oszt majd jól megosztjuk a többiekkel mit műveltünk... biztos szerzünk vele néhány kellemes percet sokaknak...
Hetesről vettem (Kaposvár után 20 km sacc).Garantált 97es és full új 3 órát ment eddig a motorja.Új futómű cuccok,csapágyak stb-önélezős? hullámos versenyfékek elől hátul-verseny váltókar-új teló szimeringek-új olajak mindenhol,motorban,telókban-sportkipufogó-hibátlan karcmentes idomok-új gumik elöl,hátul-új láncszett stb stb stb.
Milliomos 20 éves sráctól,faterja autószerelő,tehát nem volt gond rákölteni neki folyamatosan bármi is kellett-és nem eladásra lett költve rá hanem magának csinálta.Mivel nem pályázott vele (mivel nincs a közelben) inkább endúró/erdő célra használta állítólag és a fatérral eggyütt moccoztak.
ja és valaki hozzáértővel ellenőriztesd, hogy a karbi megfelelően van-e beállítva. nem ám megragasztod, ha már bátran mered húzni neki
He-he gondolom Köszönöm szépen én csak a Banditot tudom cserébe felajánlani... az pont az ellenkező véglet... se nem kicsi se nem könnyű és eddig kétszer mentem vele erdei úton hát... pont nem oda való....
szóljatok, hogy mikor mentek. megleslek benneteket
Áll az ajánlatom-akár a yamahát akár ezt kipróbálhatod ha gondolod .
ha óvatosan kezeled a gázt, akkor a 250es jobban terelgethető, mint a kicsi..
a nagyot nem kell állandóan pörgetni
Hát igen.Nem lehet összehasonlítani egy utcai motorral és ahogy mondod.Legalább X3 .A 9 es még nem lepett így meg mint ez a méregzsák.
Előző héten a pályán összeismerkedtem 1 kx 125 és 1 yz 250 tulajjal.
Győzködtek hogy menjek eggyet a moccukkal és én mentem először a kx el.Brutális volt-mint a Cr em sacc kb.Aztán a 250 el is mentem eggyet.1-2 vége.Akkorát rugott a vas hogy nem mertem feljebb kapcsolni és 4-5000 nél tovább pörgetni.Akkor eldöntöttem hogy semmiképp se 250 veszek mert nem tudnék vele menni a hatalmas ereje miatt-pedig elötte nagyon azt akartam .Halálfélelmem volt rajta az alatt az 1 kör alatt-oda a 250 hez tényleg nagy tudás és tapasztalat kell.Sőt még jelenleg a Cr hez is amilyen brutális gépezet.
helyes
mikori évjárat? honnan, kitől van?
Qrva jó , gratulálok mondanom se kell igencsak kipróbálnám egyszer.... sok évvel ezelőtt volt szerencsém egy hasonlóhoz és tényleg nem sok köze van az első keréknek a talajhoz.... de fasza vót nagyon...
jaja..a 2T az 2T..simán szorozhatod a négyüteműt 3X
ööö...a mai világban... ...részemről azt is megértem... .
Vettem védőfelszerelést is elötte 1 nappal.Páncél,térd-könyökvédő-nadrágot-mezt-kesztyűt,csizmám meg van-bár nem full krosz de motoros , és hirtelen megfelel a célnak amíg óvatosan megyek .A krossz sisak folyamatban van,addig a pár napig ( ha lesz olyan idő eggyántalán) hordom az utcai hjc-t-védeni szerintem átmenetileg véd amíg kitalálom a sisak műsort.Ja és 125ccm de igazad van,nagyon meglepett engem is hogy milyen brutalitással megy.Nem szabad összehasonlítani a ccm eket ezt most nagyon megtanultam.A 80 kg hoz ez a kihegyezett majd közel 50 paci iszonyatos.
Hát ja... én eliszom...
gratulálok!

vegyél védőfelszerelést, mert vigyázni kell a kis testedre!

ezek ilyenek
sok nagymotorost meg lehetne lepni vele, ha a feneke alá tesznek egy ilyet

nem látom a hengerét.. 125ös?
Visszavittem az üres üvegeket
Aki nem issza el...ugye...