Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán...de, ha addig nem veszek ruhát, akkor biztos!
ide valaki? reméljük jobb lesz mint tavaly.....
Sziasztok!

Minöségi használt gumik érkeztek 120-180-190 méretben. Ha valakit érdekel!
Eladó a motorom! ha valakit érdekel hívjon.06202606399
képek az adatlapomon és a hírdetésben:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_600r
_thundercat-4528249
Bözzög a valagad mi? Jó képü "kis" masina
Friss olajcsere, 2 vadi új gumi. Indulhatunk uraim, jaaa és hölgyem
Na ne, megrázod a kisujjadat és szerintem még kettö is kijön belöle
Amit mondjuk a motor palettát látva meg is értek engem is már csak 3 millió választ el attól hogy besétáljak egy Z1000 sx-ért
Köszönjük szépen! Egyre több és több KAWASAKIS lesz!
Gratulálunk az ifjú anyukának és babájának
Igen ! Február 14-én Virág baba megszületett
Kinek lesz gyermeke? Az Ivettnek?
Szia!

Megjött az alkatrészed!
Én a héten 3 X,múlt héten 2X kerestelek telefonon és 1X személyesen az üzletbe.

Mindíg elértelek a saját és a Dzsozé cuccával kapcsolatban is .
Tudom én hogy nekem akartad,de a dzsozé válla nagyobb , ird csak neki azt majd ha jön hozzám átadja
Te sem haragudj csak nem éreztem jogosnak a jelet és nem értettem az egészet! A kolléganöm szülési szabadságon van és egyedül látok el mindent van 3 telefon eddig mindenki elért aki szeretett volna lehet hogy valóban csörögtél és motort adtam át és kint voltam az udvaron és nem halodtam .Na mindegy részemröl lezárt az ügy ha bármi kell keress nyugodtan ,legközelebb remélem jobban sikerül

Üdv.zsolt
akkor ne haragudj! csak kiakadtam, mert pécsen nem lehet egy alkatrészt megvenni. amúgy sokszor próbálkoztam hétfőn is, kedden is. mindegy megoldottam máshogy. azért mégsem kéne rögtön erőszakkal fenyegetőzni. még a végén meg leszek verve, mert próbáltam rendelni egy alkatrészt. még biztos összefutunk a mecsekben, pofánverhetsz, hátha kedvesebb leszek
Szombaton 9-12 ig nem hivtál Hétfö délig szintén 12töl árubeszerzés miatt zárva vagyunk, nagybetükkel kivan irva!. És kedden sem és most szerda 10 30 percig szintén nem
persze! nagyon báror leszek. péntek óta sokszor próbáltam telefonálni, minden nap, de nem veszi fel senki. én csak megosztottam a tapasztalatomat ezen a fórumon. te pedig kötekszel és frontális ütközéssel fenyegetőzöl. nagyon megijedtem
Bácsi! Péntek délután hivtál 16 óra 45 perc körül 5 óráig nem hivtál vissza. Utána meg elvesztél a sok bolt küzül ahogy látom. A kedves szmájliktól meg tartózkodjál mert kiváncsi leszek ha szembe jövök veled ilyen báror leszel- é?
neked akartam de majd még fogok is
oké, hogy nincs semmi raktáron, de pl. egy 50ft-os csavart rendelek, be kell mennem letenni mondjuk 5ft előleget. a benzín maga többe van. úgyis ki fogom fizetni az egészet, különben minek rendelem meg?
" enduro: ők meghozzák rendesen, de foglalót kell lerakni előre "

Mi a baj az előleggel?
Nem tudom, én nem tudok rossz tapasztalatot mondani a steelhorse-ról. De ha megbízható kell akkor nekem most a MOTOBOX jött be nagyon az elmúlt időben. Csak ajánlani tudom.
FEMA üzletsor....
steelhorse
múlt héten rendeltem volna egy alkatrészt. mondom mi kéne, ok, 5 perc múlva hívjam vissza. na azóta próbálkozok naponta sokszor. soha még csak fel sem veszik. lehet, hogy megszűnt a bolt?
mindegy, megoldottam mástól. eddig sem voltam rászorulva, ezután sem leszek. többi se jobb.
rmc: bementem, megrendeltem, jövő héten itt lesz. hetente rákérdeztem. 2 hónap után feladtam...
vario: bementem, megrendeltem, telefonon fognak értesíteni. ez több, mint egy éve volt...
enduro: ők meghozzák rendesen, de foglalót kell lerakni előre

ti tudtok egy rendes motorosboltot pécsen?