Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na hali gabo
Valóban az a legfelszereltebb ,ez tény.És az eggyik legdrágább-kivéve az olajcserét-olajjal eggyütt 10.000-t mondtak amikor mérettem a telesítményt-csak nem volt esedékes az akkor friss 1000km-es Xado leeresztése.Agyvérzést is kaptam volna ha lecserélik.
Jóóhhóóó helyen van az .Védi a központi teló gáztartályát,ami nem utolsó dolog
Jaja. Kellett már egy rhonda......Ööö.Honda is mert ...A kawa túl szép ahhoz hogy a terepre vigyem .Amúgy mivel itt nincs olyan nagy gáz ha nem süt a nap ezerrel (vízben,sárban,hegyen,hóban mindegy) így amikor van rá indittatásod és össze tudunk eggyeztetni egy időpontot amikor ráérünk.Szerintem tetszeni fog neked is
Legfelszereltev szerintem a Redbaron, és a szakértelem sem rossz.
Hát öléggé... de nem is az a baj hanem az állandóan hideg van fúj a szél esik meg ilyen hasonló faszságok.... mintha már most kint lennék Angliában... viszont a sörök faszányosak... 10%-osak legalább Jól is alszom inden nap
Mér nem így van? Pedig egy jó Gokart pálya nem lenne rossz...lehet kéne egyet csinálni
most nézem hogy rosz helyre tetted a redbullos dobozt azt a kormányra kellett volna
igabo na végre vettél egy motort gondolom már égtél a kawával jol néz ki mikor probálhatom ki
szevasz tata azt mindjárt gondoltam ott esik a ho?
De, Engem.
A jó motoros segít ahol tud .Nesze semmi fogd meg jól
ez kielégítő válasz volt
Hali.Na milyen új meló?Sikerült valamit intézned valahol?

Szezonzáró motorozás esőbe hóba-hát ki tudja milyen idő lesz-bár én amúgy is dolgozok hétvégén .Azt hittem te nem is fogod elrakni a motort télre annyira lelkes vagy .
Csak egyet tudok, de az nem fedett, meg nem is nevezném pályának
Én is tegnap téliesítettem a paripát,szépen letisztogattam,egy kicsit hallgattam a hangját is... Nagyon rossz eltenni.
A szezon záró buli látom senkit se mozgat meg.
Sziasztok!

Tudom, hogy nem motoros téma, de van valakinek tapasztalata pécsi v pécshez közeli gokart pályákról? A tél beáltával az sem lenne hátrány, ha fedett lenne
Sziasztok!Vismayor!Köszi megkaptam.Csak 7 képet csináltál?
Rossz a gépem azért nem néztem meg eddig.Gratula a melóhoz én még küszködök egy kicsit az új melómért
Ja.És az hogy most kawa szervíz/kereskedés e vagy suzuki vagy honda azt hagyjuk.Én a szerelő tudásáról emberségéről és segítőkészségéről nyilatkoztam
Na ez jó kérdés.Melyik a legjobban felszerelt szervíz stb?Hát akkor melyik volt elöbb-a tyúk vagy a tojás ?Szerintem mindenhol jól felszereltek a szervízek-mindenhol majdnem mindent meg is tudnak csinálni ha akarnak és fizetsz érte. DE. .A legjobb szerelő viszont részemről a Béla (steelhorse-ba dolgozik)-én benne bízok és részemről ő az aki mindent visz tudásba és emberségbe egyaránt-én vele tökéletesen elégedett vagyok/voltam mindíg akár tanács akár szerelés kellett.
hegesztés
porfestés
gugli a barátod
Hali nem tudja valaki merre csinálnak Pécsen Porfestést? meg aluminium hegesztést?
Sziasztok!

Csak érdeklődés szinten...szerintetek pécsen melyik a legfelszereltebb, szakértelemmel leginkább rendelkező szakszervíz?
Illetve délelöttönként,de délután talán ha nem leszek túúúl fáradt
Nekem sajnos kilőve-elvileg nem tartózkodom Pécsen szombat-vasárnap