Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma megvolt az első tesztnap is a Bandikával, és lehet az utolsó is az idényre... Du. 3 kor mentem fel Paksra pályán az még jó volt, de hazafele már a régi 6-oson jöttem 90-el, de majdnem lefagytam. Sajna vége a szezonnak.
A Bandi meg egy bárány, mindegy hol a fordulatszámmérő és hogy hányadik sebességbe vagy, mindig gőzmozdonyként funkcionál. Bár 230-nál a pályán kicsit nagy volt a cúg
Sziasztok!
Akit érdekelne a december 4. motoros mikulás felvonulás az légyszi jelentkezzen az eseménynaptárba vagy írjon 1 emailt nekem. Jó lenne tudni, hogy még hány embert érdekelne.
Illetve az utána lévő borozás kajálás is(a kaja rendelését november 24. le kell adnunk addig jelentkezzetek ha érdekel). Egyébként a busz mindenképpen megy akárhányan jelentkeznel.
Aki még nem hallot volna erről az kukkantson be az eseménynaptárba le van írva minden.
Addig is használjátok ki ezt sok szép napot és koptassátok az aszfaltot
Üdv
Hali.Nekem se jött át Illetve átjött de hibás a file nálam is.Pedig kiváncsi lennék merre jártatok ha már én nem tudtam menni .
Nem jött Tőled Email! Most sem!
Szia!Pedig 2-szer elküldtem arra az email címre amit megadtál.Egyáltalán nem kaptál tőlem email-t vagy csak a képek nem mentek át?Megpróbálom mégegyszer.
Sziasztok!
Mmaya! Én nem kaptam meg a képeket!
Hali!Köszi Vismayor!Vanyek gratula az új paripához!
Hali Vanyek gratula az uj géphez! Légy jó tanitvány,és engedd,hogy vigyázzon Rád Én tudom milyen eszetlen vagy időnként Mmaya délután ha lessz időm küldöm és nézzem...kösszi
Szép estét Mindenkinek!
Ma bepótoltam a tegnap kimaradt balatoni kört!
Vanyek gratula az új mocihoz!
Erre itt az új:

Suzuki GSX1250FA Traveler
http://www.motorcyclespecs.co....

Ez se csúnya annyira
Nahh... 3an vagyunk akkor nagy Banditosak már A teljes idomos nem tetszik nekem. Én úgy vagyok vele, h a blokk az látszódjon egy motoron, nem kell azt eldugni
Én sem...
Én sem bántam meg, hogy ilyet vettem 2008-ban.
A Bandit meg lehetne valami ilyesmi....
BMW-ből meg kb. ez.... mondjuk sokkal inkább az miatt amit tud mint az miatt ahogy kinéz... de hát rajta ülve nem látszik.... és mennyire qrva jó volt rajta ülni...
Hát ja. Az XX-et én is kipróbálnám nem kicsit.... A VFR meg qrva jól néz ki bárhogyan is nézem.....
Az xx kicsit kilóg a többi közül a 150 pacival és nem épp józan választás a 650es után de hát ha egyszer olyanszép
Hát ha lecserélem akkor az alábi 4 moci között választanák:
1. F800ST
2. VFR800
3. CBR1100XX
4. GSF1200 SA
No és mi a másik kettő? Az első tudom hogy 800-as ST....
Ja, már csak zseton kell benzinre... megint emelik 6 ft-al....
Én SV-vel is megtettem jó pár nem rövid túrát
Persze tény, hogy Bandittal kényelmesebb a top 4 ben benne van nálam is
Örülnék neki, mert ezzel a nagy bandival nem életcélom naponta megtenni az Orfű-Pécs távot. Ezzel be akarom járni azokat a helyeket amiket csak motoros albumokból néztem mindig fényképeket... Most már elérhető a dolog
F@szomat legyen már tavasz.....
He-he.... hüje....
Ja, csak ne menj vele lassan mert akkor könnyen eldől! Én már csak tudom Ha lecseréled a gyári dobot kevésbé lesz nyugodt a gép. kissé vehemensebb lesz és fordulatszám éhesebb. már csak azért is mert nem tudsz majd betelni a hangjával és meghallja mindenféle hüje kisvasút vezető ha közeledsz....