Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

18.15-elírtam
Titeket láttalak sacc 19.15-kor fehérhegyen egy csoportban állva a járdán? Komló felé álltam a piros lámpánál, aztán odaintettem a csoportnak.
inni
Hétvégén megint itthon leszek kéne csinálni valamit....
igen. mert szép.
Dzsozét ha kinagyítjátok...tanulmány
Hali Mindenki Egy élmény volt a tegnapi nap Nálam is van néhány kép....Email:bmisib@gmail.com ill. botamisi@citromail.hu
Csak töltsd le még egyszer
Szia!
Én nem kaptam meg a képeket!
Kopasz!Nem jöttek át a képek,nem engedi kibontani.Küld át őket mégegyszer létszives!Köszi
Sziasztok!Ezek szerint megkaptátok a képeket Kellet egy új email fiokot csinálnom mert a freemail-en nem ment át.Én is mennék ma is egy kört
Én is, de dolgozni kell sajna
Néhány kép azoknak akik sajna nem tudtak velünk jönni.... next time
Hát.... szívem szerint ma is mennék egy Balcsi kört....
Köszke
He-he.....
Karter pls. dobd át még egyszer az email címed mert nem találom, Vismayor te is dobj egy elérhetőséget pls. Maya, Tata nektek ment a mail. Gabó neked is elment csak, hogy lásd miről maradtál le :P
Hát ja. Ez fasza vót vazze...
Sziasztok!Srácok nagyon jó volt ez a túra! Remélem lesz még ilyen ha az idő is engedi. Na a képek a gépen vannak ha kellenek akkor kérek email címeket.Tatáé,Kopaszé meg van.Jók lettek!
Nekem meg volt mára a mocizás!
Egy laza 180km-s kört csapattam!
Orfű-Hertelend-Mánfa!
Remélem lesznek még ilyen szép hétvégi napok az idén!
Ciao mindenki!tudok most már pályaidomszetteket is jóáron
érd.:moharos.danika@freemail.hu
motoros üdvözlettel!
Fasza Sajnálom hogy nem tud mindenki jönni végig de szerintem tartsatok velünk egy darabon amíg az időtök engedi....
Persze hogy kapok!
Ha nem kapnék nem is mennék!
Jó motorozást,vigyázzatok Magatokra!
No mindegy akkor dél körül találka pihenő oszt megyünk! Ja és mivel Balaton is útba esik mindenki hozzon fürdő gatyát
Délben szerintem már induljunk el és akkor kényelmesen tudunk lógni valahol egy kicsit! Lellén Siófokon mit tudom én....