Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még bringával is megyek 20-at

Amúgy meg gratula hozzá
Tavasszal mehetünk közösen, enyém eddig csak hegyeket látott tengerpartot még nem
Gyári van rajta meg az is volt, csak a bilincsbe megszakad a menet. Már kész
nyomaték? Ez egy gőzmozdony komolyan Pesten kipróbáltam a városba , egyszer rápillantottam az órácskára hát 2-essel kezdődött Ki kell mondani jóval többet tud a motor mint amit én, de majd megtanít rá
Kipufogó? A képen nincs rajta... marad a gyári vagy cseréled?
Idén már én se megyek. (na jó tudom ezt már mondtam soxor... de most már tényleg... max még egy kicsit.... )
Na de jövőre... Biztos összehozunk egy szezon nyitó Horvát túrát
Majd átnézem ezeket, sajnos most úgyis kivonom a forgalomból, nem megyek már vele. Állítólag ma volt az utolsó jó nap, h.végén már nem kell motorozni....
He-he a nyomaték legyen veled ifjú Pádáván....
Arra is való! A múlt hónapi Alpenmasters Motorrevü tesztben ki is hozták a kategórián belül győztesnek! Kíváncsi vagyok összetettben hogy fog szerepelni.....
Meg ezt ! itt is vannak Banditosok sok remek ötlettel meg tanáccsal
650-es után ültem rá erre, hát elvarázsolt 1 mp alatt, és amennyiért megvettem... szó szerint ajándék volt. Irány horváckájá és az Alpok, ezt a motort arra vettem
Ajánlom ezt az oldalt ha még nem nézted!
Na és milyenek az első benyomások?
Isten hozott a családban tesó Fasza gép, gratulálok
Há-há...... zsírcápa
Tata úr! Mától lenn áll a garázsba egy gyöngyszem nekem is
Ezért kell gyorsan menni hogy meg se próbáljanak minket előzni....
Azért ez egy durva eset....
He-he...
Nekem csak aztalosom van számítógép zsenim nincs
Karter elküldtem meg neked is Vismayor!Szóljatok ha nem kaptátok meg!Vismayor nekem is küld át a te képeidet!Köcce
Nem könnyű percek ezek...... Hát nincs egy férfi a családban aki segítene?
Te kopasz már 3-szor próbáltam,nem engedi leszedni.Legutóbb simán letöltötte meg kicsomagolta most meg semmit se enged.Küld csak át nekem mégegyszer
Karter küldöm akkor bocsi!
Naná hogy lesz még ennél jobb is
Majd legközelebb. Biztos lesz még rá mód. Komló pedig nincs fényévekre Pécstől
Elment a mail.
Ja ja mi voltunk jól meg is ismertünk téged kár hogy nem tudtál jönni, jól elvoltunk