nyomaték? Ez egy gőzmozdony komolyan Pesten kipróbáltam a városba , egyszer rápillantottam az órácskára hát 2-essel kezdődött Ki kell mondani jóval többet tud a motor mint amit én, de majd megtanít rá
Idén már én se megyek. (na jó tudom ezt már mondtam soxor... de most már tényleg... max még egy kicsit.... )
Na de jövőre... Biztos összehozunk egy szezon nyitó Horvát túrát
Majd átnézem ezeket, sajnos most úgyis kivonom a forgalomból, nem megyek már vele. Állítólag ma volt az utolsó jó nap, h.végén már nem kell motorozni....
Arra is való! A múlt hónapi Alpenmasters Motorrevü tesztben ki is hozták a kategórián belül győztesnek! Kíváncsi vagyok összetettben hogy fog szerepelni.....
650-es után ültem rá erre, hát elvarázsolt 1 mp alatt, és amennyiért megvettem... szó szerint ajándék volt. Irány horváckájá és az Alpok, ezt a motort arra vettem
Te kopasz már 3-szor próbáltam,nem engedi leszedni.Legutóbb simán letöltötte meg kicsomagolta most meg semmit se enged.Küld csak át nekem mégegyszer
Karter küldöm akkor bocsi!
Amúgy meg gratula hozzá
Tavasszal mehetünk közösen, enyém eddig csak hegyeket látott tengerpartot még nem