Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha kapsz ott enni akkor okés....
Egyszer én is lemostam idén.... számod mentve Akkor gyere velünk Kaposvárig
Áááá,nem nézek forma1-et!
Vendégségbe vagyok hivatalos 2órára!
Én nagyobb kört ma nem tudok menni, Kaposvár oda-vissza befér. Most kimegyek motort mosni mert szörnyen néz ki. Telefonszámom a motorozz oldalon az adatlapomon van...
Jó reggelt!Na megyünk akkor egy nagyobb kört?Szerintem jó a balatoni túra kör.Dél körül tali a pihenőnél?
A Forma1 miatt? Ha igen akkó ne mááá.... azt veszem föl majd ha haza értünk együtt megnézzük egy sör mellett....
Jó kis körnek hangzik!
Sajnos én csak 2ig érek ma rá,nekem sajnos ez a kör kimarad ma!Szerintem 1órán belül el is indulok Pécs felé egy kis körre!
Kb.: 260 km ha jól számolom....
Hát hogy ne sötétedjen megint ránk mint eddig mindig jó lenne elindulni úgy dél körül! Tervbe került egy ilyen hogy Pécs-Kaposvár-Lelle-Siófok-Pécs....
Én nem tervezek semmit, egyelőre hezitálok a motorozás és a kertészkedés között, erre írtam, hogy motiválható.....
Mikor tervezitek az indulást?
Akkor gyere Komlóra. Eléggé motiválható hangulatban vagyok ebben a motoros időben....
Mondjuk nekem el kéne vinni egy számlát Kaposvárra... kellemest a hasznossal....
Ja emlékszem amikor írtad a motorozz.hu Banditos topicban! Gondolom, de majd csak év elején! Azért köszi
Ezt magam készítettem horganyzott perforált lemezből, ami eredetileg használt légszűrőben volt. Egy óra kézimunka és ingyen van. Még van is egy lemezem a garázsban, ha gondolod......
Találka valahol valamikor? Úti cél?
Ma én is gurulok egyet!
Nekem is mehetnékem van.....
Szerintem is. Nekem is marhára tetszik úgyhogy előbb vagy utóbb biztos fog rá kerülni egy! Meg még sok más is tervben van...
Jó reggelt!
Én megyek valamikor.
Hali Megy valaki valamerre a nap folyamán
Én egy hűtő védőrácsot rátennék. Sokat dob a megjelenésén és borzasztó hasznos, megvédi a hűtőt a kavicsbombáktól, valamint nem rakódik tele bogártetemekkel.
Hát ja... én vettem fel hitelt.... mondjuk nekem több mint egy hobbi. Ahogy szokták volt mondani: Lehet élni motorozás nélkül.. de minek...?
Szép, de nem az én pénztárcámra van kalibrálva Igazából én nem is szoktam olyan motorokat nézni amire nincs pénzem. Tudom, h most pl max 1-1.2 milliót szánok rá, nem nézek drágábbakat mert hitelt egy hobbiért meg nem veszek fel. Így még az álmodozást is elvettem magamtól