Én nagyobb kört ma nem tudok menni, Kaposvár oda-vissza befér. Most kimegyek motort mosni mert szörnyen néz ki. Telefonszámom a motorozz oldalon az adatlapomon van...
Hát hogy ne sötétedjen megint ránk mint eddig mindig jó lenne elindulni úgy dél körül! Tervbe került egy ilyen hogy Pécs-Kaposvár-Lelle-Siófok-Pécs....
Ezt magam készítettem horganyzott perforált lemezből, ami eredetileg használt légszűrőben volt. Egy óra kézimunka és ingyen van. Még van is egy lemezem a garázsban, ha gondolod......
Én egy hűtő védőrácsot rátennék. Sokat dob a megjelenésén és borzasztó hasznos, megvédi a hűtőt a kavicsbombáktól, valamint nem rakódik tele bogártetemekkel.
Szép, de nem az én pénztárcámra van kalibrálva Igazából én nem is szoktam olyan motorokat nézni amire nincs pénzem. Tudom, h most pl max 1-1.2 milliót szánok rá, nem nézek drágábbakat mert hitelt egy hobbiért meg nem veszek fel. Így még az álmodozást is elvettem magamtól
Vendégségbe vagyok hivatalos 2órára!
Sajnos én csak 2ig érek ma rá,nekem sajnos ez a kör kimarad ma!Szerintem 1órán belül el is indulok Pécs felé egy kis körre!
Én megyek valamikor.