Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem csinálják rosszul!
Én a hírdetéseik alapján tudom csak megítélni őket,és a látott képek alapján,azámomra nem túl bizalomgerjesztőek!
Tény hogy mindegyik járművük piaci ár alatt van!
Jó néhány autó amit láttam a hirdetéseikben eléggé le van pusztulva!
A másik ami kicsit taszit a sok "hülye"szöveg a hírdetésükben!
Elolvasom őket,mint ahogy sokan mások mert némelyiken lehet röhögni!
Ettől függetlenül náluk is vannak jó gépek,erre ékes példa a Te mocid!
Alszik már a mocid , az enyém már igen.!
Jóféle .
Jó mi!?
Ilyen nekem is kellllllll
Katincs a képre, jó telcsi?
Csonticar-t mindenki csak basztatja meg szídja mekkora cigányok. Szerintem kurva normálisak voltak. Vettem már pár járművet de itt voltak a legközvetlenebbek és jófejek. A motor azért került 1 millióba mert nemtudták mit adnak el ezt be is vallották. A hirdetést akkor rakták fel mikor még nem látták a motort csak tudták, h 800ért megvettek egyet! És miután másnap meglátták 1.2mill lett az ára, de előtte már lebeszéltem velük, h megyek megnézni ezért odaadták 1-ért. Valóban hugyért-szarért számolnak be mindent. Egy 1 millás kocsit 600körül, viszont 750-ért fogják árulni is. Megnéztem az összes kocsijukat és mindegyik piaci ár alatt van. Kérdeztem, h miért ilyen "olcsó" itt minden. a válasz az volt, h náluk egy kocsi 5 napot áll, ha akkor nem megy el baj van. szóval eladnak 5-öt inkább mint 1-et jó áron. És igazuk is van mert míg fenn voltam (1 óra) 2 kocsit adtak el. Napi 6-ot szoktak. Nekem meg kurva nagy mákom volt, h kifogtam. Hirdetés feladását követően pár óra múlva már le volt foglalva gyakorlatilag
Egy kocka sör 1l.házi pálesz és a tó parton nézzük,hogy fagy meg a szezon És utánna Vanyek mindenkit haza visz az uj vason(legyen neki is jó)
Teljesen mértékben meg tudlak érteni!
Én is megjátszanám!
Csonticar hirdetéseit elnézve ez a motor nem illet a kínálatukba!
Nemtagadom, h felraktam, de mindenemmel ezt csinálom. Megmondom őszintén 400E ft-al raktam fel többért mint amennyiért vettem és így is a legjobb vétel az adott típus és hívtak is rá. Ha tudok keresni a semmin 400-at akkor eladom, ha nem akkor marad. Ilyen állapotú motorom úgyse lesz soha többet szinte vadonat új, de 400-ért bevállalom ezt a rossz érzést
Köszi
Csak oda ne...azt kerülöm, mert ott mindig nagy a tömeg!
Grat az új géphez!
Vanyek látom már piacon van az új gép!
Én holnap biztos motorozom mert viszem eredetvizsgára a gépet
Most én is jönnék ilyen jó időben .

Hova akartok menni?Halottam egy Orfű nevü helyről,még soha nem voltam ott,megnézhetnénk és fürödhetnénk is eggyet .
Mikor? Hol?
...Én fizetem
Hali Ma szabin vagyok...egy kört
abba a 25ös CR-be nagyon nagy erő van, azt kimotorozni nem fogod még pár éven belül. 250-es 2t-be meg idegbetegeknek való akinek nincs is idegrendszerük és nem félnek rajta Én egy 4t 450-es RMZ-vel mentem. És kimondhatatlanul brutális az is. Ott mindegy hányba vagy meg milyen fordulaton
Viszont egy Bandikás kört jómagam is feltudok ajánlani egy CR körért, azzal még nem mentem
Miért nem is te vagy a superman .

Azt hittem pedig.Ez most olyan volt mint amikor megtudtam hogy nincs is mikulás
Ja. Egyszer be is süppedt az első kerék motor megállt én nem... repültem tovább mint zupermen...
A homokbányába én se mennék szívesen motorozni-kitapasztalhatatlan süppedős talaj van mindenhol.
Ez ne a homokbánya,hanem onnan sacc kb 500 méterre egy kiépített krosszpálya-több verseny is volt idén is rajta.Visszafordítókkal,ugratókkal,emelkedőkkel stb stb.
Na abba (nem az együttes ) a homokbányába estem nem egyszer pofára amikor próbálgattam egy ilyen 125-öst...
Ráadásul dupla utat tettem meg érte.Először személyautóval mert bizonytalan voltam hogy mennyire fog tetszeni és a héten el teherautóztam sacc 600 km-t különböző "újszerű gyári állapotú motorok miatt és mindíg csalódtam-ömlött az olaj mindenhonnan-telóból a fékekre , a motorból a gumira - 1 órán keresztül rugdosásra sem indult "telefonon pöcc-röff motorok-és nem nyíló power hegyek átugró láncszettel " karbantartott" csodajárgányok csak boltbajárós meg apa elszolta magát hogy a versenyen is úgy kellett betolni stb.

Így elmentem-beleszerelmesedtem-de hideg fejjel eljöttem egy hozzáértő emberkéért vissza pécsre , akivel vissza a teherautóval hogyha Ő is áment mond akkor kell nekem de nagyon.Bevallom nekem már az elején tetszett és hoztam volna de tudnom kellett hogy 101 % ig tényleg hibátlan a vas egy hozzáértő-szerelő ember szerint is.