Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Björg.... ? ? ? A béka mondja ezt ha rálépnek...
Hát ebből megint csak ez lesz! Faszán beillik a Z750 és a Bandit közé... szerintem ez a gép itt most jó sok ember favoritja lett! Köztük az enyém is....
Megnéztem a Z750-et és egy bajom van csak vele, mégpedig a színe. A Kawasaki zöld szerintem, persze ezt itt többen is megtudják cáfolni Memondom öszintén, h megnézem a Bandikat amiket összegyűjtöttem és ha nem lettem szerelmes egyikbe se akkor megnézem a Z-t.
Tata úr! A lehetőséggel meg sztem élni fogok
Naná hogy ott kussolok! Térerő sincs a környéken nem ám hogy internet.... a legtöbb szálláson még tv sincs az egész épületben! Muszáj volt inni...
Mondjuk az pont jó lenne a Gs500 után vagy inkább örököld meg a Dzsozé gépét ő ugyis akar magának nagyobbat! Vagy inkább cseréljetek....
200.000....? Hmmm... az 400 sör, viheted
Nem, nem... ez az ÚR dolog nagyon is tetszik ennél jobban csak azt imádom amikor a kislányok le csókolomoznak He-he a kis hüjék ha tudnák
Na itt van e....
Helo Vanyek!
Hát eléggé nagyon meg vagyok vele elégedve! Az enyém hagy nem kevés esztétikai kifogásolni valót a baleset miatt (lsd.: fénykép) úgyhogy messze van a gyári állapottól de persze nem vagyok én semmi jónak elrontója... egyébként qrvára nagyon meg vagyok vele elégedve! Kényelmes és megy mint az állat Kérdezd meg a Dzsozét ment vele egy kis karikát!
De neked is nagyon szívesen kölcsön adom egy próba körre hogy megkönnyítsem a döntésedet
Hali mindenki Haza jöttem kicsit a fasza kis Szlovák gettóból! durva egy hely...
Maya Kopasz köszi a fényképeket faszányosak lettek....
9990 km van benne ezüstszürke metál 1050000ft a steelhorsemotor .hu fent van a használt motorok közt!
Milyen színű, km és mennyi az irányára? Használtauton nincs fenn? Sajnos ha több az ára mint amit én szánok rá, akkor lehet akár jobb is mint egy Bandit... sajna a legfontosabb az ára. Most épp Szegeden vagyok pár napot itt megnézek egy nagy Bandit meg egy Fazert, venni nem veszem meg most egyiket sem amíg nem néztem meg minden lehetséges motort ami szóba jöhet.
Szia! Most jött be egy 2006-os Z-750 nagyon gyári!Érdemes megnézned! Próbáld ki és megkapod a választ mi mért annyi!
Húzzam át alkoholos filccel , Kawába csak Z750-et vennék, de úgylátom drágább mint egy nagy bandit. De ha valaki tud akciósat szóljon De most Banditra vagyok ráállva
Bocsi de elirtad!Nem jó választás,...a legjobb választás! ÜDV
Hali Mindenki Vanyek kp-ra vegyél egy Kawát a ruhát meg alkud hozzá Tudttam,hogy nem fogodd kibirni motor nélkül
Mondjuk lehetne egy kicsit díszesebb.A Repsol is egyre jobban tetszik
Suberbike-ba láttam egy suzuki sv650-es sport változatot.Az se csúnya nekem eléggé tetszik.
Jó estét mindenkinek!Szerintem Vanyek még várj azzal az ajánlattal,mert a Tata papa elment és nem ad magáról életjelet.Lehet elkapták az északi kannibálok
Húzd át alkoholossal és írd fölé
Amúgy a nagy bandi jó választás
Suzuki gyári Cordurám van, nem vehetek Kawát
Szerintem mondj neki egy jó árat és eladja tutira.
Mondjuk 200.000 vagy hasonló.
De mondjuk vigyázz vele mert multkor is vagy 150 el jöttünk végig haza kaposvárrol és ráadásul sötét is volt.Szerintem nem is megy jobban és nincs benne erő,mert ha rajta múlott volna akkor 300 al jött volna végig .Vegyél inkább kawasakit ,
Úr?Ahhhhhh.Neeeeeee Úrfi
tata úr! Ma eladtam a Passatom és egy nagy Bandit vásárlás előtt állok (meg egy kis kocsi de az most mellékes) Tied nem eladó véletlen? Bár mint látom a Tied 2006 utáni már, az kicsit borsósabb... Ebknt meg vagy elégedve vele?