Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Légyszi írjon 1 üzit vagy az eseményeknél írjon hozzászólást az akit érdekelne a Mikulásos mocizás után a mecseknádasdi program mert tellik a busz, és kéne tudom ,hogy mekkora busz induljon.
Amúgy meg a felvonulásra mindenkit várunk.
Én már elraktam télire őket.Bár most meg nem esik úgyhogy a cr lehet hogy elő lesz véve kicsit hétvégén
Hali Mmaya megkaptad a képeket? Motor téliesitve ,de ahogy látom mindenki elment téli álomra!? Nincs mit olvasnom!
Szia! Ha tudsz gyere be a szervizbe mert találtunk érdekes dolgokat!
Suzuki dr 600 alkatrészek, nagyon jó áron eladóak.

Több infó, ízelitő az árakból:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Érdemes megnézni!

Kellemes napot mindenkinek!
Ha valakinek jó autó kellene : nagyon keveset futott 2003-as, kék Suzuki Wagon R+ nyugdíjas tulajdonostól eladó.
Szia! tudok segiteni adatlapomon elérsz!
Minden meg van hozzá. Maga a blokk nincs szétszedve! Csak ki lesz szedve a vázból. Nekem csak a váltót kellene megcsináltatnom! A többit már én össze tudom rakni, csak működjön a váltója.
Ha azt a szétszedett W8-as mocit szeretnéd megcsináltatni akkor nehéz lesz találni rá embert szerintem. Én is szerelő vagyok, de nem rakok össze semmit amit nem én szedtem szét... főleg nem egy atomokra szedett blokkot
Sziasztok! Segítség kellene. Szükségem lenne egy szuper motorszerelőre, aki az alkatrészt biztosítja. Kaposvár környéke is jó! Köszi
Amúgy csak hogy tudd az eggyik ismerősöm (nem pécsi) a cbr-t a harmadik emeleten tartja a szobályába.4 ember viszi fel / le.Azt mondja megéri a fáradságot.Igaza van .
Ja.Nekem annyiból könnyebb hogy ha csak felbakolva is de láthatom mikor kint szakad a hó akkor is.Néha áttörölgetem,ráülök,ha eszembe jut valami akkor átnézem rajta.Meg még szobadísznek is jó
Tök jó hogy a közeledben van, én a II. emeletre nem tudom felhozni, és a hideg garázsban csak szomorkodik egyedül.
Már mondtam neki,hogy hosszu távon ne tervezzen velem
A zsuzsa asszony esetleg tudja már a hírt?
Szig.váron lesszek sofőr egy cégnél közel ugyan ennyi pénzért Kevessebb felellősség,kicsit kevessebb meló,zéro üzemanyagköltség...Szerintem is sülyedés lessz,tul nagy a káosz,és nincs egy zseni akki átlátná a társaság is felhigult..sz.tem
Már el van rakva de még nincs a szobába (mivel télen a nappaliba tartom ).Csütörtökön nagymosás kis karbantartás azt uzsgyi a helyére.A Cr-t meg a helyére rakom az előszobába .
Gondolom az erősen penderített hajú, rendívül alacsony agyi kapacitással rendelkező hölgyre gondoltál, aki még hazugságot soha nem mondott ki a szájacskáján, s mivel ilyen kurva jó tulajdonságokkal rendelkezik, amiket tudnék még sorolni naphosszáig, ezáltal töltheti be az igazgatói posztot a nagyszerű cégébe amit az édesapukája a popsija alá rakott.
Nyilván ez a hajó el fog süllyedni, csak kérdés mikor... Örülök, hogy időben leszálltál még a kikötőben és nem a tengeren kell hánykolódnod És hova mész?
Hát baz*ki az ur a pokolba is ur Már elegem volt az átlátszó igéretekből Uj autó,melegedő,bérkompenzáció....stb. Már tul régota halgatom.Már nem hiszek sem Neki(tudod ki?),sem a munkámba és igy nem szabad dolgozni mert csak kár lessz belölle(főként agyilag )
De irigyellek basszus! Nagyon sok a lelépő emberke eme kurva jó cégtől ahol mi dolgozunk. Felvettek engem is a Bárdiba de nem mentem el... hátha jobb lesz. De hibázni tudni kell
Drága "Tezsdvérem" én szabin vagyok,aztán felmondáson aztán stb...
Misikém mi van veled? Én már javában dolgozom az egészségügyben, te meg sehol nem vagyol
Eredetiségvizsga és szarrá ázás megvolt 17ezerért Holnap forgalomból kivonás és álomba szenderülés következik
Ja:ELADÓ...
Hali 250-es KTM 104 üzem órával 2007-es évjárat Új gumi+egy garnitura szintén uj gyári idom szett(2 órás)+ami rajta van+ruha+csizma(44-es Alpinestar) 750000 Ft