Vettem tegnap egy ilyet nem csak télire hanem sportolás céljábol is-elvileg marad a dt meg megy a sóginak gyakorolgatni a terepezést .De ez írtozatosan brutális gépezet .1-2-3 ba úgy jött kerékre gázra hogy majdnem beszartam és csak a hátsó fék mentett meg.Szó szerint 1-2-3ba és simán gázra bármekkora sebességnél .
Hay.Szar idő volt ma is pedig mentem volna eggyet és kivételesen dolgom se volt semmi.Na lehet vége van tényleg a motorosszezonnak-és most bánom amit kihagytam 1-2 kört amikor mehettem volna.
Áhh tök veszélyes volt... de komolyan. Nem esett egész nap mégis vizes volt az aszfalt, sőt még jobban csúszott mintha csak vizes lenne, ilyen ködszitálás jellegű dolog volt az úton. 5-be gázrántásra kapart össze vissza, pedig 2500as fordulaton volt, és nyilván nem a 110 Nm-től csinálta azért 1 órácskát mentem csak de fájó szívvel szálltam le róla
Én meg pont írni akartam, hogy holnap gurulhatnánk egy idei utolsót... De látom sokan téli álomba merítették a jószágot. Jövő héttől már havat is mondanak, én hétfőn vonatom ki forgalomból március elejéig. De holnap remélem mehetek egy utolsót
Sziasztok!Ezt a szar időt még az élet kedvem is elmegy Reméljük azért még lesz jó idő,hogy tudjunk gurulni egyet
Csinálhatnánk egy szezon záró összejövetelt hmm.. Eszünk,iszunk dumálgatunk...stb.
Ok köszi lehet élek majd a lehetőséggel, még mielőtt hozzá kezdek egyeztetek veled.
Most még van pár mocis projekt előtte, de szép lassan apránként minden meg lesz .
Tél végére szerintem én is összedobok egy ilyet, most úgyis jön a vizsgaidőszak így nem nagyon van időm motorozni de január végétől megint lesz idő és ahogy javul már jön is ki a moci a garázsból. akkor pedig jól fog jönni. Nekem is van egy tesco gazdaságos ülésfútésem amit eddig magamra csatoltam és elfért kabát alatt de ez határozottan jobb. Majd ha elkezdem a projektet mindenképp szólok.
Az elektronika ki-be kapcsolgatja, szabályozza. Hol a nadrág meleg, hol a felső, hol mindkettő...attól függ, éppen melyiket akarja felfűteni. Nem gyulladok ki, nem langyos, nem forró, kellemes meleg. Aláöltöznöm sem kell a bőr alá pluszban semmit.
tetszik az ötlet! ki fogom próbálni mindenképp. nem kell ki-be kapcsolgatni? nem gyulladsz ki? még fűthető kesztyű meg csizma kéne azt jóidő! szó szerint :D
2 db szivargyújtó csatlakozó a Bandi jobb és a bal oldali pultjára és 2 db fűthető autós üléshuzat, melyből a fűtőszál elektronikával együtt kiszedve és máris jó meleg van a ruha alatt... Költsége 7e Ft.
Hali!Karter átküldtem a másik címre is.Amit te küldtél azt sem engedi letölteni.Ugyan azt írja ki mint a Gabónál,hogy hibás fájl.A Vismayor meg megkapta pedig neki is úgy küldtem át mint neked.Szal nem értem mi van.Ha most sem ment át akkor Kopasz vagy aki megkapta az küldje át neked vagy felteszem pendrive-ra és odaadom.
Vettem tegnap egy ilyet nem csak télire hanem sportolás céljábol is-elvileg marad a dt meg megy a sóginak gyakorolgatni a terepezést .De ez írtozatosan brutális gépezet .1-2-3 ba úgy jött kerékre gázra hogy majdnem beszartam és csak a hátsó fék mentett meg.Szó szerint 1-2-3ba és simán gázra bármekkora sebességnél .
azzal menni kell
Inkább abban reménykedjünk, hogy hamar jöjjön a tavasz
A kaja pia jó ötlet.
Csinálhatnánk egy szezon záró összejövetelt hmm.. Eszünk,iszunk dumálgatunk...stb.
Most még van pár mocis projekt előtte, de szép lassan apránként minden meg lesz .