Szerintem neked nem kell magyarázkodnod a pletykával kapcsolatban hiszen aki ismer az tudja hogy korrekt ember vagy.
Cáfolt már meg itt és máshol is dolgokat a Szöszi és a Kawazsolti is -amit ezúton is köszönünk nekik -, és nekünk is az a legjobb ha az ember első kézből tud valamit ,amiről csak találgatás megy.Mivel itt az oldalon az állandó és aktív tagok képpel és névvel vannak,adják az arcukat a hozzászolásokhoz , és mindent próbálunk megbeszélni ami a motorokkal vagy a motorozással kapcsolatos így szóba kerültök "Ti kereskedők" is -legyen az Honda,Suzuki,Kawasaki,Yamaha bármilyen sorrendben.Sajnos néha bosszantó és negatív dolgok is de ez nem von le senki értékéből és a személyes tapasztalat sokkal többet ér - ami részemről felétek is csak pozitív-akár a szervíz akár a hitelügyintézés akár csak egy nézelődés volt.De említhetnék még 2-3 kereskedést simán akiről ugyanez a véleményem és szívesen megy az ember akár decemberben is ha csak beszélgetésről van szó akkor is.
Na a lényeg akkor végülis:Mint látod Björg adatlapja nincs kitöltve és mi sem tudjuk hogy kicsoda ő.Nem adta a nevét a hozzászolásához így gondolom nem is szeretné hogy tudjuk hogy kicsoda.Ez nem probléma nekünk amíg nem egy kalap alá veszi senki az itteni fórumozókat.Viszont ha bemegyünk hozzátok akár csak nézelődni akár vásárolni akár bármi miatt akkor ne legyen bennetek-kereskedőkben,barátokban-tüske egy olyan hozzászólás miatt itt az oldalon , ami nem fedte a valóságot.Sajnos itt mindenki azt ír amit akar és nem is tudunk ellene semmit tenni.
Elöször is közölném, hogy meg fogom tudni, ki vagy :), ehhez a rendőrség segítségét is kértem(gondolom sejted, miről van szó), másrészt az alábbi válasz a Te leveledre érkezett Szloboda Tamástól:
Szia Tamás!
A lenti idézetnek semmi alapja sincs!
Egyrészt nem stílusom hasonlókat nyilatkozni, másrészt a mai napig olyan patnernek tartalak, akihez bátran küldök minden motorost!
Kizárólag a Te hozzászólásod miatt regisztráltam a fórumra, mivel a számba adott szavakkal sározol be egy korrekt kereskedést! Nem tudom, mikor találkoztunk és milyen nyilatkozatot hallottál tőlem, de kétlem, hogy a leírt szavak tőlem származnának!
A Mega Motors Kft-vel a Márkakereskedői szerződésünk a Wéber Tomi döntése nyomán nem kötődött újra. Ha másként dönt, akkor valószínűleg ma is fönt lenne a Honda tábla az üzlete fölött. A kapcsolat köztünk a mai napig baráti, nincs vita vagy nézeteltérés köztünk.
üdvözlettel:
Szloboda Tamás
hali.
A Dzsozé küldött reggel sms-t rendes ember módjára hogy 15 körül mennénk valamerre csak én meg anyáméknál voltam a telefon meg otthon volt töltésen,így nem tudtam elolvasni .Mikor hazaértem akkor láttam és hívtam is hogy merre vagytok csak nem vette fel mert gondolom már úton voltatok valamerre.
Én szúrtam el mert vihettem volna magammal csak kapkodtam és nem vettem le a töltésről,trehány voltam .Szombaton meg mikor egész nap hesszeltem otthon akkor meg nem mentünk -így elmentem krosszozni-így aznap is kimaradt.
Na tegnapi képek Orfűi gurulásról akit érdekelnek az szóljon és dobjon egy mail címet.
Maya neked elment levélben, Tata neked átküldtem médián privátba.
Hay.Na megvolt tegnapra a lánckerék/lánc csere a Yamahán.
Mivel nem szólt senki hogy mennénk valamerre így maradt a krosszozás.Én még nem voltam (voltam csak nem mentem) a homokbánya mögötti krosszpályán így hát ma kipróbáltam.ISZONYAT JÓ VOLT .Nem is gondoltam volna hogy a sima terepezés és a " rendes" pálya között is ilyen különbség van.Mentem 10-15 kört ,majd meghaltam a végére úgy elfáradtam-mégis mentem/ugrattam volna szívem szerint még párat.Hatalmas élmény volt.
Szerintem neked nem kell magyarázkodnod a pletykával kapcsolatban hiszen aki ismer az tudja hogy korrekt ember vagy.
Cáfolt már meg itt és máshol is dolgokat a Szöszi és a Kawazsolti is -amit ezúton is köszönünk nekik -, és nekünk is az a legjobb ha az ember első kézből tud valamit ,amiről csak találgatás megy.Mivel itt az oldalon az állandó és aktív tagok képpel és névvel vannak,adják az arcukat a hozzászolásokhoz , és mindent próbálunk megbeszélni ami a motorokkal vagy a motorozással kapcsolatos így szóba kerültök "Ti kereskedők" is -legyen az Honda,Suzuki,Kawasaki,Yamaha bármilyen sorrendben.Sajnos néha bosszantó és negatív dolgok is de ez nem von le senki értékéből és a személyes tapasztalat sokkal többet ér - ami részemről felétek is csak pozitív-akár a szervíz akár a hitelügyintézés akár csak egy nézelődés volt.De említhetnék még 2-3 kereskedést simán akiről ugyanez a véleményem és szívesen megy az ember akár decemberben is ha csak beszélgetésről van szó akkor is.
Na a lényeg akkor végülis:Mint látod Björg adatlapja nincs kitöltve és mi sem tudjuk hogy kicsoda ő.Nem adta a nevét a hozzászolásához így gondolom nem is szeretné hogy tudjuk hogy kicsoda.Ez nem probléma nekünk amíg nem egy kalap alá veszi senki az itteni fórumozókat.Viszont ha bemegyünk hozzátok akár csak nézelődni akár vásárolni akár bármi miatt akkor ne legyen bennetek-kereskedőkben,barátokban-tüske egy olyan hozzászólás miatt itt az oldalon , ami nem fedte a valóságot.Sajnos itt mindenki azt ír amit akar és nem is tudunk ellene semmit tenni.