Jé tényleg az ott Miss Kawa! 2 percig komolyan töprengtem, de nem jutott eszembe, hogy én jártam volna ott, mire rájöttem, hogy előző tulajé volt akkoriban még.
Holnap a szép időben mindenki halkan, lábujjhegyen közlekedjen az Árkád Patika környékén, nehogy meghalljam a motorhangot, mert akkor rosszul leszek, hogy én nem mehetek.
Ja, mi voltunk Faszányos volt. Kanyarogtunk is el is tévelyedtünk kicsit mentünk gyorsan is jól be is zabáltunk fényképeket is csináltunk éhenkórász kutyával is játszottunk haladtunk sötétben is kicsit fáztunk is majdnem meg is volt a 200 km úgyhogy mindent egybe véve szerintem qrva jó volt
Akkor titeket láttam ott gyülekezni! :) Másik oldalon vártam a 2-es buszt. Szabályos rosszullét kapott el, hogy ilyen szép időben nincs a lábam között a tank, és holnap is egész nap dolgozom!
Szloboda honda főnök úgy tájékoztatta a nagyérdemüt,hogy a mega motors nagyon sok vevöt becsapott tartozásai a honda felé az égbe szögtek, ergó ilyen kereskedöre nincs szükség!
Moharossi:
Látom a hirdetéseid között hogy tudsz idomgarniturát.Ha van zx9r hez akkor engem érdekelne egy garnitura ha olcsón van árusítva .
ja és két napig tartott a metzeler k1
Holnap a szép időben mindenki halkan, lábujjhegyen közlekedjen az Árkád Patika környékén, nehogy meghalljam a motorhangot, mert akkor rosszul leszek, hogy én nem mehetek.
Ez itt nem a te géped az én régim mellett? Orfű Suzuki teszt napon valamikor.....