Szia Karter!Köszi szépen!Hallottam, hogy mentél meg jó pár motorost láttam,jó neked.Én sajna nem tudtam menni de majd meg vesztem,hogy mehessek .Talán nemsokára megjön a jó idő akkor én is visszairatom a mocit meg lehozatom a téli kis vacokból. Amúgy hogy vagy rég hallottam felőled?!Szombaton jössz bowlingozni?
Szia! GRATULÁLOK Nektek!
Én már felébredtem, és vasárnap mentem egy Pécs-Szigetvár-Kaposvár-Dombóvár-Pécs kört. De lehet, most inkább visszaalszom egy kicsit, ha tényleg téliesre fordul az idő
biztos Don-dodó? Tudom a Plazaban gyíkabb a környezet de a pálya jobb és asszem olcsóbb is. Persze a Don-dodó nekem fasza lenne! Közel van hozzám no meg a Jobb mint otthonhoz is
Sziasztok!Miujság skacok?Lassan lehet ébredezni a téli álomból,csinosítgatni a mocikat jön a jó idő nemsokára Szombaton gyertek bowlingozni!
Köszi Tata!
hy.Akit múltkor mondtam/írtam balesetes pécs környéki stb -bamán nem írtak konkrétat ugyse- srác itt fekszik már nálunk néhány napja.Mint kiderült / mondta ugyanolyan honda Cr 125 el esett mint amilyen nekem is van.Az volt a gond hogy egyedül ment el motorozni és mikor odacibálta neki eldobta a seggét és már nem tudta megfogni.Sógi nemrég vitte rtg-re uh-ra és megmarad/fel fog épülni teljesen ha minden igaz .
De komoly főleg amikor driftel másik kezével meg a földet súrolja, bár mondjuk ez nekem is megy csak a végén szedegethetem ki a gazt meg sárt a motor elejéből.
Én is februárba leszek öregebb Lépcsőház meg valóban sokkalta roszabb volt mint Trafic. Mi onnan jöttünk, de mentünk is vissza 20 perc után. Sok menyasszony jelölt volt ott
ELADÓ a motorom: http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx6r-4386502
akit
érdekel az itt vagy e-mailben megtalál.
Én már felébredtem, és vasárnap mentem egy Pécs-Szigetvár-Kaposvár-Dombóvár-Pécs kört. De lehet, most inkább visszaalszom egy kicsit, ha tényleg téliesre fordul az idő
Köszi Tata!
süti 2
Ez télleg süti
A kis sz*r meg hogy tekert utánuk
A csajszinak megtekerem a "mejjbimbaját",a szigetin lakik 15 éve azt ezzel kábít