Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Mi is 8 után gondoltuk,egyenlőre 3-an vagyunk.Tata,Dzsozé én.Ha van kedved gyere te is!Szólj ha jössz és akkor megbeszéljük a talit.
Szia! Sajna nekem elég zsúfolt lesz a szombat, max 8 után érek rá. Ti mikor mentek? Ja , és kik lesznek ott?
Sziasztok!

ELADÓ a motorom: http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx6r-4386502

akit
érdekel az itt vagy e-mailben megtalál.
Szia Karter!Köszi szépen!Hallottam, hogy mentél meg jó pár motorost láttam,jó neked.Én sajna nem tudtam menni de majd meg vesztem,hogy mehessek .Talán nemsokára megjön a jó idő akkor én is visszairatom a mocit meg lehozatom a téli kis vacokból. Amúgy hogy vagy rég hallottam felőled?!Szombaton jössz bowlingozni?
Szia! GRATULÁLOK Nektek!
Én már felébredtem, és vasárnap mentem egy Pécs-Szigetvár-Kaposvár-Dombóvár-Pécs kört. De lehet, most inkább visszaalszom egy kicsit, ha tényleg téliesre fordul az idő
Sajna nem vagyok szombaton, de igyatok helyettem is
Nosza menjünk! Az se baj ha esik és jön a tócsa
Persze arról nem is beszélve hogy ha Don-dodó akkor eőtte nálam kéne inni 1-8 fasza, Kopasz féle pálinkát
biztos Don-dodó? Tudom a Plazaban gyíkabb a környezet de a pálya jobb és asszem olcsóbb is. Persze a Don-dodó nekem fasza lenne! Közel van hozzám no meg a Jobb mint otthonhoz is
ja. fasza. tőlem viszi.
Sziasztok!Miujság skacok?Lassan lehet ébredezni a téli álomból,csinosítgatni a mocikat jön a jó idő nemsokára Szombaton gyertek bowlingozni!
Köszi Tata!
haj skacok szombatesti bowling ? ki van benne nyilatkozzon a don-dodo ba gondoltam várjuk a jelentkezöket
No... néhány nászajándék tipp annak aki motoros esküvőre készül
Remélem rendbe jön! Volt rajta védőfelszerelés?
Jobbulást kívánok neki!
hy.Akit múltkor mondtam/írtam balesetes pécs környéki stb -bamán nem írtak konkrétat ugyse- srác itt fekszik már nálunk néhány napja.Mint kiderült / mondta ugyanolyan honda Cr 125 el esett mint amilyen nekem is van.Az volt a gond hogy egyedül ment el motorozni és mikor odacibálta neki eldobta a seggét és már nem tudta megfogni.Sógi nemrég vitte rtg-re uh-ra és megmarad/fel fog épülni teljesen ha minden igaz .
Ez itt más módokkal is izgi lehet :)
süti 2
De komoly főleg amikor driftel másik kezével meg a földet súrolja, bár mondjuk ez nekem is megy csak a végén szedegethetem ki a gazt meg sárt a motor elejéből.

Ez télleg süti
A kis sz*r meg hogy tekert utánuk
Akkor jó
A csajszinak megtekerem a "mejjbimbaját",a szigetin lakik 15 éve azt ezzel kábít
Hali Szigeti uti mérő csak tájékoztató jellegű...egyenlőre
Téli álmot alszunk, csak melózni kelünk fel. De ha ilyen marad az idő, lehet, hogy a hétvégén megyek egy rövid kört.
haj skacok mivan mindenki motorozik nagyon csendes a forum szégyeljétek magatokat
Én is februárba leszek öregebb Lépcsőház meg valóban sokkalta roszabb volt mint Trafic. Mi onnan jöttünk, de mentünk is vissza 20 perc után. Sok menyasszony jelölt volt ott