Én 1kor már vonaton voltam, úton vizsgázni tanítani meg nem kell csak nem mindig van kedvem inni. Most viszont valahogy el kellett viselni a lépcsőházas förtelmet
Nekem is van egy törvényem : Többet sört ne igyál !
Mindig ettől voltam a legrosszabbul annyira kiszáradok tőle mint a Kalahári,plusz nem is dohányzok,mi lenne ha még azt is tolnám ?
Szilveszterkor is csak forraltbort szippantottam,mint a kislányok,én már nem bírom,masszívan lelaktam a májam asszem
Kérdés:
Szoktak mérni a szigetin,bevan kapcsolva az a szájb*vert kamera ?
haj ivócimborák én1 kor tértem magamhoz és kurv@ra fájt a fejem jo kis ivászat vot tata még nem láttalak ilyen részegnek és látom hogy a kopasz is nevelhetö
Ma végre kipróbáltam a lovacskát,1-4-ig toltam neki,ismerkedtünk,barátkoztunk
Kanyarokban óvatosan,ne már valami nyálkától elcsússzak azt beégjen az arcom ,de a Patacsi körforgalomtól kertiig csapattam neki,a menetszél ki is kezdte a mejjem 140-nél
A Petőfi utcában meg rámcsatlakozott egy motzis,tükörből lehet Suzi Bandit volt,de lehet hogy tévedek....nyomathattuk volna a jojo efektust,de sajna dolgom volt.
Ahoz képest hogy a téli vétel után először ültem rajta elég kezesnek tűnik Hornika,thx a japóknak.
Sanyihoz énis felnézek szezon elején meg ha jól tudom egy kaposvári srác is az SV-jével. Mehetünk majd csoportosan is, 3 főt még talán bevállal egyszerre Nálam sincs nagy baj...
Attól függ hogy mit takar a bambi... ital nevet vagy valami csajszikának a becenevét.... egyébként igen. mind a kettőhöz fiatal vagy még. de ne aggódj majd a rang idős haverjaid bevállalják helyetted őket
Aztán eleredt az eső,és úgy hálálta meg hogy dobálta a seggét