Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hornikát elvittem pedikűrre,kapott felnicsíkot
Aztán eleredt az eső,és úgy hálálta meg hogy dobálta a seggét
Arra gondolok,nekem aszonták néha üzembe helyezik
Nehezemre esik 50-nel menni,pláne ha oly sivár hétvégén az az útszakasz
Én 23 évesen ittam meg egyszer 7 dl Jim Beamet,a csaj 3 dekát,úgy vert a szívem mint a zállat,de kiderült a sok kólától volt bammeg
akkor talán biztos....
A szigetin hol? Ott csak egy olyan van ami a sebességed jelzi ki az tudtommal mást nem csinál. Legalábbis ha a gyümölcs utcaira gondolsz.
Februárba leszek öregebb akkor talán esetleg
Én 1kor már vonaton voltam, úton vizsgázni tanítani meg nem kell csak nem mindig van kedvem inni. Most viszont valahogy el kellett viselni a lépcsőházas förtelmet
Ja igen, a kettes számú axióma: az ember 16 évesen bírja legjobban a piálást. Onnantól kezdve csak hanyatlás...
Nekem is van egy törvényem : Többet sört ne igyál !
Mindig ettől voltam a legrosszabbul annyira kiszáradok tőle mint a Kalahári,plusz nem is dohányzok,mi lenne ha még azt is tolnám ?
Szilveszterkor is csak forraltbort szippantottam,mint a kislányok,én már nem bírom,masszívan lelaktam a májam asszem

Kérdés:
Szoktak mérni a szigetin,bevan kapcsolva az a szájb*vert kamera ?
Az ivásnak egy törvénye van: bármikor, bárhol, bárhogyan. Mikor lesz a következő toroköblögetés? :D
De,maga vagyok a portásman
Tsak éjjeli műszak
Hali Xtitus nem a 2-es belen dolgozol?
kösz.
Ma is gurultam úgy 2 órát,de asszem inkább kivárom a jobb időt...még a héten azért rakatok fel felnicsíkot a Red Baronban.
Ja lehet kicsit berúgtunk vagy mi de Jóóó vót vazze én most már jobban vagyok. Sört iszom. Az gyógyít.
haj ivócimborák én1 kor tértem magamhoz és kurv@ra fájt a fejem jo kis ivászat vot tata még nem láttalak ilyen részegnek és látom hogy a kopasz is nevelhetö
fáj a fejem....
Grat hozzá
Nem nem teljesen "józanul " értünk haza
Akik még most is a lépcsőházban vannak remélem nem Tata vezetésével mennek majd hazafele
Ma végre kipróbáltam a lovacskát,1-4-ig toltam neki,ismerkedtünk,barátkoztunk
Kanyarokban óvatosan,ne már valami nyálkától elcsússzak azt beégjen az arcom ,de a Patacsi körforgalomtól kertiig csapattam neki,a menetszél ki is kezdte a mejjem 140-nél
A Petőfi utcában meg rámcsatlakozott egy motzis,tükörből lehet Suzi Bandit volt,de lehet hogy tévedek....nyomathattuk volna a jojo efektust,de sajna dolgom volt.
Ahoz képest hogy a téli vétel után először ültem rajta elég kezesnek tűnik Hornika,thx a japóknak.
Oks megdumáljuk ha aktuális a dolog
Sanyihoz énis felnézek szezon elején meg ha jól tudom egy kaposvári srác is az SV-jével. Mehetünk majd csoportosan is, 3 főt még talán bevállal egyszerre Nálam sincs nagy baj...
Milyen jó nekem, hogy ilyen barátaim vannak, le veszik a felesleges terhet a vállaimról még ha nem is akarom
Attól függ hogy mit takar a bambi... ital nevet vagy valami csajszikának a becenevét.... egyébként igen. mind a kettőhöz fiatal vagy még. de ne aggódj majd a rang idős haverjaid bevállalják helyetted őket
Kössz köszz, Bambihoz nem vok még túl fiatal?