Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg vazze ma van Kopasz boldog neved napját kispofám holnap megy a bambi
ja kopasz barátunk boldognévnapot kivánunk
ok megbeszéltük holnap hivlak azt megbeszéljük mikor meg hova
Azért volt zsúfolt meg szar mert csüt péntek fele élénkül meg a forgalom arra hétvége egyenesen káosz. Amikor egyedül voltam lent, szerdán elég jól lehetett haladni, csütörtökön is még de ott azért már gyakrabban kellett előzgetni. Sajna ez a helyzet olyan helyekkel ahova minden jármű a kilátásért meg az élvezetes kanyarok miatt megy legyen az autó, motor, vagy bringa.
Miért nem jövök? vagy ez kérdés volt? Amúgy meg tök mindegy ha hívtok hanem ott leszek
Ráadásul korlátozott ital fogyasztás is belefér csak legyek vas reggelre szonda képes állapotba
Sztem terep gumi kellene rá ahányszor elhagyom az utat meg az ideális ívet sztem jobban járok azzal
Még szép, hogy feldobom ott is csak ki találok valami konkrétat
És persze, hogy az SV-vel megyek csak előbb Sanyihoz elviszem, egy kontrollra, hogy biztos bírja a strapát.
haj kopasz nem jösz holnap velünk
haj tata most ép kurálom magam de holnap már jo leszek ugyhogy mehetümk inni
4-5 napos csak a szabik hiányába necces, ezért ebből max 1-2. 2-3 napos-ból több is megoldható én 2 éve 2 nap alatt lenyomtam egyedül is olaszt igaz szétültem a hátsóm de meg volt 1500-1600 km az is. Szóval 4-5napos az biztos hogy nézelődős és hosszabb túra lesz. De majd tervezek 2-3 napos-akat szintén ilyen távolságba csak kevesebb nézelődéssel, olasz, horvát, esetleg románia.
köszi kisb köszi karetel
Na most hallottam én is hogy valószínüleg pécs környéki motoros volt és talán nem pécsi.Nem mintha kissebb baj lenne de ...sehogy se jó.
Most viszont elég barátságos az idő szinte már gurulhatnékom is van....
Bürüsnél volt a baleset, ez Szigetvártól még kb 10km-re van, úgyhogy nem hinném , hogy Pécs környéki lett volna. Ismerve az ottani útviszonyokat, no meg a tegnapi -1,-2C hidegben én inkább valami helyi robogósra tippelnék. A Bama-n írnak róla, igaz nem sokat.
Sajnos nem tudok sokat csak amit írtam.A 12.csigolyája sérült és a bele leszakadt mert ahogy elesett a kormánnyal összeakadt.Tehát nem úszta meg olcsón .Többet nem tudok,a csigolya miatt vitték az idegsebre állítólag mégis.De talán majd tud majd valaki infóval szolgálni ki volt a szerencsétlen aki elesett és konkrétan Pécsi vagy csak a környékbeli volt e.
Elég csúnyán hangzik... és mi lett vele? Rendbe jön?
Haj.Tegnap ki dobta el a motort,tudtok valamit?12.csigolya törés és pár belső dolog leszakadt.Annyit tudok hozzánk hozták volna de az idegsebre vitték és pécs közelében történt valamelyik faluba ide vagy elmenetel közben.

De.
Jut eszembe! Te mit csinálsz ebbe a fórumba? Nem pest környékén laksz?
Én is így voltam vele. Egész nap mentünk jó helyeken aztán délután még nap sütésben egyszer csak a tenger parton voltunk. Nekem tetszett de mögöttem a csaj aznap már nem nagyon szólt hozzám... aztán mikor kérdeztem most büntetsz vagy jutalmazol akkor már más nap se nagyon....
Az olasz rész annyira nem volt jó.Bár még mindíig fényévek az itthonihoz képest.
Viszont zsúfolt........vagy kifogtuk az össznépi lakókocsifelvonulást.
Tengerpart....................na az nem volt.
Viszont hegy és kanyar dögivel.
Ez így van, tőlem aztán eltévedhetünk egész nap, ha jó az út és estére a tengerparton ülve tudom elfogyasztani az italocskámat
Etévedések nélkül nincs is móka,kacagás és bódottság.
Ezért volt jó régen mikor Simsonokkal mentünk túrázni (30km) ott nem bírtunk elszakadni egymástól mert mindig mindenki nyélen ment és tartotta a 60-70-et
Hát ez az! Első horvát túrámon megállva az elágazásoknál mindegyik útra nézve éreztem hogy ez a tutti! Persze nem volt mindegyik az. Több km-t mentünk mint az aki autóval jött. Sokkal sokkal többet....