Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hay.A ledina cuki utáni kereszteződésnél fordultam le jobbra (még villogtam meg dudáltam is eggyet ) és a Komlói út felé mentem haza.

Amúgy istenkirály kör volt-szerencsére azért Orfűt se hagytuk ki -úgyhogy mehetünk sűrübben ilyen távolkat máskor is .
Hi-hi ez http://youtu.be/uKWGhFNkLPw se gyenge...
Vazze.... én meg annak idején elestem amikor kicsúszott alólam a motor.... http://youtu.be/vkYKFZEeEE4
Remélem jövő hétvégén is ilyen idő lesz, sajna most nem tudtam menni...
No, szerintem ez jó kis kör vót... nekem teccet
Megállt megverni a részeg kölköket....
Na én egybe itthon, maya, dzsozé ti jól elhúztatok félre álltunk elköszönni az elkerülőn ti meg mentetek egyenesen .
Amúgy Gabó te hol fordultál el Ledinán még mögöttem voltál aztán kikerültem két részeg gyereket és te már nem voltál sehol. Na mind1 azért jó volt, bár haza fele fel kellett volna vennem a pulóverem nem volt túl meleg.
ok ott leszek én is
Legyen fél 2-2 körül addigra tuti ott leszünk meg a többiek is.
Ok, bár folyik a hűtővizem, de addig megoldom a problémát
Mi kb. 1 óra körül gondoltuk a talit a pihenőnél aztán majd megbeszéljük merre menjünk.
Sziasztok! Mikor mentek honnan,és merre felé?
Szia Kopasz!Kész lett a mocid?Ha ráérsz gyere ma is.A mai gurulás mindenkinek szól nem csak a kawanyikásnak
Szia!Gondoltam,hogy azért kerülsz minket,mert félted a felirataidat. Nem kell nekem kawás felirat ahhoz,hogy jól menjen a suzi,az enyém nagyon prímán megy annélkül is
Ma végre ráérek megyük egy kört ha ráértek gyertek!Délután terveztük.
Azért jó volt, mások is kihasználták az utolsó jó időt
Megyek egy laza kört a mecsekbe valaki csatlakozik? Egy óra múlva indulok.
Megjött a bowdened! Hivtalak telefonon de nem vetted fel!
Hy! Tegnap beszélgettem egy barátommal és Ledöbbentem mikor mondta, hogy megszűnt a Megamotors azt mondja már pár hete. Erről valaki aki tud valamit írna róla pár sort?
Hiába nem motorozok már, nem mozgok azokba a körökbe nem tudok már annyi mindent
A lényeg
.Megvannak.Előled dugdosom azért is nem motorozok mostanában , mert ha sokat találkoznánk akkor viccelődnék veled te meg szépen ellopkodnád/lekapargatnád az enyimrőőől.
-Biztos fel akarod ragasztgatni a SUZUKIDRA hogy jobban menjen - én tudom ám .
ivás....
Sziiiiiijjjjjaaa.Minden okés,lassan eljön majd a lazítás ideje is-mire leesik a hó .Ezen kívül o.k.

Amúgy mikor megyünk motorozni ?
Feliratok meg vannak még a mocin?
No lám előkerült az elveszett bárányka Nem csoda,hogy a gyerkőc nem adja kölcsön én se adnám egy ilyen közveszélyes Kawásnak A gályázáson kívül minden okés veled?
Sziasztok!Köszi Vismayor!Nagyon édes a baba