Hát ja. Nekem már csak 1.45 milla hiányzik és mehetünk.... Viszont ha itthon leszek én is tuttira mondom Kopasz barátom a részvételt egy ilyen csavargásra
Az amerikai túra kurva jó lenne, de kinek van erre 1,5 millája? 15 napi mókáért... nem ismerem az anyagi háttereiteket de szerintem kimondhatom, hogy ide mi nem veszünk jegyet
Kopasz! Szólj ha indulsz! 100%-osan biztosra mondom, h jövök énis. Pontosan eme túrák miatt vettem meg a Banditát
Nem gond, idén is megyek sok jó motorossal a dolomitok környékére (3as határ ausztria, egy kis svájc egy kis olasz) csak még ki kell találnom az útvonalat meg az időpontot. 4 nap általában péntektől hétfőig max 2000 km.
Aztán még változhat, lehet valami más lesz az uti cél de hasonlóan szép.
Óhh hát ez nem nagy szám.Szombat reggel elindulunk vasárnap estére hazaérünk,ha kicsit húzzuk neki akkor délutánra is.Majd én meg a Maya összedobjuk a benyátokra a zséét,az egészségügy fizet mint a katonatiszt nem is keveset .Na tehát összegezve 2 nap és max.20 ezer forint sacc 10-15 emberre összesen elég lesz .
Na most komolyan! Idén egy igazán faszányos túrát kéne nyomnunk! Én ezt akarom végig csinálni! Társakat keresek hozzá! (no meg egy szponzor sem ártana.... )
Amúgy meg jövök neked meg a tatának is egy egy sörrel személyes szülinapi köszöntés elmulasztásáért .Úgyhogy jövő hét végén nem megyek disznót vágni meg dolgozni se remélem .
Hali.Vasárnap hajnalban disznóvágásra megyek.Na nem, nem engem mielött lenyilatkoznád a következő kommentben .De ha jössz velem disznót vágni vasárnap akkor jövök bulizni.... -nem-nem mert te képes lennél még megkínozni azt a szegény állatkát mielött levágjuk.Na tehát sajnos nekem nem jó a szombat hajnali hazaérkezés-illetve érkezés és indulás drávafokra projekt .De hozok neked helyette hurkát meg kóóbászt meg szalonkát hogy le ne fogyjál itt nekem és nehogy elhúzzon a motor súlya mert legyengülsz a végén .Meg ha könnyebb vagy akkor gyorsabb is és akkor....
No nézzük csak azt mondja hogy szombat szombat.... mi is lesz akkor a tévében.... szerencséd van vazze csupa ismétlés. lehet rá fogok érni egy kicsi pohár sör italra....
Sziasztok! Tudnátok mondani olyan helyet Somogyban, vagy Baranyában ahol lehetne pályázni, vagy ahhoz hasonlóan kanyarogni egy 50es SM-mel? Köszi előre is;)
Kopasz! Szólj ha indulsz! 100%-osan biztosra mondom, h jövök énis. Pontosan eme túrák miatt vettem meg a Banditát
Aztán még változhat, lehet valami más lesz az uti cél de hasonlóan szép.
Tegnap dobtam fel néhány képet a Z-ről,és nem is néztem azóta!
De ez most jól esett!