Kellene nekem ócccsssó pénzéé Yamaha Dt 125 höz első hátsó lánckerék és lánc.Sacc KB mennyi lenne ? Keveset mondjál---pénz nem számít .
Évjárat még nem tudom milyen-nem volt még arra sem időm hogy megsasoljam pedig már 1 hete megvettem -ha elrakom a zxet legyen mivel kétkereküznöm (a gyerek nem adja kölcsön a bicaját ).
Hát igen bizony könnyen lehet hogy szegény kicsit téli álomra ítélve. pedig ez az időjárás még javában jó némi nemű gurigálásra!
Majd megyünk edzeni helyette! Mondjuk hétfőtől.....
Mizujs, mizujs..... vazze tegnap de berúgtam véletlenül jó kis póker parti volt. A többieknek. én elaludtam.
A moci pihen. Lehet már csak jövőre lesz újból rendesen meghajtva
Szerezni biztos nem max. hozza be az önéletrajzát ide Malomvölgybe és ha lesz vmi szólnak majd.Ott nagyobb esélye van,mivel ez a központ.Nekem konkrétan nincs olyan ismerősöm aki segíthetne.Sajna szoc.munkásnak se tudok szerezni,pedig jó lenne már.
Kellene nekem ócccsssó pénzéé Yamaha Dt 125 höz első hátsó lánckerék és lánc.Sacc KB mennyi lenne ? Keveset mondjál---pénz nem számít .
Évjárat még nem tudom milyen-nem volt még arra sem időm hogy megsasoljam pedig már 1 hete megvettem -ha elrakom a zxet legyen mivel kétkereküznöm (a gyerek nem adja kölcsön a bicaját ).
Cuki a babus nagyon.
Vanyek ! Szigetvári kórházban a mai nap lett egy üresedés/gyógytornász/ !
Próba szerencse!
Üdv: Coky
Majd megyünk edzeni helyette! Mondjuk hétfőtől.....
A moci pihen. Lehet már csak jövőre lesz újból rendesen meghajtva
Holnap esetleg valaki valamikor valahova?
Mi a helyzet veletek Vismayor?Baba jól van?Remélem minden okés veletek.