Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy helyzet?Motorozás?Ivás ?
Ja és szerény is
Húúú vazze...... de a Kawa az tényleg király
Zsolti.

Kellene nekem ócccsssó pénzéé Yamaha Dt 125 höz első hátsó lánckerék és lánc.Sacc KB mennyi lenne ? Keveset mondjál---pénz nem számít .

Évjárat még nem tudom milyen-nem volt még arra sem időm hogy megsasoljam pedig már 1 hete megvettem -ha elrakom a zxet legyen mivel kétkereküznöm (a gyerek nem adja kölcsön a bicaját ).
De most hogy visszaolvastam nem maradtam le túl sok mindenről (ami itt történt a fórumon legalábbis).
Amúgy szanaszéjjel vagyok mostanában,sacc 1 hónapja nem ültem motoron ,sokat gályáztam és intéztem 1000 dolgot.

Cuki a babus nagyon.
Hali.Ja , egy iszonyat jóképű,izmos,okos srác és az eggyik legjobb motoros az országban .Kawája van ami szintén király
Hali igabo-ról tudtok valamit?
Parancsolj mmaya:
Ajánlom Magyar lelkületű nemcsak motorosoknak: motoroshang
He-he okés....
Hali!Megyünk most már tuti,jövő héten.Nem viccelek.A héten majd megbeszéljük,hogy kinek mikor jó,meg hogy hova menjünk.Hm...
Sziasztok!
Vanyek ! Szigetvári kórházban a mai nap lett egy üresedés/gyógytornász/ !
Próba szerencse!
Üdv: Coky
Hát igen bizony könnyen lehet hogy szegény kicsit téli álomra ítélve. pedig ez az időjárás még javában jó némi nemű gurigálásra!
Majd megyünk edzeni helyette! Mondjuk hétfőtől.....
Miért nem csodálkozok ezen Szegény paripa meg ott fog állni tavaszig?Pedig még lehet,hogy lesz jó idő az idén.
Mizujs, mizujs..... vazze tegnap de berúgtam véletlenül jó kis póker parti volt. A többieknek. én elaludtam.
A moci pihen. Lehet már csak jövőre lesz újból rendesen meghajtva
Azt észre vettem Mi ma családlátogatáson voltunk most este értünk haza azért nem mentünk.Mizujs Tata rég hallottam felőled.Megcsináltad a mocit?
kicsit.....
Igen, de már felébredtünk!
Holnap esetleg valaki valamikor valahova?
Wow ezt a sok hozzászólást.Mi van srácok bealudtatok?
Szerezni biztos nem max. hozza be az önéletrajzát ide Malomvölgybe és ha lesz vmi szólnak majd.Ott nagyobb esélye van,mivel ez a központ.Nekem konkrétan nincs olyan ismerősöm aki segíthetne.Sajna szoc.munkásnak se tudok szerezni,pedig jó lenne már.
Jó reggelt!Igen láttam a képeteket mi is mentünk volna veletek,de éjszakás voltam,úgyhogy bealudtam. A babáról majd tegyél fel képet!
Maya! Nem tudsz egy diplomás gyógytornásznak állásügyben segíteni? Konkrétan szerezni neki
Mi vasárnap voltunk,és jó volt A babánk nől mint a bolond gomba,ugy hogy jól vagyunk köszi
Jó estét!Mi voltunk ma motorozni.Jó hideg volt,de megérte
Mi a helyzet veletek Vismayor?Baba jól van?Remélem minden okés veletek.