Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szépet és újat mindenkinek
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Boldog Új Évet Kívánok minden motorosnak!
Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek! Maya,Dzsozé
Boldog új évet!
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek
Ja és még ez is
Boldog,napsütésben és benzinben gazdag ,balesest mentes új évet kivánok Mindenkinek!
BUÉK mindenkinek !
Eladósorba került az Amerikai Ninja!

http://www.kepesmotor.hu/kawas...

Várja új gazdiját!
Hali.Szerettelek volna személyesen felköszönteni szülinapod alkalmából de sajna nem jött össze az én lustaságom miatt,így utólagosan kívánnák neked boldog születésnapot,mivel ide se jutok el a fórumra irkálni mostanában.Ígérem bepótolom és a vendégem vagy egy nagy nagy nagy korsó----vödör----sörre .Következőre nem kelek korán és nem alszom el a bulit
Én inkább ma egy pár Hubertuszt. Be is nézek Traficba...
ja ja részemről ilyen karácsonyi dolgok mindenkinek, nem iszunk holnap egy sört?
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Boldog békés karácsonyt Mindenkinek!
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Boldog,békés karácsonyt mindenkinek!
A moci is fel lett diszítve!
boldog karácsonyt mindenkinek
Sziasztok!Mi a helyzet srácok?Helyzet jelentést kérek Rég hallottam felőletek,ide se ír senki...
Nem biztos,hogy holnap gép elé kerülök úgyhogy most kívánnék mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt!
Köszi szépen, felkeresem akkor őket is. Szerintem marad már januárra most nem sok időm van.
haj sifi szinterezést csinálnak az unitim nél is légszeszgyár uton van egy festék bolt ott tudsz érdeklödni van festö mühelyük is én náluk szoktam festetni haj
Köszi szépen. Jövő héten el is ugrok hozzájuk.
hali!
colorpor kft. a mohácsi útról kell lefordulni. homokszórást is csinálnak és egész jó áron
Sziasztok!

Télen szeretném feketére szintereztetni a felniket. Nem tudtok Pécsen valami helyet ahol jó áron megcsinálnák?

Válaszotokat előre is köszönöm.