Hali.Szerettelek volna személyesen felköszönteni szülinapod alkalmából de sajna nem jött össze az én lustaságom miatt,így utólagosan kívánnák neked boldog születésnapot,mivel ide se jutok el a fórumra irkálni mostanában.Ígérem bepótolom és a vendégem vagy egy nagy nagy nagy korsó----vödör----sörre .Következőre nem kelek korán és nem alszom el a bulit
Sziasztok!Mi a helyzet srácok?Helyzet jelentést kérek Rég hallottam felőletek,ide se ír senki...
Nem biztos,hogy holnap gép elé kerülök úgyhogy most kívánnék mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt!
haj sifi szinterezést csinálnak az unitim nél is légszeszgyár uton van egy festék bolt ott tudsz érdeklödni van festö mühelyük is én náluk szoktam festetni haj
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Várja új gazdiját!
A moci is fel lett diszítve!
Nem biztos,hogy holnap gép elé kerülök úgyhogy most kívánnék mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt!
colorpor kft. a mohácsi útról kell lefordulni. homokszórást is csinálnak és egész jó áron
Télen szeretném feketére szintereztetni a felniket. Nem tudtok Pécsen valami helyet ahol jó áron megcsinálnák?
Válaszotokat előre is köszönöm.