Jó estét!
De nagy itt a csend! Tegnap még mentünk egy jó kört Vismajorral. Nem volt meleg, de három hét szünet után már nagyon hiányzott. Remélem azért nem ez volt idén az utolsó motorozásra alkalmas idő!
Üdv,
A télen szeretném a kis bandikám vázát lefujatni.
Esetleg nem tudjátok mennyiért vállalnak ilyet, merre érdeklődjek?
Közületek foglalkozik e valaki festéssel?
Hali!
Ha az időjárás támogat minket, akkor mehetünk, de megázni nem szeretnék.
Szerintem értekezzünk délelőtt, aztán vagy megyünk,vagy megyek rally-t nézni.
Jó éjt!
9500ft/pártól 19800ft/ig Valtermoto márkában. Szerintem csak disz semmit nem ér! A gyárit ajánlom a száma 123cps0003 58000ft helyett 42000ft. A weboldalamra rámész és a gyári kiegészitök közt megtalálod!
Szia!Hát igen sajna ilyenkor nagyon gyorsan megy az idő ha az ember jól érzi magát,meg pihenhet kicsit.
Jó lenne hamár tavasz lenne. Jövőre be kell pótolnunk az elmaradt Balcsis túrát is!
Szia!Ja ja tegnap is mentünk egy kört,de csak a szokásos Orfűi kör.Az ürögi felől nem megyünk már egy ideje,mert fel van szórva kaviccsal nagyon durva volt arra a helyzet,úgyhogy mostanába nem megyünk arra.Ti voltatok vmerre?Szép idő volt mostanába,de ahogy nézem mától már nem lesz.
De nagy itt a csend! Tegnap még mentünk egy jó kört Vismajorral. Nem volt meleg, de három hét szünet után már nagyon hiányzott. Remélem azért nem ez volt idén az utolsó motorozásra alkalmas idő!
Tudok neked segiteni. hozd be a mocit!
A télen szeretném a kis bandikám vázát lefujatni.
Esetleg nem tudjátok mennyiért vállalnak ilyet, merre érdeklődjek?
Közületek foglalkozik e valaki festéssel?
köszi
Te mikor érnél rá? Számom:húsz/9678-hat91
Ha az időjárás támogat minket, akkor mehetünk, de megázni nem szeretnék.
Szerintem értekezzünk délelőtt, aztán vagy megyünk,vagy megyek rally-t nézni.
Jó éjt!
a gyári tettszik megjónak is nézki
érdekelne az akra dob :)
adatlapomon van cím,dobhatnál róla pár képet meg infot
Két fajtát tudok az egyik 10980ft-20% 8785/oldal de a legtutibb az 12800-20% 10200ft
Bukógombában milyen kell JÓ vagy olcsó?
Jó lenne hamár tavasz lenne. Jövőre be kell pótolnunk az elmaradt Balcsis túrát is!
2004 es kawasaki z750 milyen árba tudsz szerezni brembo félig utcai félig pálya keverákű fékbetétet előre?
bukógombát mennyiért tudsz az enyémhez?