Sziasztok! Látom zajlik az élet szép lassan.Mi a helyzet srácok?Szia Karter!Üdv újra itthon!Milyen volt a kiruccanás?Remélem minden rendbe volt!
Szép kis autóbaleset volt ma a pihenőnél késő délután.Egy kocsi átment a külső sávból az út tuloldalára és neki ment a kerítésnek pont.Elég csúnyán nézett ki.
Mielőtt (után) elkezdesz fikázni, hogy milyen hülye vagyok, hogy ezt írtam, olvasd el a hozzászólásomat rendesen! A hatalmas szíved látom zokon vette, h mondani merészeltem bármi hibát is a gépjárművedre, és midőn bebizonyosodott, hogy én néztem el természetesen magyar ember módjára el kell kezdeni gúnyolódni. Ha nem vetted volna észre (vismajor észrevette) ÉN beismertem, h tévedtem a rögzítéssel kapcsolatban.
Egyébként így utólag magasról leszarom az egészet.
Ez pedig a 2011-es GSX-R 600 ami olyan új hogy még nincs is forgalomba , és annál is igy van ! Akkor gyorsan irj a Suzukinak hogy te találtál egy hibát, mi elött elkezdik itt sorozatban nyomni a gépet.
Szia. De van óra de csak akkor látom ha a gyujtás rajt van . és mindig késön érek haza mert elpofázom az időt a pihenőnél, meg a garázsban mikor simogatom a mocit és már alszik, akkor is látom az idöt
Őszi akciós ajánlataink Minden motorra!
Bridgestone gumik -40%
DID-Jt Láncszettek -20%
Brembo fékbetétek -20%
NGK gyertyák -20%
Yuassa aksik -20%
GYÁRI KAWASAKI ALKATRÉSZEK KIEGÉSZITÖK -30%
Ruházati termékek -20%
STEELHORSE MOTOR KAWASAKI PÉCS
ENGEL JÁNOS ÚT 1/2
Köszönöm az érdeklődést! Minden nagyon szép volt, különösen Monaco! Csak sajnos nagyon gyorsan eltelt az a néhány nap.
ma is mentetek?
Szép kis autóbaleset volt ma a pihenőnél késő délután.Egy kocsi átment a külső sávból az út tuloldalára és neki ment a kerítésnek pont.Elég csúnyán nézett ki.
Szerintem üzemanyagszint kijelző!
Egyébként így utólag magasról leszarom az egészet.
Péter