Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bridgestone bt016-os gumi is van?
Sziasztok!

Őszi akciós ajánlataink Minden motorra!
Bridgestone gumik -40%
DID-Jt Láncszettek -20%
Brembo fékbetétek -20%
NGK gyertyák -20%
Yuassa aksik -20%
GYÁRI KAWASAKI ALKATRÉSZEK KIEGÉSZITÖK -30%
Ruházati termékek -20%

STEELHORSE MOTOR KAWASAKI PÉCS
ENGEL JÁNOS ÚT 1/2
ebbe jobb a suzuki :D
Na ma 10 környékén egy kb négy fős motoros társaság jött velünk szembe ők se papírkutyák
Szia. Akkor bocsika .
Monacoba már volt szerencsém nekem is eljutni. Nagyon szép hely, mintha más világba lennél
Jó estét!
Köszönöm az érdeklődést! Minden nagyon szép volt, különösen Monaco! Csak sajnos nagyon gyorsan eltelt az a néhány nap.
Oké. Az van a Suzukin nem kell kitalálni
nem kössz nekem egy fokozatkijelző jobban hiányzik
Szia. Az üzemanyag szint jelző nem drága érdekel
szia!
ma is mentetek?
Sziasztok! Látom zajlik az élet szép lassan.Mi a helyzet srácok?Szia Karter!Üdv újra itthon!Milyen volt a kiruccanás?Remélem minden rendbe volt!
Szép kis autóbaleset volt ma a pihenőnél késő délután.Egy kocsi átment a külső sávból az út tuloldalára és neki ment a kerítésnek pont.Elég csúnyán nézett ki.
sztem is de nemtom hogy működik...meg mibe kerül
Sziasztok!
Szerintem üzemanyagszint kijelző!
és mi az a másik kijelző ott?
Vanyek! Ne mérgelödj,tudod,hogy szeretünk
Mielőtt (után) elkezdesz fikázni, hogy milyen hülye vagyok, hogy ezt írtam, olvasd el a hozzászólásomat rendesen! A hatalmas szíved látom zokon vette, h mondani merészeltem bármi hibát is a gépjárművedre, és midőn bebizonyosodott, hogy én néztem el természetesen magyar ember módjára el kell kezdeni gúnyolódni. Ha nem vetted volna észre (vismajor észrevette) ÉN beismertem, h tévedtem a rögzítéssel kapcsolatban.
Egyébként így utólag magasról leszarom az egészet.

Péter
Ez pedig a 2011-es GSX-R 600 ami olyan új hogy még nincs is forgalomba , és annál is igy van ! Akkor gyorsan irj a Suzukinak hogy te találtál egy hibát, mi elött elkezdik itt sorozatban nyomni a gépet.
Ez a haverom motorja az meg kb. 4 éves mer 750 K6 és annál is igy van és ez szerintem nem hiba!
"simogatod mikor alszik"?Akkor az asszony tévedett:nem vagyok bolond!
Szia. De van óra de csak akkor látom ha a gyujtás rajt van . és mindig késön érek haza mert elpofázom az időt a pihenőnél, meg a garázsban mikor simogatom a mocit és már alszik, akkor is látom az idöt
A mestert hibái beismerése teszi naggyá
Igen akkor nincs lekontrázva a csavar , de igysem állitodik el, és szabadkézzel bármikor állitható a holtjáték.