Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobban megnézve egybe van és az a rugós lemez biztosít... így is lehet, de remélem érthető volt amire én gondoltam
öööö, igen és az a rugólap rögzíti amit látni lehet......
Az a nagy kerek anya egybe van a csavarral?
a gixeren nincs óra?
Nekem aztán semmi bajom vele, csak megjegyeztem, h így céltalanul van ott. Az a nagy kerek anya az állítócsavaron pont az ellenkező oldalra van kitekerve, miközbe a másik végén kell megszorulnia, mert akkor nem tud elállítódni a csavar, így eltud
Vanyek! Nézd meg jobban:ezzen nincs rögzitő csavar csak állítási lehetöség,gondolom vadizsír a gép és ezzen is sporolnak
Szia. Ez igy van gyárilag, mivel a kuplungal és még semmi mással nem volt problémám ezért én nem állitgatom a holtjáték jó, én még megsem néztem közelröl a biztositot. Mi a bajod vele?
Kié ez a Suzi? Miért van az, h az emberek 90%-a nem tudja mire való a kuplung állító csavaron a biztosító. Ezen is szarul van rajta. A hölgybe csak a tetkójába tudok belekötni
Szia. .
Oké!Vasárnap jó nekem egésznap! Remélem az idő is jó lessz.Figyelem az oldalt ugyhogy szervezheted
Még nem tudom merre megyek, de biztos nem Orfű fele, mert napokig tele lesz az út a kihordott murvával. Valószínüleg csak vasárnap délután tudok menni, ha esetleg Te is jönnél akkor addig még egyeztetünk, és addig lehet hogy mások is csatlakoznak.
Ha mész gurulni akkor merre?Gondolom Pécs Orfüt lezárják hétvégére,utána meg tele lesz lelkes amatör "rallybajnok" jelöltekkel(kamikázékkal)
Hát mondjuk az könnyen lehet nem vagyok semmi jónak elrontója de akkor én is vitetni fogom magam! sör nélkül ratyi az egész na majd jól megértekezzük mi lészen a hétvégén
Akkor lehet, hogy nem tegnap volt, hanem hétfőn, de ha hely és az időpont stimmel, akkor Téged láthattalak. Én már kb két hete nem motoroztam, de talán majd a hétvégén, ha az időjárás is támogatja az elképzelésemet. Ha szar idő lesz akkor marad a Rally.
Szia Kartel Tegnap nem voltam,Hétfőn és ma mentem egy karikát,hogy végre ne csak egyenesbe menjek,hanem kanyar is legyen
Jó estét!
A Mecsek rally lesz a hétvégén, de az utat nem azért szórták fel!
Hétfőn én is voltam arra autóval. Szégyen, hogy útjavításnak hívják amit műveltek!
Tegnap nem Téged láttalak Kacsótán kb 5 körül?
Hali A Pécs Orfü szakasz finoman meg van szorva apró kavicsal Majdnem meglepőttem...Lessz valami verseny a hétvégén?
Össze kellene futni hétvégén, mondjuk egy bowling? Most vitetem magam
Hát ja. Nekem is úgy tűnik mintha nem vágnánk egymás szavába...
Mi ez a nagy aktivitás kérem szépen?
Basszus ezt a hózászólást nem is ide akartam írni
suldigung
miről beszész te itt?
Így van ahogy mondod! Tetszett az SV ami volt nekem, de mivel N-es volt nagyon rossz volt vele 120 felett menni ezért szeretnék S-est. 70 valahány ló valóban nem sok, de itt helyben elcirkálni tökéletesen elég. Viszont nem életcélom minden nap lemenni Orfűre sem vagyis inkább a hosszabb távokat részesíteném előnyben. Ami még szóbajöhet az 600as Fazer és Bandit esetleg egy Thundercat, szóval valami túrásabb üléspozíciójú motor. Na majd a jövő...
Az attól függ! Csak kicsi gurulások a környéken egyedül akkor SV nagyobb távok kettesben esetleg dobozokkal akkor Bandit. Én szívem szerint tartanám mind kettőt. Orfű karikára pihenőzni a kicsit, Balaton körüli meg Horvátba menősnek a nagyot...
Vagy végül is tök mindegy....