Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóreggelt mindenkinek
Miért? Leér a lábtartó?
Amúgy jó estét!
Egy hajtű kanyarba azért nem tudom tartani azt a tempót.
Na igen, sajnos vannakm ilyen bunkók az utakon.Amikor mi is jöttünk haza Dzsozéval Balatonról,mi se mentünk túl gyorsan olyan szép nyugis tempóba 110 körül és a semmi közepén meg akartam előzni szintén egy furgonost.Mikor előzésbe kezdtem azzonnal beletaposott a fékbe,kivágta az indexet,hogy ő most bekanyarodik balra.Szal sajna vannak ilyenek ma meg egy csaj itt a fema alatti kereszteződésbe simán kikanyarodott elém.Pedig szembe jöttem vele nem mondhatja hogy nem látott aztán meg nekiált kapálozni ilyedtébe.
Ha ezt a tempót a kanyarokban is tartod akkor még jobb :)

Én ma este elgurultam egy nyugtató pihenő-orfű-abaliget-pécs-re és ugyanezt vissza persze nem hajtósan inkább olyan jóleső tempóban.

Magyarszékről visszafele megelőzött egy furgonos persze elötte végig a seggemben jött a kanyarban is. Biztos büszke volt magára amikor engem megelőzve 140-el esett be a faluba fékezés nélkül, és még a kétkerekűekre mondják hogy donorok...
Mi van skacok köpött a maci?
Halihó!Igen ez a 100-110 nekem bőven elég ezt már megszoktam,de el se tudom képzelni,hogy ilyen szar utakon,hogyan lehet ennél többel menni.Így van akinek nem tetszik az nem jön velem motorzni,de hál isten azért van aki eljön. Azon az útszakaszon én is voltam az tényleg jó állapotban van,ott lehet menni.
Munkahelyemen vagyok-tehát nem tudok moccozni (max hazafele mert azzal jöttem ).Amikor éppen nem rohangálok akkor írok valamit,mint pld most gyorsan mert pont mennem is kell .
Nana.KAWASAKI-nyóóóóc. honda-csupa kisbetűvel. mennyi is ja,igen 9
Nem lassúak vagyunk, csak megfontoltak! És a mi motorunk oldalán több a betű! Amúgy látszik mennyire elfoglalt vagy, ma is alig írtál valamit!
Amúgy én azt szoktam csinálni hogy ha száguldani akarok akkor elmegyek egyedül egy kietlenebb útszakaszra (heténytől a 6-os fele pld.-egyenes az útszakasz és elötte 1-2 alkalommal végigmegyek rajta 90 el nincs e trafi ill.olajfolt-újjabb gödör ) és várok 1 üres,forgalommentes részt.Aztán "padlógáz" és gyorsulok eggyet amíg jól érzem magam(260-280 ig ).Aztán utána 2 hétig megint minden o.k.a bogarakkal és közlekedem mint minden normális ember.A városba illetve forgalmas közúton nem állatkodom.
Nincs mit alakítani a tempódon.200 al bárki tud menni,nem nagy kunszt.Többet ér az egézséged annál mint hogy más után akarj menni és bizonyítani hogy te is tudsz annyira.Akinek nem tetszik a tempód az ne menjen veled motorozni,itt országúton meg amennyivel mentél (100-110 max) az bőven elég,néha még sok is ezeken a szar,kavicsos,dzsuvás utakon.
Én 60-al?Azért annyira nem vagyok béna.Jól van,én azt hittem azért nem jöttök,mert a ti tempótokat még nem tudom tartani az tény,de majd idővel alakul.Azért szakíts néha időt magadra is,néha pihenni is kell.Én aug. második hetébe megint nem leszek,de utána már jó nekem is.Na nekem most mennem kell.Majd este.Jók legyetek!
Ez a lassúak amúgy csak vicc volt-mielött még valaki komolyan venné .Azt kellett volna hogy írjam hogy kevés a betü a motorjuk oldalán azért elég nekik a tempó-de azt is ki kellett volna magyaráznom
Az az igazság hogy nagyon el vagyok havazva mostanság és még magamra sincs időm.De augusztus első 2 hete szabadság lesz úgyhogy ha jó idő lesz pótolom a kimaradt km-ket.
Azért volt jó nekik mert ők is lassúak

De most komolyra fordítva a szót.Semmi baj nem volt a tempóddal.Eskü .

Azt hittem rossszabb lesz és 60 al megyünk majd végig.De nagyon ügyes voltál,kellemeset csalódtam....
Köszi,átadom Na legyetek jók... Én kiszálok
Szegény!Gondolom már nehezen bírja.Kitartást neki!
Holnap fekszik be a Drága,'osz majd meglátjuk
Bírom a meleget,én csak kocsizok,nem cipelek Köszi rendi vagy,de még boldogulok pelus nélkül.De nemsokára bele fogsz kóstolni te is a pelusozásba.
Holnap lesz a nagy nap?(baba)Azt mondtad múltkor ugye?
Vissza sírnád az a remek,régi,hűvös épületet! Az autoba nincs klima,de van sok utas akit fel lehet cipelni az emeletre Utána nálad lessz pelus csere
Remek!Majd befogunk téged is én meg megyek helyetted kocsizni.
Le kéne cserélni a plexit átlátszóra akkor könnyebben észre vennéd őket.
Jövök,kedves Maya,jövök.... Hozom neked a melót