Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva, meg kérdezem kollégámat neki van nyaralója orfűn, de lehet hogy Efott miatt már foglalt
nagyon csunya a sérülés ? ha alkatrész kell hozzá van egy haverom nagyon olcson tud alkatrészt nekem is sokat segitett
Igen ezt már én is hallottam,persze egyértelmű,hogy előbb utóbb elsik vele az ember,de azért....Köszi majd kiheverem,meg vhogy megoldom,hogy helyre hozzam a mocit.
tudom mit érzel engem azzal vigasztaltak hogy kétféle motoros van az egyik aki már elesett meg aki el fog de amikor én pereceltem nem nagyon vigasztalt hát nagyon sajnálom hogy ez tötént fel a fejel
Mentünk át Orfűről Hertelend felé és az utolsó kanyarba akartam megállni.Hátsómba meg jött egy marha bmw-s is és ahogy meg akartam állni a kavicson kicsúszott az eleje vhogy.Aztán elvágódtam,nekem most kezd fájni a vállam ahogy ráestem de nem vészes,lelkileg jobban fáj.A motor meg összekarcolódott,index,első fék sérült.
uuu hogy történt megsérültél? és mocitd ?
Felavattam a ruhámat,elestem.Hertelend előtt.
Köszi, hogy elkísértél!
joéjt neked is amugy mitörtént veled?
Szia Dzsozé!Na leteszem magam,hát ha...Jó éjt!
Igen az én voltam.Biciklivel?Ejnye.
sziasztok
Jó estét!Nekem nem hinném,hogy az lesz,de azért köszi.Beszéltem a motor szerelő ismerősömmel és most este levittem hozzá mondta hogy megcsinálja az éjjel,holnapra kész lesz az index.Szombaton már tudok menni vele Balatonra.Neked is jó éjt!
Jó éjt mindenkinek! Mmaya neked különösen! Sokkal jobbat mint a napod volt!
gabo remelültem
haj skacok
Huhh basszus nagyon fáradt vagyok,még csak most értem haza reggel óta.Ideje lenne pihennem pöttyöt
Hali.Miért nem fordultál meg azt tekertél utána .Egyszer csak megáll....
mmaya!
azt hiszem láttalak ma a van+ pályánál fél 7 körül... én bringával voltam csak későn állt össze a kép(gs500f,shox ruha) hogy Te lehetsz
Sziasztok!

Nem tud valaki olcsó szállást Orfün, 17-re, 2-3-4 motoros számára? :)

Matyi
Hali Természetesen rakok fel,ha megszületik végre,de még húzza az időt! Hosszú még a nyár,biztos össze futunk(gurulunk)
Pieronak küldöm
Sziasztok! Vannak még itt páran akikkel nem találkoztam még,mehetnénk,de én most szombattól nem leszek itthon majd csak jövő csütörtökön.Addigra már csak meg lesz a baba,majd mutathatsz róla képet ha lesz. Ma meg holnap délután még mehetünk,bár akkor nem tudom hogyan egyeztessünk ha nincs neted.
De kell,csak aprópénzért nem rohangálok! Mondanám,hogy csütörtökön korábban bejövök motorral(szerintem csak én nem gurultam még veled )de nincs netem most otthon,hogy egyeztessünk.Hétvégén viszont,ha nem szülünk,jó vagyok egy jobb karikára.
sala!
Téged láthattalak ma úgy 10 körül a Budai vámnál?