Részemről erről szó sincs.Eszemben sincs megsértődni csak én tuti megkérdeztem volna hogy van e kedve jönni , és csak hülyén jön ki a dolog.Az is lehet hogy pont melóztam és lehet hogy nem is tudtam volna menni (nem tudom mikor ment ) de mondjuk amikor visszajöttetek akkor se kérdezte meg hogy ....de mint mondtam nem gáz , és a részemről ez a téma lezárva,nyilvánvaló hogy ez miatt nem akarok vele se veszekedni , sőt részemről akár említeni se a dolgot .Nem ér az egész annyit hogy ez miatt haragudjunk egymásra szerintem.
Gondoltam,nem azért írtam mert megsértődtem csak azt akartam mondani az egésszel,hogy ez most rosszul jött ki és nem kell érte megsértődni vagy magadra venni.Én se tettem.Nem akarom,hogy ez miatt most nehezteljetek egymásra.
Maya.Már mint az elöbb is írtam Frenkynek hogy nincs is semmi bajom .Akkor amikor mondtam hogy hívlak ha megyek / ünk valamerre akkor én sacc nem egész egy órát szabadultam el otthonról (a dzsozé azért is ment utána egyedül még el orfű stb fele amikor találkoztatok-én azért nem) és mire felhülyitettelek volna addigra már szerintem otthon voltam.Nem akartalak megszivatni hogy gyere és utána meg én lépek le.
Hy Frenky.Eszembe sem jutott felhúzni magamat,csak akár ha megcsörget én is visszahívom , és szar hogy rá se kérdez arra hogy mennénk e mi is vele vagy valami.Nem vagyunk összenőve és nincs is semmi gáz, de komolyan .Nem tartozik senkinek elszámolnivalóval semmivel és nem is ezt mondom,de én biztos hogy rácsörögtem volna ha törik ha szakad.
Akkor jó!Örülök neki!
Egy balcsi körüli kör nekem sajnos csak egy vasárnapi napomba férne bele!
Az az egyetlen nap amikor nem dolgozok!
De ha összehoznánk így a fórumon egy egész napos balcsi körüli gurulást akkor én is szívesen benne lennék,utassal vagy utas nálkül!
Szentlászlóra szerintem mi is leugrunk egyik nap,akár az is lehetne egy közös fórumos gurulás uticélja!
Sziasztok azt kérdezném valakitől, hogy magyar motor ami kereskedésből lett vásárolva és megvan midnen papirja pl. számla meg ilyenenk és azt szeretném forgalomba helyezni itt magyarországon az lehetséges? Egyébként egy 2005-ös motorról van szó és eddig nem lett forgalomba helyezve!
Kössz a választ!
Szia!Igen végre.Elég volt mára Ma kitaláltam,hogy biciklivel megyek melózni,hát féluton már lógott a nyelvem. De azért jó volt,rámfér egy kis edzés. Tegnap jó sokáig voltál fennt,nem bírtál aludni te se?
Igabó!Nem akart ő titeket megbántani,mondom,hogy miattam nem szólt nektek,mert elfelejtette megkérdezni,hogy jöhettek e ti is.Veled is meg volt beszélve pár hete,hogy megyünk együtt egy kört Karter,te én meg Dzsozé és talizunk a pihenőnél,pontos idő nem volt megbeszélve és mondtad hogy majd csörögsz és te se csörögtél.Jó annyira nem vagyunk nagy barátságbe gondolom mint te meg a dzsozé de én is felfújhattam volna a dolgot.Szerintem ez most nem akkora probléma,hogy fel kéne fújni.Semmi baja nincs veletek hidd el.Ez most így jött össze,legközelebb majd egyeztettek.Szerintem legalább is,de majd lebeszélitek.
Sziasztok!Engem a nomád élet?dehogy riaszt vissza.Nem vagyok kényes.De ahogy kekelet írta egéz jónak tűnik.Vhogy megpróbálom megoldani egy napra le tudnék menni de a sátorozás az ugrott. Még alszok rá.
Gabo ne húzd fel magad!Én amúgy sem tudtam volna menni,mert meló volt.Azt sem mondhatom,hogy nem keres igaz mostanában ritkán futunk össze.Most meg nyaral az áruló.
Majd legközelebb összebeszélünk és megyünk!
Kopasz voltál vasárnap Balcsin?
Szentlászló nekem lehet kimarad mert nem 100%, hogy itthon leszek.
Egy balcsi körüli kör nekem sajnos csak egy vasárnapi napomba férne bele!
Az az egyetlen nap amikor nem dolgozok!
De ha összehoznánk így a fórumon egy egész napos balcsi körüli gurulást akkor én is szívesen benne lennék,utassal vagy utas nálkül!
Szentlászlóra szerintem mi is leugrunk egyik nap,akár az is lehetne egy közös fórumos gurulás uticélja!
Mikor lesz valami közös fórumos gurulás?
Kössz a választ!
Lécci írd ki DVD-re és majd viszek helyette másik lemezt.
no, vége a melónak?
Remélem majd összefutunk.
Majd legközelebb összebeszélünk és megyünk!