Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne is mond Pestre kellene mennem, de a benzinkútról vissza kellett fordulnom...
Milyen idő van arra? Reggel jöttem vissza Bp-re, akkor még nem esett, itt meg süt a nap most is
Hát ahogy nézem,nem fogunk tudni menni,én is utálom.Most akartunk menni csak egy kis kört,mire beöltöztem elkezdett szakadni. Meglátjuk mi lesz később,de egyenlőre úgy néz ki,hogy nem megyünk.
Hát ja lehet hogy az időjárás fogja megválaszolni a kérdést....
Sziasztok! Azt hiszem én ezt ma kihagyom! Utálom ezt a rohadt időjárást!
Jó reggelt Fel vagyok kelve
Mehetünk! Bár nemtom milyen idő van kint meg milyen lesz de mehetünk.
Ki hogy tervezte? Csak délután lenézünk vagy ott maradunk az esti koncertre is? Mondjuk a belépőt igazából csak akkor éri meg kifizetni...
Hali! Jól van. Na mi legyen ma?Megyünk Hertelendre?
Nem is nagyon. Csak kicsit. Hátszelet kaptunk
Bocsika Legközelebb majd ügyesebbek leszünk és megbeszélünk egy elbúcsúzó pontot is!

Jó csajozást meg pasizást az ifjúságnak
Akkor hajrá!
Tata!Jól elhúztátok a csíkot tegnap.
igen most is számolok hamarossan indulok pécsre csajozni
rég mi?!Hát aki ennyire elfoglalt.
szia maya mi a helyzet rég láttalak
Szép jó napot! Na mi a helyzet?
Sziasztok!

2010. 08. 14.-én Beremenden VII. alkalommal kerül megrendezésre a Beremendi Motoros nap.
Strandolás rockzenére, játékok, gumifüst rekordkísérlet, Stunt bemutató Pepével, éjszakai motoros tűzijáté show, karaoke, Grillverseny stb.......

Info www.beremendi-motorosok.sokold...
20/9841-739
Becsszóra, semmi közöm a sünökhöz...
rendör vagy v mi? nagyon ugy hangzik
Jelentkezzen az a feltehetőleg pécsi motoros, akivel ma délután olyan 5 - fél 6 tájban Mecseknádasnál kerülgettük egymást aztán körbemotorozott. (Rendszámot nem írhatok ide?)
Hála Istennek megúsztam!Sietni kellet babát fürdetni,úgyhogy bármi történt csak utánam történhetett,egy másik idő síkban
Kamion alá szorult személyautó, teljes útzár.
Hali Ez nem hír,mert egész évben száguldoznak,nincs benne bulvár!A motorosok meg csak pár hónapot...És ráadásul szúrjuk,a tisztes vaskalapos nyárspolgárok szemét,mert gyorsabbak vagyunk mint az Ignis Igazán szégyellhetjük apofánkat
Mért mi volt?
Ez miért nincs benne a ReTekkLubban?:

Címkék:Fejér megye,kékfény,gyorshajtás
Háromszázezres büntetés kapott a 247-tel száguldó autós
MTI|2010. 07. 29., 19:02|Utolsó módosítás: 2010. 07. 29., 19:11|
Címkék:Fejér megye, kékfény, gyorshajtás
eszközök:

A megengedett 130 kilométeres óránkénti sebesség helyett 247-tel száguldott egy autós az M6-os autópálya Fejér megyei szakaszán - közölte a rendőrség. A vezetőjét 300 ezer forintra bírságolták. Egy másik autós az M7-es autópályán hajtott 225 kilométeres sebességgel, őt 130 ezer forintra büntették. Ugyancsak 130 ezer forintos bírságot kell fizetnie annak az autósnak is, aki 214 kilométeres sebességgel robogott az M6-oson. Ebben a hónapban lakott területen is mértek be sebességrekordereket a rendőrök. Székesfehérváron 110 kilométerrel, Szabadegyházán pedig 116 kilométerrel száguldott egy-egy kocsi. Mindkét vezetőt 130 ezer forintra bírságolták.
Kommentálja ön is
http://www.origo.hu/itthon/201...
Hali!
Hazaértél még a bicsérdi esemény előtt?
Jaj de jó volt már úgy hiányzott