Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóó duma!Mond inkább azt,hogy nem tetszik az én nyugdíjas tempóm Azt inkább elhiszem. Látod Dzsozénak meg Karternek jó volt.
Köszi!Tudtam,hogy rád számíthatok. Vismayor cinkelődj csak,jössz te még az én utcámba
Rám számíthatsz, csak ők többen vannak
mi az hogy elesős?:D csütörtök egésznap szerintem.. de majd késöbb leszek és akkor konzulmálunk:D
Én mennék,de meló 12 órába ,itthon egy minden órás kismamma... Ha meg eltudok menni akkor meg simán nem veszlek észre benneteket(bocsi) De itt az üzi falon mindenki meg van
Az kanyargós meg elesős pálya .Mikor akarsz menni csüt.ön.
Amikor te hívsz minket akkor mi dóóóógozunk mint állat.Hétvégén meg .....nem dolgozunk de 1 métert se mentem most se a hétvégén sajnos
ejuróó ring
Melyik pályára?H.Ring?
Na azért .Figyellllllllllekkkkk ám
Ne szívd mellre,tudud,hogy cinkes vagyok...
gyertek pályára csütörtökön
Hát ezek szerint...Csak féltékenyek,mert Dzsozé eljött velem motorozni,bezzeg amikor én hívom őket...akkor meg sehol senki.
Karter segíts nem bírok velük.
ki mondta hogy zavarsz? megüssük?:D
De lököttek vagytok! Ennyire zavarok?Köszi Vismayor rendes vagy. Gabo eszemben sincs lecsapni a kezderől Dzsozét,meg más kezéről se.
mint az állat
Sziasztok!
Látom zajlik az élet!
Ne hagyd magad! Légy férfi A Te motorod nagyobb mint a Mayajé
Szerintem nem erről van ám szó.Tavaly elött végigmotoroztuk a szezont a Dzsozéval,tavaly már csak a fél szezont (elhagyott a mocsok fél évre egy másik férfiért ).Remélem most nem így lesz-ha kell akkor inkább leülök vele beszélgetni a dologról,nagyon bírom a fejét-még a maya se csaphatja le a kezemről .
Lehet hogy útban lettünk volna? Mire gondolsz most kartárs?
Tavaly a Trolikával és a Yoozsoval mentünk le a balatonra egy fürdésnyi útra.Mondanom se kell hogy csak én fürödtem,ők az első étteremnél beültek kajálni és 2 óra múlva mikor kijöttek onnan akkor indultunk haza .És még a kaja is szar volt .Drága motorozás volt olcsó fürdés helyett nekik,de én legalább lehűtöttem magamat a visszaút elött a balcsiba .
Hali Régen ezért nem engedtek Nőt a hajókra,mert balszerencsét hozott...
Sz.lászlóra lenézek én is