Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.Igen,és meg is van mindíg beszélve a Dzsozé barimmal hogy ha megyek/megy moccozni valamerre akkor szólunk egymásnak .Hát ez most kimaradt,de mindegy.Majd talán legközelebb.
Nekem most mennem kell,majd este vissza nézek.sziasztok
Szia.Már másnap délután útra kész volt.
késsz a motorod?
Azért csak óvatosan!
Áh vaze most néztem én is, előrejelzést több helyen is eső lesz...

Biztos ismeritek de ha nem:
http://met.hu/kepek/mwRa/index...
itt kell lépkedni a nyilakkal vagy kiválasztani egy időpontot és megmutatja, hogy épp akkor lesz-e eső vagy sem.
Hát még nem tudom valószínűleg valahol a közelbe megyünk csak. De majd eldől.
Vismayor!Legközelebb csomag nélkül gyeretek Az öregasszony már fél órán belül kiidegelt minket.Kérek egy vissza szállítást!
Jó reggelt!Tényleg vasárnapra pont lehülést mondanak,de aztán ki tudja mi lesz belőle.Reméljük azért jó időtök lesz.Itt azért lehülhetne egy kicsit a levegő mert ez a meleg már kibírhatatlan.Ha mentek akkor jó utat mindkettőtöknek!
Vasárnap én is megyek a Balcsira meg jövő hétvégén is, de ahogy nézem az időjárásjelentést, lehet a most vasárnapi elmarad
Én is megyek. Jóccakát!
Ügyesen kell esni is. Jól van akkor majd keresünk egy olyan időpontot ami mindenkinek jó akit komolyabban érdekel.Mész balcsira te is most a hétvégén?Ha szeretnek a szúnyogok akkor te is úgy jársz mint én. Ebből a szempontból borzalmas,de a víz az nagyon jó.
Na jó éjszakát mindenkinek nekem mára vége ;)
Érdekel! Én vasárnap is megyek csak még nem döntöttük el hova de az tuti, hogy én motorral kísérem majd a kocsit :)
A cordurában már nem bízom, védett de nem eléggé. A bőr kabátomon csak csúszásnyom van és csak a varrás mentén szakadt el 2 db pár centis helyen a cordura meg teljesen szétment. Így inkább legyen melegem de ha csúszok a saját bőröm maradjon épp :)
Jó kör volt amúgy tegnap,beszéltünk dzsozéval róla,hogy vmikor még a nyáron felmehetnénk többen mocival Balatonra egy napra.Reggel fel,fürdünk egyet aztán délután este fele haza jövünk.Egy napos kis kiruccanás.Ha vkit érdekel a dolog akkor összehozhatnánk.
Ilyen melegbe bőr cucc?Rólam még a cordurába is folyik a víz. Remélem azért nem csak a pestiekkel fogsz menni,néha azért velünk is jöhetnél ha van kedved.
Jó estét!Köszi Karter ez jó esett azért. Igabó amúgy a meghívás nektek is szólt én írtam ha ráér vki akkor meglátogathat,de senki nem reagált,kivéve dzsozét.Tegnap feljött és együtt jöttünk haza.Ma is mentünk egy kört meló előtt,meg mielőtt ő is elutazott.Hétvégén nekem csak délelőtt jó,délután meló.
haj skacok hétvégére mindenkinek jó motorozást én nem leszek egy darabig mindenki vigyázzon magára sziasztok
Üdv mindenkinek!
Üdv Mindekinek!
Mmaya! Láthatod mennyire hiányoztál, mindenki milyen lelkes, hogy újra itt vagy!
Most olvaom csak vissza.A Dzsozé volt lent nálad balatonon motorral?És nekem nem is szólt az áruló hogy ilyen nagy kört megy?
Minden o.k.elvileg.Kicsit keveset motorozok időhiány miatt.Illetve dolgozni azzal járok de az nem ugyanaz azért.Este meg mire hazaérek nincs kedvem újra elindulni semerre .De hétvégén (vasárnap leginkább) vevő vagyok 1 körre.
Mindenem meg van, nadrág elfogyott, úgyhogy inkább várok még egy kicsit és egyből a bőr szettet veszem meg. De már mentem jó pár kört :), voltak a pesti sv-sek is orfűn így velük mentem pár kört
Oksa,bíró is kell a versenyhez. Motorozgatsz?Meg jött a rucid?