Én melózni motorral járok és reggel még jó 7 körül mikor jövök.Viszont tegnap majdnem rámrohadt a ruha hazafele,pedig póló/farmer kombi volt csak rajtam (melózni arra a 7 km-re nem húzok bőrgúnyát ).
Na erre ma rövidgatya/póló lett belőle és csak 50 el mindenhol és csak itt a városba-de legalább nem kapok hőgutát.
Jah majd a téliszünetre figyelek,sztem jobb lesz esetemben az áprilisi tanfolyam,addigra anyagilag is jobb kondicióban leszek,meg ahogy elnézem mára is 37 fokot mondtak nem tesz jót a reflexeknek ha a bukód leolvad a fejedről
Meg majd tanácsot kérek az egyik mociépítő haveromtól,igaz ő csak HD-ban utazott (nem szerette a rízskályhákat)majd segít a vételnél sztem.
Ismeri valaki ezt a motort?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-3942870
a Kawával jársz dolgozni?
akkor minek az a szép piros kis robogó
Igabo videóztál vasárnap Orfűről visszafele? Ha igen, megkaphatom a felvételt?
Na erre ma rövidgatya/póló lett belőle és csak 50 el mindenhol és csak itt a városba-de legalább nem kapok hőgutát.
Sala.Nem jöttél F1 után már fel pihenőhöz.Azt hittem felnézel majd még.
Jah majd a téliszünetre figyelek,sztem jobb lesz esetemben az áprilisi tanfolyam,addigra anyagilag is jobb kondicióban leszek,meg ahogy elnézem mára is 37 fokot mondtak nem tesz jót a reflexeknek ha a bukód leolvad a fejedről
Meg majd tanácsot kérek az egyik mociépítő haveromtól,igaz ő csak HD-ban utazott (nem szerette a rízskályhákat)majd segít a vételnél sztem.