Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pécsen még nem is láttam szerintem. vagy kelett volna?
Pont ezt.
ezt a tipust vagy pont ezt ?
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a motort?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-3942870
Gábor!
a Kawával jársz dolgozni?
akkor minek az a szép piros kis robogó
Üdv mindenkinek!
Igabo videóztál vasárnap Orfűről visszafele? Ha igen, megkaphatom a felvételt?
Ja ja, én is farmer póló kombiban járok, de néha el kell ugranom napközbe ide-oda ilyenkor azért nem kellemes.
Én melózni motorral járok és reggel még jó 7 körül mikor jövök.Viszont tegnap majdnem rámrohadt a ruha hazafele,pedig póló/farmer kombi volt csak rajtam (melózni arra a 7 km-re nem húzok bőrgúnyát ).
Na erre ma rövidgatya/póló lett belőle és csak 50 el mindenhol és csak itt a városba-de legalább nem kapok hőgutát.
De rohadt meleg van, még motorozni is sok ez legalábbis bent a városban kellett tennem pár kört és nem volt kellemes
jáh hát a pestiekkel elmentünk orfűre aztán én meg hazajöttem és utánna sehova:D
Vasárnap.Mentem haza (kanyarodtam le Szabolcsfalunál) amikor mentél pihenőhöz.Én csak F1 után mentem fel,de már nem voltál ott .
nemtom az mikor volt:D de fennvoltam. vagy már nemtom:D összecsusznak a napok nyáron, meg mostanába senki nicns pihenőn:S
Helyzet skacok?

Sala.Nem jöttél F1 után már fel pihenőhöz.Azt hittem felnézel majd még.
csuma
Viszont!
Reggelt
Nekem is úgy tűnik
Mmaya elment nyaralni, erre itt megállt az élet!
MI ez a hatalmas aktivitás emberek? Győzött a meleg?
Semmi, sztem csak azért voltak ott mert rengetegen voltak.
motoral kapcsolkatban kérdezni
Kb fél 7 körül.
Ez a helikopteres műsor mikor volt? 6 körül voltunk ott, akkor csak a tömeget láttuk...
Hívd fel a bogárkát ( http://www.nivocar.hu/ )... 30/2861878
kopasz - ninja

Jah majd a téliszünetre figyelek,sztem jobb lesz esetemben az áprilisi tanfolyam,addigra anyagilag is jobb kondicióban leszek,meg ahogy elnézem mára is 37 fokot mondtak nem tesz jót a reflexeknek ha a bukód leolvad a fejedről
Meg majd tanácsot kérek az egyik mociépítő haveromtól,igaz ő csak HD-ban utazott (nem szerette a rízskályhákat)majd segít a vételnél sztem.