Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is feltűnt

És ha pizza készítő versenyt csináltok csak szóljatok nyugodtan, jövök bírónak
Szió!Jaja,gondoltam haza ugrok megnézni titeket. Miujság veled?
Hali csajszi .Újra itthon?
Jóóó reggelt! Szia Karter.Köszi jó volt,csak sok szunyog van a parton,de a víz nagyon tuti. Csak nem hiányoztam innen?
Szia neked is.Örülök, hogy így látatlanba megismerhetlek. Remélem egyszer lesz alkalom egy kis motorozásra vagy kosármeccsre közösen.
Nocsak! Hazatért Mmaya és azonnal felpezsdült itt az élet!
Üdv ujra itthon! Jó volt a Balcsin?
Szia!
Nem az 500.-ba jártam, de kb 10 éve van MIZO-s bérletem, és szinte minden hazai meccsen ott vagyok, és a jobb idegen beliekre is eljárunk!
oké
Jó éjt mindenkinek!Én is lelépek.
jooo leszek
Akkor majd egyszer rendezünk egy pizza sütő versenyt Dzsozé majd ha haza jöttél csinálok neked ha jó leszel
na én elmék aludni jo éjt mindenkinek sziasztok
megkostolnám azt a finom pizzát is
egyszer összemérhetnénk, ki milyen pizzát csinál, tőlem eddig minden nő ismerősöm elkérte a receptet, miután megkóstolta
Hát ha még az én pizzámat kóstolnád meg... Pizza gyártásba jó vagyok
Valószínű,itt most pont jó a luft,de a szúnyogok még itt se hagynak békén.Lassan elküldenek táppénzre bárányhimlővel Pedig csak szeretnek a szúnyogok....sajnos.
én a finom pizzátol vagyok fitt
Na csak ébren van rajtunk kívül más is Balcsin voltam meg feljött meglátogatni Dzsozé is.Én megnéznélek szívesen titeket,de sajna dolgoznom kell és csak este végzek.
az nem csak nagyon melegem van gondolom azért mert megpirultam
A mai nap után is mi vagyunk a leg fittebbek Jót tett a víz meg a mocizás
rendben örülök
Merre voltál, Maya?

Vasárnap, ha az idő engedi, elgurulunk páran Orfüig innen északról, ha gondoljátok, kinézhettek délután, a nagy halom motorra könnyű lesz rábukkanni :)
Nem fáj a bőröd?Én szerintem ma megint sikeresen megégtem.Szívesen cserélnék veled,nem akarok menni dolgozni
hát látod punnyadnak
Köszönöm szépen a szíves fogadtatást.