Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Balatoni kör nekem is oks.Tavaly is voltam balaton körüki túrán és az is fain volt .
Persze.Amikor csak akarod.Csörgess meg mikor akarsz jönni érte,hozz egy pendrive-ot vagy kifirkálom neked 1 dvd-re .
Hali Frenky.Hát ja.Én ha megyek rögtön szólok neki (ha csak anyámékhoz megyek akkor azért nem , , de az nem is motorozás-5-km.).
Nyilván nem vagyunk összekötve de azért rosszul esik hogy nem gondol arra hogy talán mi is mennénk vagy csak ha rákérdezne már az is elég lenne-ha nem akarja hogy menjek/menjünk az sem gáz de csak 1 telefon és annyi.Nem tudom mi van sokszor,de mikor hazajöttek a mayával akkor sem szólt hogy hélo - holnap elutazom , menjünk itt akár a környéken csak eggyet.Mindegy.Nem téma,csak nem tudom ilyenkor mi baja van .
Nekem tetszik...
Hali A csoma nem váltott returt,haza meg mégsem hozhatom a munkám....
Köszönöm tata a szívemből szóltál. a tavalyi dolgokhoz képest sokat fejlesztettünk. De ha eljöttök tapasztalni fogjátok.
Természetesen hozzánk bármikor jöhetnek a motorosok, csak egy teló hívás....
Rettentő sok hal van a tóban, vízibiciklik, csónakok, ....gyertek és tapasztaljátok....
Vagy 3-mal Imádtam közvetlenül a tó part mellett sátorozni és onnan nézni a programokat A családias hangulat és a rendkívül látványos környezet miatt tényleg én is csak ajánlani tudom mindenkinek
Egykis információ a rendezvényről.:
-egyátalán nincsenek nomád körülmények, Ingyenes sátorozási lehetőségek- több állásos túsolók, 11 db Wc, teljesen kőzmüvesitett a terület, közvilágitással, zuzottköves uttal. Sorolhatnám de nem teszem, gyertek el gyözödjetek meg róla. A programok magukért beszélnek.
Egy kedvezmény a számotokra, ha csoportosan jöttök kaptok 30 % kedvezményt, csak csörgesetek meg.
U.I.: A Zámárdi helyszint nem lehet összehasonlitani a Szentlászlóval, nem egy kategoria, a Szentlászló 2 fokkal jobb......
Akkor egyszer próbáld ki! Szerintem qrva jó Feltéve persze ha a kissé nomád körülmények nem riasztanak. Tavaly meg tavaly előtt Zamárdiban a Pokol Angyalai találkozó volt a legjobb. Persze ehhez nagyban hozzá járult az is hogy ezek közvetlenül a Balaton parton voltak
Jézusom de berúgtam tegnap este... megittam az árvák könnyét is
Én is igyekszem összehozni vhogy ha csak egy napra is,de azért megpróbálok lejutni.Kíváncsi vagyok milyen,még nem voltam találkozón.
Még nemtom. Tavaly ott sátraztam végig de idén nem biztos hogy össze jön. De azért igyekszem összehozni
Mikor mész?Én is mentem volna,de bekavartak rendesen.
Persze sikerült kiheverni.Csak azért kérdeztem,mert te mondtad legutóbb,hogy reméled,hogy nem te vagy ilyen hatással rám. Örülnék neki, ha te is jönnél.Na haladunk már van 4 jelentkező. Akkor majd összefuthatunk amikor ráérsz meg nekem is letellik végre ez a délutános műszak.
Nem akarom mentegetni dzsozét,de hírtelen ötlet volt,hogy feljön hozzám,nem volt előre megbeszélve.Frenky hallottam már híredet. Dzsozé mondta,hogy hívott volna titeket is,de mivel nem beszéltük meg ezért nem szólt nektek.
Éppen ezért találtuk ki,hogy vmikor többen menjünk egy balatoni kört.
Igabo!
Múlt heti felvételt megkaphatom valahogy?
Jó reggelt!
Miért ne mernék Veled menni? Nem én dobtam el a mocit! Amúgy sikerült kiheverni a traumát? Ha időm engedi szívesen csatlakoznék a balatoni körre.
Szia! Én erőteljesen tervezem hogy idén is kinézek. A tavalyi is nagyon tetszett
Hali.Gabo nekem sem szólt a Dzsozé !
De azért betolta a képét a céghez pénteken.
Ha hazajön megverjük !
Szentlászlói motoros találkozóra megy vki?
Hali. Az jó,rég láttalak,remélem azért majd vmikor összefutunk és megyünk egy kört ha még mersz velem menni Balatoni kör? Remélem jössz te is!
Szevasztok !
A hely közelsége, valamint a jó programok miatt nézzetek rá .:
http://www.aquahidkft.hu/turisztika/index.php?list=szmt2010
vagy a .:http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3215&session_id=1O2
mUVr24Vw5370
kekelet
Szia!
Ma, azaz, hogy már tegnap nem motoroztam. Most értem haza. Péntek délután azért lenyomtam 2 Pécs-Abaliget-Orfű-Hertelend kört, és remélem holnap is engedélyez az időjárás egy kis mocizást!
No, most már lepihenek!
Karter!Miujság veled?Nagyon csöndbe vagy.Motorozol mostanság?
Ezt én nem tudom, hogy hogy van nálatok,majd megbeszélitek mikor haza jön.