Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor én most elköszönök,jók legyetek,motorozzatok sokat és vigyázzatok magatokra!Ha vki nagyon unatkozik akkor meglátogathat. Jó éjt mindenkinek!Sziasztok
Szia!Köszi szépen,igen most csináltam magamnak télre is programot.Legalább nem fogok unatkozni.
Mi van srácok még mindig rójátok a köröket?
Jó estét!Na voltál moccozni?Most már az enyém is útra kész,hál isten.
Sziasztok !

mmaya jobbulást kivánok ! A motor miatt pedig ne aggodj azt meglehet javítani. Örülj hogy nem esett komolyabb bajod.
Nekem meg amúgy megjöttek ma a tükrök is! Igaz még nem a végleges indexes tükrök hanem gagyi taiwani de a lényeg, hogy menet kész a cucc sajna nadrág meg csimma még nincs itt de azok nélkül óvatosan már lehet menni és most megyek is kipróábolm az újledes indexeket
Hát sajnos nincs mit.
Tudom,hogy aggódnak azzal nincs gond,de vhogy nem a legmegfelelőbb pillanatban tették van most így is elég bajom.Gondolom,hogy sokan lesznek az őrültekhez meg már hozzá szoktam. Köszi szépen.Te is csak óvatosan közlekedj és ne törd az autót! Amúgy én meg pont fordítva vagyok autót sose törtem csak motort.
Otthon is rádöbbentek, hogy ez veszélyes hobbi, így jön ki belőlük az aggódás :)

Ha mész holnap Balatonra motorral, nagyon óvatosan, megint telt ház lesz, rengeteg türelmetlen és agresszív autóssal...

Széles utat és fel a fejjel
Sziasztok.Köszi mindenki a segítségre majd szükségem lesz az biztos.A legszükségesebbet elintéztem,hogy tudjak vele menni azért.Legalább megúsztuk viszonylag kevés kárral.A vállam az fáj rendesen,de ha ránézek a motorra az jobban.Kaptam itthon is rendesen érte.A mai kört én kihagyom,most amúgy se mennék,meg délután megyek az indexért.Nektek jó gurulást és vigyázzatok magatokra!
Azért köszi!
Várható volt, amit én tudtam volna, már az is foglalt. Lehet, hogy mégis vissza kell gurulnom éjszaka Pécsre?
Én mennék de sajnos 1000 dolgom lesz délután.Ha mégis akkor rádcsörgök és találkozunk útközbe valahol
Szia.Nagyon sajnálom hogy ez történt .De az fontosabb hogy nem lett komolyabb bajod ,ami javítható az meg majd meglesz-így járóképesen meg főleg ráérsz vele.Rossz érzés biztos de ha már megtörtént akkor ne rágd magad rajta.
Szeva, sajnos ahogy sejtettem foglalt lesz
Én lehet, hogy megyek valamerre, akár ezen a vonalon is, csak nekem 4 túl korai!
Szia!
Éjszaka hogy telt? Családi reakció? Azért az jó, hogy mára már rendben is lesz a vas.
mmaya!
jobbulást! festés ügyben tudok segíteni..

Mindenki!
ma délután ugy 4 től egy kör? (motorral )
Kb Pécs-Mánfa_Hertelend-Orfű-Hetvehely-Pécs?
Na most olvasom mi történt! Nem rég én is kifizettem a tanulópénzt De tényleg az a lényeg,hogy Te egyben maradtál.A moci meg pár ezerből megvan,itt mindenki tud segíteni,ha kéred.Én is itt szereztem pl.:indexet.Pár nap és túl leszel rajta
Ez nem bénaság, ne emészd magad. Motorral még nem estem, szerencsére (illetőleg csak a rutinpályán ), de autót törtem párszor, lehetsz bármilyen rutinos, ügyes, stb, egyszer úgyis becsúszik egy bukta.
Dzsozé majd idővel szükségem lesz alkatrészre majd akkor szólok.Köszi a segítséget!Jó éjt!
Igen én is azon örjöngök,hogy milyen béna voltam,a többi nem érdekel,hogy mim fáj.Az index az most okés lesz egy ideig,de majd cserés lesz idővel az majd fog kelleni,meg az első fék kar vége törött le,mert az enyémen el van vékonyítva a vége.Más nincs nagyon legalább is remélem.A burkolat kapott még rendesen de nem törött el.Az esést pedig szivem szerint kihagynám,de látod nem úszom meg én se,de strapa bíró vagyok. A rucinak sincs baja.
na mék aludni sziasztok
Köszi! Igen, én is ettől tartok...
Az index még hagyján, de az első fék mennyire sérült, vagyis pontosabban mi sérült rajta?
Baszki ezt inkább hagyd a fiúkra mi jobban bírjuk. Remélem nem vészes, amúgy meg mindenkit ezzel vigasztalnak, meg hogy inkább a moci törjön mint te stb. Én érdekes mód nem azon bosszankodtam, hogy a moci tört össze hanem, hogy én mekkora balfasz voltam.

Ruha védet eleget? Remélem nem cserés.