Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit szeretnél annyira msnen?
steve ninja mi az msn cimed
Egy hölgy volt rosszul , lehet hogy sokat ivott a tóból.
Nagy vót ma ott a forgalom.
Mi okból szállt le oda?
Pihenő 17óra.
Csendes kis nap volt mikor beszált a mentöhelikopter a strandozok közé . Repkedett ott minden törölközö, papucs, colásüveg csak a fürdöruhák maradtak a helyükön.
Ami fontos, ha megcsinálod rögtön nagy A kategóriát és akkora géped is lesz, kellő mértéktartással kezdd el tekergetni gázt, mert jogsi megszerzése után indul csak a valódi képzés a nagybetűs forgalomban!
Azért arra figyelj hogy november végétől március elejéig téli szünet van és nincs motoros vizsgáztatás legalábbis én októberben kezdtem el és így csak köv év áprilisában lett jogsim belőle mondjuk nem Kék-T nél kezdtem de tavasszal átkerültem hozzájuk.
Volt csajom mondta hogy a munkatársnője (42 old years) most szerezte meg a jogsit nagymoccantóra,ismerem a pumát ki nem nézném belőle,de vastag a pasija,valszeg alá finanszíroz egy dárga masinát.
Esetemben az ótóra is elsőre sikerült a papír,gondolom ez sem lesz nagyobb mutatvány,valami érzékem csak van a közlekedéshez
A Kék-T-t fogom választani,tavaszra összekaparok egy néhány éves mocira valót,mert ha most tenném le a kezdő rutin kárbaveszne,már azt sem tudnám mit huzogassak a motoron
Azért átnyálazom ezt a topicot is mert van sok segítőkész hozzászólás ahogy elnéztem "sufnituning" ügyben....látom összeverődött a társaság
Szia ahogy, Ninja említette csak is KékT van amúgy kissebb iskola ahol nincs saját motor vagy ha van is nem az övüké hanem másik sulitól bérlik sajna már nem rémlik a neve egyiknek sem, de a KékT-hez nyugodtan mehetsz 0 tapasztalattal is én is így mentem. A lényeg hogy jogsi megérkezése után ne hagyd abba a "tanulást" sokvezetés technikai tréning van amire érdemes pénzt és időt áldozni mert ott már saját motorodat tanulod meg használni, továbbá sok hasznos dolgot is megtanítanak. Kék T-nek is van ilyen, ott végzetnek még olcsón is.
Szerintem nem szükséges előzetes tapasztalat. Persze megkönnyíti a dolgokat, de haver is odament nulla motoros előzménnyel és megcsinálta jogsit nagymotorra.
szia !
van msn-ed?
enyem tothlaszlo@visz.eu
0 tapasztalattal inkább tanulj meg terepen vmi könnyű szöcskével sárban hóban és jövő szezonra már nem lesz gond se a rutinpályán se városban
Jónak tűnik,köszi.
Érdemes zéró tapasztalat nélkül neki vágni ?
Vagy előtte üttessem el párszor magam egy robogón,hogy érezzem ?
Látom pécsett is nyílt egy Red Baron,lesz honnan mocit venni,és a szervizelés is mükszik.
Rutinoktatás csoportos, 3-4 embert oktatnak egyszerre, de ez minden sulinál kb így van. Forgalmi oktatás meg úgy megy, hogy egyszerre 2 motorost visznek ki forgalomba, akiket a kocsiból rádión instruál az oktató. Vizsga is így zajlik.
A Kék T iskolát ajánlom (http://www.autosiskolakekt.hu/), szerintem Pécsen ők a legjobbak motoros oktatás terén. Pénteken lett meg náluk a kategóriabővítésem.
Türelmesek oktatók, motorok körbe vannak bukócsövezve, úgyhogy nem kell félni ha esetleg perecelsz, nem üvöltik le a hajad és a motor sem törik szarrá. ATI-t viszont messzire elkerülném, 2007-ben náluk lett jogsim motorra, hát nem kívánom senkinek azt a vergődést. Bővebb kritika esetleg privátban.
adnak motort mindenhol, de nemhiszem h külön veled fognak inditani tanfolyamot. jah és nem késö
Üdv.
Kérném a segítségeteket.
Pécsi motoros iskolát keresek ahol nem a lehúzás a lényeg ,hanem az oktatás,tudtok ilyet ?
Következő kérdésem lehet fárasztó lesz .....vannak oktató motorok,vagy vinni kell sajátot ? (az nincs egyenlőre)
És a köv.is az lesz sztem ,az oktató személyesen csak engem oktatna(mint pl az autónál),vagy csoportos oktatás folyik ?
Előre is köszi

u.i:40 éves fejjel lehet már késő elkezdeni
haj nem csak néztem mint a vett malac akko te votá
okok, am most kaptam az infókat nemrég h már mérnek az Extrémnél...
Remélem tegnap nem ijesztettelek meg Mánfán, én dudáltam a fehér Ducatoval...
szeva zoli mi holnap gondoltuk hogy ménk valszeg pihi meg orfü körméke meg meglátjuk ha gondolod gyere ma razziáznak a sünök
Ma vki gurul vmerre ? Esetleg csatlakoznék ha lehet...
Nem árkád, hanem pláza...
De voltam ám 20 perc alatt körbe jártam három postát :D mire végül az árkádba értem zárás elött 2 percel, hogy befizessem a kötelezőt majd utána át a városon majd pihenőnél tettem egy kört

Ráadásul amíg nem voltam otthon megérkezett a csizmám is már csak a cordura naci van hátra de így már azért lehet óvatosan haladni