Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jó,nem venném a lelkemre ha miattam kapnál.De a társaságom nekem is jó volt.
Szia!Én egyik kategóriába se tartozok,de azért üdvözöllek köztünk!
nem mért kaptam volna jo helyen voltam ma meg jo társaságba
Szia dzsozé!Annyiramég nem vagyok fáradt,gondoltam megnézem mi van a többiekkel,de látom mindenki alszik. Ja jó volt a mai nap. Nem kaptál otthon?Helyes jelentkezz.
maya azthittem már alszol hogy elgyomott a fáratság
rendben maya jo volt csak kicsit meleg volt azért még jelntkezem mielött megyek jo légy es jo pihenést
Üdv minden PÉCSI ill. Pécs környéki motorosnak. van valaki aki az 500.Zrinyibe járt 1988-1991 között? Vagy aki a méltán híres MIZO PÉCSi női kosárlabdás lányok meccseire jár? 24évig PÉCSEN laktam.
Xtitus!én is a Kék T-t ajánlom szerintem is ők a legjobbak itt Pécsen,van motoruk nem kell saját és én is 0 rutinnal kezdtem,de az tény,hogy bár megkapod a jogsit a rutint kinnt az életbe szerzed én is még csak tanulom.Én is megszereztem a jogsit meg van a motor is úgyhogy minden nap ha tehetem megyek vele,hogy tanuljak és hála itt pár jó embernek segítenek is ebben.
Vismayor!Babus megszületett már?Ha igen kérek képet! Dzsozé neked meg jó utat mégegyszer ha nem talizunk.Legközelebb is mehetünk
Halihó! Na megérkeztem,azért látom feltaláltátok magatokat amíg nem voltam. Vismayor!Köszi igen helyre jött a vállam,ápoltam magam meg a mocimat.Veletek mi a helyzet?
Ez igaz.
Köszi azért.
Csak szépen lassan lassan.Mint láttad akkor nem volt rajtam védőfelszerelés és így nem száguldozunk ááááám.
Hay.Bocs de tegnap nem tudtam visszaírni.Részben motoroztam .Azzal mentem dolgozni meg anyámékhoz , már ha ez motorozásnak számít .Amúgy nem motoroztam semerre sajnos meg amúgy is rövidgatya póló kombiba voltam az extra meleg miatt.Te voltál valamerre moccal?
Rövidebb szó,és jobban hangzik Amugy neked is hello
Betegszállító! Nem mentő
Hali Vissza került a sz.gép végre Baba még nincs.... Maya meggyógyult a vállad?Igabo reggel láttalak,én már a mentőbe ültem,Te meg polgáriassan gurultál...
jaja véget motoroztá ma
Akkor inkább jó hogy nem ismerjük .Ha ismernénk akkor ismernénk a gazdiját is,és akkor aggódhatnánk hogy ha eldobta akkor neki legalább ne legyen baja .
Kár ,hogy nem ismeritek....
Azt szerettem volna kideríteni ,hogy tényleg összetört e mert találtam egy hasonló hírdetést azonos telefonszámmal :S
Végetért a móka mára?
Hay Dzs.
haj skacok
Nem ismerős de széééééép motor .
Most a kawával járok mert nincs ovi a kölöknek.A piros yamaha R1 2010 évj.val nem mentem még mert túl gyors nekem reggelente .Azzal csak boltba/vásárba/anyámékhoz szoktam járni .
Hy.Ja.Ment a vidi és pont téged vett (hátul volt) . Kiirom neked lemezre (vagy pendriven elviszed) ,ahogy akarod,de csak hétvégén ha nem nagyon késő .