Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy tűnik ma sem kell motorozni! Utálom az esőt!
köszi
Szia.Üdv a csapatban
Sziasztok!

Még én sem találkoztam innen senkivel személyesen de egy ideje olvasgatom ezt a fórumot és ami késik nem múlik. Egyszer szívesen csatlakoznék hozzátok ha beférek a csapatba. Így menet közben már több emberrel is összefutottam és szerintem intettünk is egymásnak vasárnap este Remete réten. Engem könnyű megismerni a sajnos hiányos fejidomomról. Egyenlőre a munkanélküliségemnek nem kedveznek a benzin árak és a héten végig Rockmaratonon leszek de utána szívesen kapható vagyok még akár bármire is Addig is jó motorozást mindenkinek!

üdv: tata

itta számom ha ne adj isten valakivel történik bármi szívesen segítek bármiben 20 /2600 482
Hy.Mostanában rengeteg a melóm úgyhogy nem jutottam gép közelébe (se számítógép se motorgépjármű ).Jó lenne már szabira mennem és akkor lenne időm mindenre.
Jó reggelt!
Mi is láttunk Téged vasárnap Remete réten! Integettünk, de nem vettél tudomást rólunk! Ja és Maya is velünk volt!
Halli Éljen a PTE szám.gép rendszere.A sajátom beszart,úgyhogy kicsit elvoltam maradva.De visszamenőleg elolvastam mindent.Vasárnap láttam egy-két embert a Szigvár-Pécs-Orfü-Mszék-Pécs-Szigvár karikán(Mayat nem láttam )De viszont láttam egy ugyan olyan zizit mint az enyém. Gondolom most mindenki alszik,hát nincs bennetek semmi kitartás
sziasztok
Valaki véletlenül nem tudja hogy ki volt ennek a ktm exc 125-nek a gazdája? Pécsen varióból vettük.
akkor joccakát szia
Én eddig szereltem, láncot pucoltam stb, de most már megyek szunyálni.
Jó éjt!
nemrég végeztem a meloval és agyira fáradt vagyok hogy nem birok aludni
nem motoros videokat
Mit nézel ilyen későn? Csak nem valami +18 filmet?
hello énmeg video nézegetésben voltam mizu
Hali!
Én itt voltam, de lassan megyek aludni!
haliho nincs itt senki most hogy végeztem a meloval gondoltam dumálok valakivel
Jó estét!
Ma sajna nem mentem,mert nincs első kerék a gépen. Gumit cseréltetek. Ha időben össze tudom rakni, akkor holnap kipróbálom az új Conti RoadAttack 2-t. Azért a fiam robogójával felmentem Lapisig, de az nem volt az igazi ( 50cm3).
Jó éjt mindenkinek!
Hát reméljük,hogy idén mindenki megússza esés nélkül a motoros szezont.Akkor majd jelezd ha útra kész a motorod és mehetünk egy kört ha van kedved csatlakozni.
Pont akkor kezdtem el ide írogatni amikor össze törtem, így még innen senkivel se találkoztam szóval most már épp ideje
akkor majd előbb utóbb összefutunk,reméljük azért nem szó szerint
Természetesen.
Hát igen a magyar posta... De most már csak meg jön, aztán irány a Mecsek?
Én gép előtt ülök majdnem egész nap, de mostanában annyira elvagyok havazva, hogy az oldalra alig jutok fel :(
németektől rendeltem de esküdtek rá, hogy 4-5 munkanap a szállítási határidő... sztem nem ismerik a magyar postát
Karter megyünk egy kört vmerre?Vagy ma külön mész?