Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóóreggelt! kitartás srácok!nekem most van két szabad napom végre.
Amikor meg nem és mehetnénk motorozni akkor meg szar az idő

Áh na megyek egyet ebédelni hogy bírjam tovább a munkát...
De amikor dolgozunk tök jó idő van és süt a nap!
Hy.Hát azt én sem .
Jó napot, bár nem tom mi a jó abban ha dolgozni kell
Jóóónapot mindenkinek.
Szerintem azért van élet, ha nem is mindennapos de hétvégén azért mindig van valami túra.

Nálunk a klubban minden hétvégén van valami túra valamikor hosszabb valamikor rövidebb, de az tuti hogy eső mentes hétvégén mindig van valami program. Sajna most volt egy 2 hónapos kényszer pihi de a moci majdnem összeállt így én is csatlakozom, hozzájuk nem sokára
szia! neked is!
kösz! a pancsid is jól náz ki
na jól van jók legyetek!jóccakát mindenkinek!
hali!
2 szer már láttalak a Ducatival
nagyon tetszetős
vmelyik nap találkoztam az sv-vel én is
lehetséges,de ha te vagy akkor jössz nekem egy körrel
rendbe csak azért adtad el vagy időd se volt motorozni?mert akkor érthető hogy eladtad,de én azért nem adnám el mert mondjuk itt nincs akkora motoros élet.én eddig egyedül motoroztam mondjuk a társaság nekem is hiányzott de ha már van pár ember az már bőven jó szerintem
Hali Ha egy magas vékony srác volt akkor tegnap láttam.Maya én voltam a fültágitos srácal egy kocsin... Lehet,hogy találkoztunk már
Na majd legkésőbb h.végén elmegyek gurulni a kis 180-assal, és akkor kiderítjük ki-kicsoda De ha így beindul a motoros élet Pécsen akkor veszek megint egy nagymotort, indokok között az is szerepelt amiért eladtam 1 hete, h kevés a motoros nép... Egyébként Pécsre adtam el az SV-met, az Uránia mozival szembe egy srác vette meg. Biztos lehet látni minden nap...
szerintem nem beszéltünk,de most jól összekavartuk egymást
akkor nem te vagy az akire gondoltam.de mindegy nem lényeges.Tímárba
Huha, bajban vagyok. Mi már beszéltünk? Hol? Ugyan betegszállítóknál dolgozom de nem mint sofőr hanem mint szerelő, szóval én "csak" a betegszállítós kocsikat szervizelem, nagyon ritka ha szállítok, maximum extrém emberhiánynál. Melyik szoc otthonban dolgozol?
hej pécsiek!
ha valaki kanyargás céljából orfű vagy kővágószőlős felé szokta támadni a mecseket szóljatok. egyedül szoktam menni délutánonként. most a héten talán már nem esik
nem hál istennek nem esett,de amikor írtam akkor nagyon úgy nézett ki
Miért ma nem is esett.Csak dörgött meg felhősödött de a belvárosba legalábbis nem esett.Meg is szívtam volna mert én is motorral mentem dolgozni.....
Hali.Áhhhh.Abba nem lehet visszarázkodni.Max hozzászokni .
akkor majd mehetünk egy kört,de meg is látogathatsz én ráérek ha épp nem szoccozok.
ki van kiszáradva hogy megen esőt rendelt? ennyit a mai körröl
nézzenek oda a kis randiguru na visszarázódtál már a munkába?