Szerintem azért van élet, ha nem is mindennapos de hétvégén azért mindig van valami túra.
Nálunk a klubban minden hétvégén van valami túra valamikor hosszabb valamikor rövidebb, de az tuti hogy eső mentes hétvégén mindig van valami program. Sajna most volt egy 2 hónapos kényszer pihi de a moci majdnem összeállt így én is csatlakozom, hozzájuk nem sokára
rendbe csak azért adtad el vagy időd se volt motorozni?mert akkor érthető hogy eladtad,de én azért nem adnám el mert mondjuk itt nincs akkora motoros élet.én eddig egyedül motoroztam mondjuk a társaság nekem is hiányzott de ha már van pár ember az már bőven jó szerintem
Na majd legkésőbb h.végén elmegyek gurulni a kis 180-assal, és akkor kiderítjük ki-kicsoda De ha így beindul a motoros élet Pécsen akkor veszek megint egy nagymotort, indokok között az is szerepelt amiért eladtam 1 hete, h kevés a motoros nép... Egyébként Pécsre adtam el az SV-met, az Uránia mozival szembe egy srác vette meg. Biztos lehet látni minden nap...
Huha, bajban vagyok. Mi már beszéltünk? Hol? Ugyan betegszállítóknál dolgozom de nem mint sofőr hanem mint szerelő, szóval én "csak" a betegszállítós kocsikat szervizelem, nagyon ritka ha szállítok, maximum extrém emberhiánynál. Melyik szoc otthonban dolgozol?
hej pécsiek!
ha valaki kanyargás céljából orfű vagy kővágószőlős felé szokta támadni a mecseket szóljatok. egyedül szoktam menni délutánonként. most a héten talán már nem esik
Áh na megyek egyet ebédelni hogy bírjam tovább a munkát...
Nálunk a klubban minden hétvégén van valami túra valamikor hosszabb valamikor rövidebb, de az tuti hogy eső mentes hétvégén mindig van valami program. Sajna most volt egy 2 hónapos kényszer pihi de a moci majdnem összeállt így én is csatlakozom, hozzájuk nem sokára
2 szer már láttalak a Ducatival
nagyon tetszetős
ha valaki kanyargás céljából orfű vagy kővágószőlős felé szokta támadni a mecseket szóljatok. egyedül szoktam menni délutánonként. most a héten talán már nem esik
ki van kiszáradva hogy megen esőt rendelt? ennyit a mai körröl