Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali! na ugye,sejtettem hogy te vagy.emlékszel hogy beszéltünk a motorokról,mondtam hogy nekem is lesz egyszer
a kollégád meg igen feltűnő jelenség:)én meg este megyek melózni
Szép napot Mindenkinek!
A Váraljai piros GSX-R600 barátom keresem ha itt van irjon valamit.
Így is fogalmazhatunk valóban
Meglátogatod mi? .Hívd el nyugodtan randizni egy moccos túra keretébe,nagyon aranyos,kedves stb.leányzó
Na jó az is legalább 2 kerék.
Van egy kölcsön 180-as Runner nálam
Viszont! Bár én már munkahelyen vok.
Motor nélkül?

Rájöttél már mi lesz a következő, ha már azt a szép csővázasat eladtad?
Jóreggelt .
Szia. Igen Ő Kovács kartárs munkatárs Nehéz nem felismerni, elég feltűnő ember. Maya Téged meg szívesen meglátogatlak majd
jut eszembe ismerek egy betegszállító srácot vitt egy kört vmelyik kórházba amikor kísértem.30 vhány éves.egy magas sráccal volt és fültágító volt a fülébe.
ha motorral jössz biztos megismerlek sötétbe még nem is mentem vele jó volt,de most majdnem elkéstem melóból
vanyek ha malomvölgy fele jössz akkor tuti összefutunk vagy a tímár fele:)itt idegelem a jónépet
Jóóóreggelt! Ja ja korzóztam egyet itt kertibe meg orfűn is voltam megint estefele.sötét volt mikor jöttünk visszafele jó volt nagyon
Jó estét!
Kétszer is találkoztunk ma az Abaligeti úton 18 körül lefele jöttél, fél kilenc fele meg felfele mentetek ketten. Mindkétszer szembe jöttem csak sajna autóval.
ok joccakát
ja csak sokat sem akarunk érte adni ugy hogy ha nem felel meg az ajánlatunk akkor vigye a másik meg akkor a lakást is gyorsan kell eladni ami azt jelenti hogy áron alul azt meg nem akarjuk
Na most elmegyek csobbanni azt aluszok eggyet .Holnap beszélünk,meg d.u.-n úgyis jössz hozzám és dumálunk.Jóéjt tesó.
Ne hagyd magad ha tetszik.
nem még csak van még egy vevö ugyhogy megy az egyezkedés
Na sikerül valami?Amit mondtál az akkor most megvan vagy eladták?
na végeztem a házrol beszeltünk
Ajjaj,akkor csöndbe maradok ....